Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανω Hijack στο θεμα, για να ρωτησω εαν εχει συναντησει καποιος κατι αναλογο.

Ειχα κανει χρηση της προσφορας του premium η οτι διαολο ειναι αυτο,για 3 μηνες.

Ξεχασα να ακυρωσω τη συνδρομη,καθως μου ηταν αδιαφορη η υπηρεσια και χρεωθηκα 100 ευρω για μια υπηρεσια που μου ειναι στην καλυτερη αχρηστη.
Δε μιλαμε για 19 ευρω,μιλαμε για 99.
Εστειλα αιτημα για refund και με ακυρωσαν πανηγυρικα.

Μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι.

Εχει βγαλει κανεις ακρη με κατι αναλογο;

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Κανω Hijack στο θεμα, για να ρωτησω εαν εχει συναντησει καποιος κατι αναλογο.

Ειχα κανει χρηση της προσφορας του premium η οτι διαολο ειναι αυτο,για 3 μηνες.

Ξεχασα να ακυρωσω τη συνδρομη,καθως μου ηταν αδιαφορη η υπηρεσια και χρεωθηκα 100 ευρω για μια υπηρεσια που μου ειναι στην καλυτερη αχρηστη.
Δε μιλαμε για 19 ευρω,μιλαμε για 99.
Εστειλα αιτημα για refund και με ακυρωσαν πανηγυρικα.

Μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι.

Εχει βγαλει κανεις ακρη με κατι αναλογο;

Ποτε ανανεωσες και ποτε εστειλες για refund? Τροπος πληρωμης? 

https://tidal.com/terms

(h) Refund Policy. We have no obligation to refund any fees paid to us, including any advance charge(s) or payment(s) for any subscription term for the TIDAL Service, unless otherwise required by law or the terms of this Agreement.

(i) Charge Backs. If you dispute Subscription charges with your credit card company or financial institution, and TIDAL’s investigation determines the charges were valid, we may, on reasonable written notice to you, charge to your TIDAL account the reasonable required cost of responding to your charge back request. TIDAL’s U.S. Privacy Policy details what information TIDAL may share with your financial institution as part of the investigation into disputed Subscription charges.

Θα σου ελεγα να αναφερεις οτι εισαι και στην Ευρωπη, αλλα μαλλον δεν ισχυει για τα subscriptions. Ευτυχως οσες φορες ετυχε κατι τετοιο, πηρα τα χρηματα πισω

https://www.europe-consommateurs.eu/en/shopping-internet/14-days-to-withdraw.html

The professional can also expressly ask you to give up your right of withdrawal so that services can begin before the expiry of the 14-day period, with your consent. This for example the case for:

...

A subscription to a dating site with immediate access to the service.

https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_en.htm

The 14-day cooling off period does not apply to all purchases. Some of the exemptions are:

...

online digital content, if you have already started downloading or streaming it and you agreed that you would lose your right of withdrawal by starting the performance

Δοκιμασε dispute/μεσω τραπεζας

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.

Κι εγω χρησιμοποιώ Tidal εδώ και κάνα χρόνο ,.εχω hifi plus με 145 αργεντινικα πεσος (μονο ενεργοποίηση μεσω vpn) , πληρωνω με Revolut για να μην  χανω στο συναλλαγμα ,και βγαινει 0.92€/μηνα. Family βγαινει 225 Αργεντινικα.

Σούπερ υπηρεσία. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν ξερω αν εχει νοημα να φτιαξεις ελληνικό λογαριασμό αν μπορεις τοσο φτηνα να κανεις κατευθειαν την φτηνη συνδρομή σου. Γιατι μετα δεν ξερω αν μπορεις τον δωρεάν ελληνικο λογαριασμό να τον μετατρεψεις σε αλλης χωρας. Θα πρέπει να κανεις καινουργιο και να χασεις ένα εξάμηνο που εστηνες τον λογαριασμο με τα αγαπημενα σου κτλ.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δοκιμασε dispute/μεσω τραπεζας

Μονο αυτο παιζει να γινεται.
Τραγικη "πολιτικη",δε μιλαμε για μικροποσο,αλλα για 99 ευρω.
Και το χειροτερο ειναι οτι καθαριζουν με ενα mail,οτι δε γινεται τιποτα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, StamTheMan είπε

Well, οι οροι υπαρχουν, συμφωνησες δυστυχως στην αυτοματη ανανεωση (νομιζω ανεφερεται και οταν ενεργοποιεις το οποιο Free trial (free until, next payment cycle κτλ κτλ)). Εχε το νου σου στο να μπαινεις να ακυρωνεις κατευθειαν

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

99€ για πόσο καιρό;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Well, οι οροι υπαρχουν, συμφωνησες δυστυχως στην αυτοματη ανανεωση (νομιζω ανεφερεται και οταν ενεργοποιεις το οποιο Free trial (free until, next payment cycle κτλ κτλ)). Εχε το νου σου στο να μπαινεις να ακυρωνεις κατευθειαν

Τα ξερω μωρε,συνηθως τα ακυρωνω,αλλα και κανα δυο φορες που ειχε γινει κακη συνεννοηση,μας εκαναν refund μετα απο αυτοματη ανανεωση.

4 λεπτά πριν, asteroulis είπε

99€ για πόσο καιρό;

1 μηνα,αστα.

• Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

1 μηνα,αστα.

1 μηνα; Δορυφορικο ιντερνετ εβαλες; Τι 99; :confused:

Δημοσ.
Μόλις τώρα, matrixxx είπε

1 μηνα; Δορυφορικο ιντερνετ εβαλες; Τι 99; :confused:

2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Σίγουρα όχι το hifi plus με ετήσια χρέωση για έκπτωση από το 14/μηνα?

Subscription
HiFi (Individual)
Payment Method
**** 6220
Ends on
24/12/2022

• Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε

Subscription
HiFi (Individual)
Payment Method
**** 6220
Ends on
24/12/2022

Δεν βλεπω παντως πουθενα τετοια υπηρεσια.

Στειλε τους για λαθος, και εστω τιμοκαταλογο. Μηπως σου στελνουν και 10 δισκους και 1 πικαπ μαζι? /s

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, HateMe είπε

99 ένα μήνα; 

Για αυτο εχω τρελαθει,δεν ειναι 9.99 για ενα μηνα,την πατησαμε και τι εγινε,ειναι αρκετα χρηματα για μια μ@λ@κι@,καθως μου ειναι αχρηστο.

Μου ειπε η κοπελα μου οτι δε βλεπει να εχει οντως χρεωθει στην καρτα της,παιζει να ηρθε ειδοποιηση για OTP και να μην περασε,θα δειξει.
Το υπολοιπο της τραπεζας δε συμφωνει ,θεωρητικα δεν εχει γινει η χρεωση,αλλα το παραδοξο της υποθεσης παραμενει.

1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Δεν βλεπω παντως πουθενα τετοια υπηρεσια.

Στην αποδειξη λεει 99 δολλαρια και η επομενη χρεωση ειναι σε ενα μηνα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, StamTheMan είπε

Μου ειπε η κοπελα μου οτι δε βλεπει να εχει οντως χρεωθει στην καρτα της,παιζει να ηρθε ειδοποιηση για OTP και να μην περασε,θα δειξει.
Το υπολοιπο της τραπεζας δε συμφωνει ,θεωρητικα δεν εχει γινει η χρεωση,αλλα το παραδοξο της υποθεσης παραμενει.

Τσεκαρε λογιστικο/διαθεσιμο. Δειτε μεσω ιστοσελιδας γιατι πχ Πειραιως δεν φαινεται στο winbank app, eurobank φαινεται 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...