ioannis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Ειχα το Mcbackup και επαιρνα αντιγραφα των επαφων απο το mio redmi τηλεφωνο μου. Ομως το προγραμμα που αναφερω πιο πανω δεν δουλευει πλεον. Παρακαλω καποιον φιλο αν μπορει να μου υποδειξει καποιο αναλογο προγραμμα αντιγραφης επαφων. Ευχαριστω.
apostolos22 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Το app των επαφών βλέπω ότι στις ρυθμίσεις έχει εξαγωγή σε αρχείο vcf. Βέβαια θα πρέπει εσύ να το κάνεις και μετά να το αντιγράφεις κάπου αλλού.
koutsis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, ioannis είπε Ειχα το Mcbackup και επαιρνα αντιγραφα των επαφων απο το mio redmi τηλεφωνο μου. Ομως το προγραμμα που αναφερω πιο πανω δεν δουλευει πλεον. Παρακαλω καποιον φιλο αν μπορει να μου υποδειξει καποιο αναλογο προγραμμα αντιγραφης επαφων. Ευχαριστω. Το Google account δεν σου κάνει;
ioannis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 32 λεπτά πριν, koutsis είπε Το Google account δεν σου κάνει; Ευχαριστώ για την αμεση απαντηση, τωρα δοκιμαζω το "123 Αντιγραφή & Μεταφορά Επαφών" και το βλεπω καλο.
ioannis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, ioannis είπε Ευχαριστώ για την αμεση απαντηση, τωρα δοκιμαζω το "123 Αντιγραφή & Μεταφορά Επαφών" και το βλεπω καλο. Τελικα το "123 Αντιγραφή & Μεταφορά Επαφών" εχει προβληματα και το εσβησα, το Google account που λεει ο Koutsis πιο πανω δεν το ξερω.
chios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Από που θες να κάνεις αντιγραφή και που θέλεις να τις πας; 1
koutsis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, ioannis είπε Τελικα το "123 Αντιγραφή & Μεταφορά Επαφών" εχει προβληματα και το εσβησα, το Google account που λεει ο Koutsis πιο πανω δεν το ξερω. Εννοώ να αποθηκεύεις τις επαφές σου στο Google account σου ώστε να μπορείς να τις έχεις σε ολα τα κινητά!
ioannis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Δοκιμασε το myphoneexplore Το δοκιμασα αλλα χρειαζομαι κατι πιο απλο να κανει αντιγραφη τις επαφες μου μονο σε .csv 39 λεπτά πριν, chios είπε Από που θες να κάνεις αντιγραφή και που θέλεις να τις πας; Εχω το xiaomi redmi 5 και στις επαφες μου υπαρχουν οι επαφες του Mi λογαριασμου και οι επαφες του google λογαριασμου. Εγω χρησιμοποιω τις επαφες του Mi λογαριασμου και ηθελα απο αυτον τον λογαριασμο μονο να κατεβαζω αντιγραφα σε .csv. Αυτο εκανε το προγραμμα Mcbackup το οποιο σταματησε να λειτουργει και ψαχνω να βρω κατι αναλογο. Ευχαριστω πολυ.
chios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δεν έχω πρόχειρο miui για να το δω αλλά θυμάμαι ότι αυτό γίνεται μέσα από το κινητό, μπορούσες να πάρεις backup τις επαφές σε αρχείο csv
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα