Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να αγοράσω μέχρι 500 ευρώ; Έχω το s9 plus τώρα αξίζει να αλλάξω; Θέλω να έχει καλύτερη καμερα καλύτερη οθόνη φυσικά να είναι και πιο δυνατό αλλά περισσότερο με νοιάζει η καμερα

Δημοσ.

και κανεις και δουλεια σου και ομορφα.

ενας δυο που τα πηρανε εδω στην δουλεια, λενε, οτι βγαζουνε καλες φωτογραφιες.

πιχελ.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα Pixel είναι από τα καλύτερα σε φωτογραφίες.

Παρόλα αυτά πολύ δυνατό είναι και το Xiaomi Poco F2 Pro. Μόνο πρόβλημα το θέμα με το πιθανό ban που ίσως υποστεί απο Αμερική.

Επίσης το Oneplus 7T. 

Επεξ/σία από Payne83
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, giannakis95 είπε

Τελεια βλεπεις αλλα εκει κανει 540

https://www.skroutz.gr/s/25016463/Xiaomi-Mi-10T-6GB-128GB-Cosmic-Black.html

Αυτο αξιζει? 

Από ναυαρχίδα Samsung σε Xiaomi πιστεύω θα ξενερώσεις. Ίσως το s20 fe , η κυρία κάμερα του λένε ότι είναι ίδια με του s20 plus οι υπόλοιπες σίγουρα θα υστερούν. Οθόνη πιστεύω καλύτερη από το s9 plus και σίγουρα καλύτερο επεξεργαστή. Στο bestprice παίζει κοντά στα 500 με μεταφορικα.

Επεξ/σία από darkrider93
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, darkrider93 είπε

Από ναυαρχίδα Samsung σε Xiaomi πιστεύω θα ξενερώσεις.

δεν ειναι τοσο μεγαλες οι διαφορες πλεον αν συγκρινεις ναυαρχιδες μεταξυ τους...  στις λεπτομερειες παιζεται πλεον το παιχνιδι

εκτος αν εννοεις συγκριση της ναυαρχιδας s9+ με κανα redmi note φαση... τοτε ειμαι μαζι σου

Επεξ/σία από Donalhioy
Δημοσ.
5 ώρες πριν, darkrider93 είπε

Από ναυαρχίδα Samsung σε Xiaomi πιστεύω θα ξενερώσεις. Ίσως το s20 fe , η κυρία κάμερα του λένε ότι είναι ίδια με του s20 plus οι υπόλοιπες σίγουρα θα υστερούν. Οθόνη πιστεύω καλύτερη από το s9 plus και σίγουρα καλύτερο επεξεργαστή. Στο bestprice παίζει κοντά στα 500 με μεταφορικα.

Μάλλον το ανάποδο θα πάθει όταν κρατήσει το  xiaomi, θα καταλάβει τι πάει να πει μπαταρία,  snapdragon  cpu  και θα κλαίει τα λεφτά που πέταξε για τους σάπιους exynos.

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, chios είπε

Μάλλον το ανάποδο θα πάθει όταν κρατήσει το  xiaomi, θα καταλάβει τι πάει να πει μπαταρία,  snapdragon  cpu  και θα κλαίει τα λεφτά που πέταξε για τους σάπιους exynos.

Έλα τώρα υπερβαλεις, s9 plus έχει ο άνθρωπος, όχι κανένα midrange για να του φανεί καλύτερο το xiaomi!

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, koutsis είπε

Έλα τώρα υπερβαλεις, s9 plus έχει ο άνθρωπος, όχι κανένα midrange για να του φανεί καλύτερο το xiaomi!

Το πρόβλημα είναι το  miui σαν συσκευή είναι καλύτερη, από την άλλη γούστα είναι αυτά εγώ  samsung δε τα θέλω ούτε για αστείο. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, chios είπε

Το πρόβλημα είναι το  miui σαν συσκευή είναι καλύτερη, από την άλλη γούστα είναι αυτά εγώ  samsung δε τα θέλω ούτε για αστείο. 

Ε φυσικά παίζει μεγάλο ρόλο το miui! Δεν είναι μόνο το hardware ένα κινητό. Εδώ διαβάζω σχόλια κάθε μέρα για το πως να βάλουν gcam οι κάτοχοι xiaomi και πως να αποφύγουν να κάνουν το τελευταίο update για να μην καταστραφεί η συσκευή τους. Και τα δύο τα θεωρώ απαράδεκτα!

Γιατί δεν θέλεις τα samsung ακριβώς;  τι σε χαλάει; 

• Thanks 1
Δημοσ.

Στα χρήματα που παίζω 200-250€  όλα σάπια είναι και χάλια κάμερες, στα ακριβά δεν θα πήγαινα ποτέ γιατί δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα σκάσω ένα σορό λεφτά για να εχω ένα κινητό με χάλια μπαταρία που με το ζόρι βγάζει μέρα, έχω μάθει να φορτίζω κάθε 2 μέρες και θα ξενερώσω. Άλλη μεγάλη πληγή ο exynos, κάτι πάει να γίνει φέτος βέβαια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, chios είπε

Στα χρήματα που παίζω 200-250€  όλα σάπια είναι και χάλια κάμερες, στα ακριβά δεν θα πήγαινα ποτέ γιατί δεν μπορώ να δεχτώ ότι θα σκάσω ένα σορό λεφτά για να εχω ένα κινητό με χάλια μπαταρία που με το ζόρι βγάζει μέρα, έχω μάθει να φορτίζω κάθε 2 μέρες και θα ξενερώσω. Άλλη μεγάλη πληγή ο exynos, κάτι πάει να γίνει φέτος βέβαια. 

Εγώ παλι δεν έχω παίξει ποτέ σε low range κατηγορία, πάντα έπαιρνα τις ναυαρχιδες της. Άρα δεν μπορώ να κρίνω πως είναι τα κινητά της των 200€ αλλα οκ, αν ήθελα κι εγώ να πάρω καινούριο κινητό με 200€ ίσως να έπαιρνα κι εγώ xiaomi!

Επεξ/σία από koutsis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...