Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, masteripper είπε

Το βάζω εδώ για όποιον ενδιαφέρεται ..εγώ τσίμπησα 1

Μιας και λες οτι αγορασες, πες μας την τελικη τιμη. Θυμιζω οτι βαζουμε ΤΕΛΙΚΗ τιμη στον τιτλο. Βλεπω στο bestprice οτι το καταστημα χρεωνει και μεταφορικα ΚΑΙ την αντικαταβολη. Επισης για paypal ειχαν γραψει στο αλλο θεμα οτι υπαρχει μεγαλη επιπλεον χρεωση καπου 10-15 ευρω αν θυμαμαι καλα. Αυτα εχουν σημασια μεγαλη αν πχ στον 10700 η τιμη 260 δεν ειναι ΤΕΛΙΚΗ χρεωση.

Δημοσ.

Στο paypal χρεώνει 4% επί του ποσού,οπότε υπολογίστε. 

Έψαχνα το realme 7pro και στο best price έβγαινε το συγκεκριμένο μαγαζί πρώτο και με μεγάλη διαφορά από το επόμενο. Το έβαλα στο καλάθι και μου έκανε εντύπωση ότι σε μια εβδομάδα μέσα άλλαζε η τιμή του κάθε μέρα,όπως και τα μεταφορικά και η αντικαταβολή. Την μια είχε 5€ μεταφορικά και 3€ αντικαταβολή,την επόμενη 8€ μεταφορικά και δωρεάν αντικαταβολή. Απλά το αναφέρω επειδή μου έκανε εντύπωση. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, mr.mister είπε

Εχετε σκεφτει σε περιπτωση RMA  τι εχει να γινει?

Εδώ οι όροι του καταστήματος σχετικά με εγγυήσεις κτλ. Αναφέρει "ευρωπαικές προδιαγραφές" και "επίσημες αντιπροσωπείες". Επίσης αναγκαστικά μεταφορικά 4,50 όπως γράφει εδώ, άσχετα με την αξία του προιόντος. Επίσης αγορές πάνω από 300 δεν πληρώνονται με αντικαταβολή (η οποία χρεώνεται 3,50 όπως λέει εδώ). Τέλος πληρωμή με paypal επιβαρύνεται με 4% έξτρα κόστος.

Άρα οι τελικές τιμές είναι όλες +4,50 μεταφορικά, κι αν κάποιος θέλει να έχει και προστασία paypal τότε δίνει και έξτρα 4% της τιμής αγοράς. Ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω, λολ.

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, helicoid είπε

Εδώ οι όροι του καταστήματος σχετικά με εγγυήσεις κτλ. Αναφέρει "ευρωπαικές προδιαγραφές" και "επίσημες αντιπροσωπείες". Επίσης αναγκαστικά μεταφορικά 4,50 όπως γράφει εδώ, άσχετα με την αξία του προιόντος. Επίσης αγορές πάνω από 300 δεν πληρώνονται με αντικαταβολή (η οποία χρεώνεται 3,50 όπως λέει εδώ). Τέλος πληρωμή με paypal επιβαρύνεται με 4% έξτρα κόστος.

Άρα οι τελικές τιμές είναι όλες +4,50 μεταφορικά, κι αν κάποιος θέλει να έχει και προστασία paypal τότε δίνει και έξτρα 4% της τιμής αγοράς. Ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω, λολ.

Για να είσαι σίγουρος για την εγγύηση πάρε τους ένα τηλέφωνο. Εγώ χωρίς να διαβάσω τους όρους εγγύησης πήρα τηλέφωνο μίλησα με μια κυρία και την ρώτησα πόσα χρόνια έχει εγγύηση το τηλέφωνο που έγραψα παραπάνω. Μου είπε μισό λεπτό με έβαλε στην αναμονή προφανώς να ρωτήσει και μου είπε 1 χρόνο!!!! Όταν ξέρω ότι είναι 2 χρόνια και 3 χρόνια από τις μεγάλες αλυσίδες μεταπωλητών της smart4all στην Ελλάδα. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν το πήρα. 

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, notist είπε

Στο paypal χρεώνει 4% επί του ποσού,οπότε υπολογίστε. 

Έψαχνα το realme 7pro και στο best price έβγαινε το συγκεκριμένο μαγαζί πρώτο και με μεγάλη διαφορά από το επόμενο. Το έβαλα στο καλάθι και μου έκανε εντύπωση ότι σε μια εβδομάδα μέσα άλλαζε η τιμή του κάθε μέρα,όπως και τα μεταφορικά και η αντικαταβολή. Την μια είχε 5€ μεταφορικά και 3€ αντικαταβολή,την επόμενη 8€ μεταφορικά και δωρεάν αντικαταβολή. Απλά το αναφέρω επειδή μου έκανε εντύπωση. 

1 ώρα πριν, helicoid είπε

Επίσης αναγκαστικά μεταφορικά 4,50 όπως γράφει εδώ, άσχετα με την αξία του προιόντος. Επίσης αγορές πάνω από 300 δεν πληρώνονται με αντικαταβολή (η οποία χρεώνεται 3,50 όπως λέει εδώ). Τέλος πληρωμή με paypal επιβαρύνεται με 4% έξτρα κόστος.

Οκ παιδια, ευχαριστουμε. Αν και δεν παραγγειλατε μας δωσατε την πληροφορια.

Εβαλα λοιπον στον τιτλο τιμες για τα 2 προιοντα του τιτλου, με μεταφορικα και αντικαταβολη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...