Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας έχω μία 156, άλλαξα λάστιχα στην μπροστινή ζανφόρ καί μετά την αλλαγή το τιμόνι όταν τό στρίβω κολλάει ΔΕΝ επαναφέρει. Θά ήθελα κάποιος νά βοηθήσει. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, SOTIRISPELOS είπε

Γειά σας έχω μία 156, άλλαξα λάστιχα στην μπροστινή ζανφόρ καί μετά την αλλαγή το τιμόνι όταν τό στρίβω κολλάει ΔΕΝ επαναφέρει. Θά ήθελα κάποιος νά βοηθήσει. Ευχαριστώ.

Να πας στον μάστορα που στα έφτιαξε ,τι να βοηθήσουμε απο εδώ;

Δημοσ.

Μηπως θελει μια ευθυγραμμιση? Αλλα ο,τι και να πουμε απο εδω παραμμενει απλα μια υποθεση... πισω στο μαστορα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, SOTIRISPELOS είπε

1/10 

Θα πρέπει να μπει ένα chart με τα troll και με τις ιστορίες τους.Οι σοβαρές απαντήσεις επίσης.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

Ευχαριστώ πού μου είπατε την γνώμη σας , αλλά ψάχνω κάποιον πού νά τού έχει συμβεί,στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο τής εταιρείας έχω πάει ξανά καί ξανά και καί τό αυτοκίνητο έχει ευθυγραμμιστεί 3 φορές καί ΔΕΝ μπορούν νά βρούν τίποτα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, SOTIRISPELOS είπε

Ευχαριστώ πού μου είπατε την γνώμη σας , αλλά ψάχνω κάποιον πού νά τού έχει συμβεί,στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο τής εταιρείας έχω πάει ξανά καί ξανά και καί τό αυτοκίνητο έχει ευθυγραμμιστεί 3 φορές καί ΔΕΝ μπορούν νά βρούν τίποτα.

Κρεμαγιέρα έχεις ελέγξει;Υγρά έχει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...