Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα το Mcbackup και επαιρνα αντιγραφα των επαφων απο το mio redmi τηλεφωνο μου. Ομως το προγραμμα που αναφερω πιο πανω δεν δουλευει πλεον. Παρακαλω καποιον φιλο αν μπορει να μου υποδειξει καποιο αναλογο προγραμμα αντιγραφης επαφων. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Το app των επαφών βλέπω ότι στις ρυθμίσεις έχει εξαγωγή σε αρχείο vcf. Βέβαια θα πρέπει εσύ να το κάνεις και μετά να το αντιγράφεις κάπου αλλού.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ioannis είπε

Ειχα το Mcbackup και επαιρνα αντιγραφα των επαφων απο το mio redmi τηλεφωνο μου. Ομως το προγραμμα που αναφερω πιο πανω δεν δουλευει πλεον. Παρακαλω καποιον φιλο αν μπορει να μου υποδειξει καποιο αναλογο προγραμμα αντιγραφης επαφων. Ευχαριστω.

Το Google account δεν σου κάνει; 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, koutsis είπε

Το Google account δεν σου κάνει; 

Ευχαριστώ για την αμεση απαντηση, τωρα δοκιμαζω το "123 Αντιγραφή & Μεταφορά Επαφών" και το βλεπω καλο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ioannis είπε

Ευχαριστώ για την αμεση απαντηση, τωρα δοκιμαζω το "123 Αντιγραφή & Μεταφορά Επαφών" και το βλεπω καλο.

Τελικα το "123 Αντιγραφή & Μεταφορά Επαφών" εχει προβληματα και το εσβησα, το Google account που λεει ο Koutsis πιο πανω δεν το ξερω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ioannis είπε

Τελικα το "123 Αντιγραφή & Μεταφορά Επαφών" εχει προβληματα και το εσβησα, το Google account που λεει ο Koutsis πιο πανω δεν το ξερω.

Εννοώ να αποθηκεύεις τις επαφές σου στο Google account σου ώστε να μπορείς να τις  έχεις σε ολα τα κινητά!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Δοκιμασε το myphoneexplore

Το δοκιμασα αλλα χρειαζομαι κατι πιο απλο να κανει αντιγραφη τις επαφες μου μονο σε .csv

39 λεπτά πριν, chios είπε

Από που θες να κάνεις αντιγραφή και  που θέλεις να τις πας;

Εχω το xiaomi redmi 5 και στις επαφες μου υπαρχουν οι επαφες του Mi λογαριασμου και οι επαφες του google λογαριασμου. Εγω χρησιμοποιω τις επαφες του Mi λογαριασμου και ηθελα απο αυτον τον λογαριασμο μονο να κατεβαζω αντιγραφα σε .csv. Αυτο εκανε το προγραμμα Mcbackup το οποιο σταματησε να λειτουργει και ψαχνω να βρω κατι αναλογο. Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Δεν έχω πρόχειρο miui για να το δω αλλά θυμάμαι ότι αυτό γίνεται μέσα από το κινητό, μπορούσες να πάρεις backup τις επαφές σε αρχείο csv

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...