Rizombie Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και 1 μήνα προσπαθώ να βρω ενα windows laptop στα 900-1300€ με AMD 4000 (ή 5000 αλλα θα πάρει καιρό μέχρι να έρθουν ελλάδα) που να έχει οθόνη με πάνω απο 350 nits. Εχω βρει το συγκεκριμένο μοντέλο του Lenovo Yoga Slim 7 εδώ αλλά δυστυχώς η οθόνη του είναι στα 300 nits σύμφωνα με τον κατασκευαστή. Το ίδιο θέμα εχω και με το matebook 14 μιας και τα 2 εχουν glossy screens και έχουν θέμα όταν δουλεύεις σε εξωτερικό χώρο. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά μου με ενδιαφέρουν είναι 14-15", κάτω απο 1.8kg, slim form factor, καλό trackpad, καλή μπαταρία και να είναι διαθέσιμο σε κατάστημα στην Ελλάδα για να μπορέσω να το βάλω σε δόσεις. Δε με ενδιαφέρει αν θα είναι 2 in 1, ουτε αν θα εχει καλά ηχεία, καμερα κλπ, αυτά πάνε σε δεύτερη μοίρα. Εαν θεωρείτε οτι πρέπει να παω σε intel CPU μπορείτε να προτείνετε και τέτοια μοντέλα, απλά θεωρώ οτι χάνεις πολυ απο το performance σε βαθμό που δεν είναι τοσο value for money πλεον. Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα