SOTIRISPELOS Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Γειά σας έχω μία 156, άλλαξα λάστιχα στην μπροστινή ζανφόρ καί μετά την αλλαγή το τιμόνι όταν τό στρίβω κολλάει ΔΕΝ επαναφέρει. Θά ήθελα κάποιος νά βοηθήσει. Ευχαριστώ.
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, SOTIRISPELOS είπε Γειά σας έχω μία 156, άλλαξα λάστιχα στην μπροστινή ζανφόρ καί μετά την αλλαγή το τιμόνι όταν τό στρίβω κολλάει ΔΕΝ επαναφέρει. Θά ήθελα κάποιος νά βοηθήσει. Ευχαριστώ. Να πας στον μάστορα που στα έφτιαξε ,τι να βοηθήσουμε απο εδώ;
nick#18 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μηπως θελει μια ευθυγραμμιση? Αλλα ο,τι και να πουμε απο εδω παραμμενει απλα μια υποθεση... πισω στο μαστορα!
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, SOTIRISPELOS είπε Γειά σας έχω μία 156, άλλαξα λάστιχα στην μπροστινή ζανφόρ καί μετά την αλλαγή το τιμόνι όταν τό στρίβω κολλάει ΔΕΝ επαναφέρει. Θά ήθελα κάποιος νά βοηθήσει. Ευχαριστώ. 1/10 Θα πρέπει να μπει ένα chart με τα troll και με τις ιστορίες τους.Οι σοβαρές απαντήσεις επίσης. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2021 από jmmys
SOTIRISPELOS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Ευχαριστώ πού μου είπατε την γνώμη σας , αλλά ψάχνω κάποιον πού νά τού έχει συμβεί,στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο τής εταιρείας έχω πάει ξανά καί ξανά και καί τό αυτοκίνητο έχει ευθυγραμμιστεί 3 φορές καί ΔΕΝ μπορούν νά βρούν τίποτα.
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, SOTIRISPELOS είπε Ευχαριστώ πού μου είπατε την γνώμη σας , αλλά ψάχνω κάποιον πού νά τού έχει συμβεί,στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο τής εταιρείας έχω πάει ξανά καί ξανά και καί τό αυτοκίνητο έχει ευθυγραμμιστεί 3 φορές καί ΔΕΝ μπορούν νά βρούν τίποτα. Κρεμαγιέρα έχεις ελέγξει;Υγρά έχει;
stefan123 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 OΤι να'ναι, πραγματικά.....1/10 Και από μενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα