Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παίδες, περιμένω προϊόν απο Αθήνα με ACS το οοίο έφυγε πρώτη μέρα απο το Κέντρο Διαλογής στο Κουκάκι και έφτασε στο κατάστημα της πόλης μου. Μέχρι σήμερα δεν ήρθε σπίτι μου και σήμερα πέρασα απο το μαγαζί και λέει δεν το έχουμε εδώ, είναι σε άλλο μέρος και θα έρθει με αυτοκίνητο (το αντικείμενο είναι αρκετά μικρό σε συσκευασία). Στο site τους λέει αυτό: "Η αποστολή βρίσκεται στο κατάστημα προορισμού σε αναμονή προγραμματισμού παράδοσης" . Ξέρει κάποιος τι σημαίνει ή του έχει τύχει παρόμοια κατάσταση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Αν στο site λέει ότι είναι στο κατάστημά και το κατάστημα λέει είναι δεν είναι, όπως έυκολα πάει το μυαλό σου μάλλον το χάσανε 🤣  . Πέρα από την πλάκα αν είναι αρκετά μικρό όπως λες μάλλον δεν το ξεφόρτωσαν κατά λάθος (άνθρωποι είναι και με μεγάλο φόρτο τελευταία) και πάει βόλτα σε άλλη πόλη. Δεν θα σου πουν ότι το ξέχασαν, καταλαβαίνεις. Πιθανολογώ 2 μέρες+

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/1/2021 στις 10:09 ΜΜ, Dev_angel είπε

Καλησπέρα σας παίδες, περιμένω προϊόν απο Αθήνα με ACS το οοίο έφυγε πρώτη μέρα απο το Κέντρο Διαλογής στο Κουκάκι και έφτασε στο κατάστημα της πόλης μου. Μέχρι σήμερα δεν ήρθε σπίτι μου και σήμερα πέρασα απο το μαγαζί και λέει δεν το έχουμε εδώ, είναι σε άλλο μέρος και θα έρθει με αυτοκίνητο (το αντικείμενο είναι αρκετά μικρό σε συσκευασία). Στο site τους λέει αυτό: "Η αποστολή βρίσκεται στο κατάστημα προορισμού σε αναμονή προγραμματισμού παράδοσης" . Ξέρει κάποιος τι σημαίνει ή του έχει τύχει παρόμοια κατάσταση?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Είναι ομαδοποιημένα τα πακέτα και δεν έχουν ανοίξει την παλέτα ....σε καμιά δεκάρια μέρες θα το έχεις

Επεξ/σία από corsair04
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, corsair04 είπε

Είναι ομαδοποιημένα τα πακέτα και δεν έχουν ανοίξει την παλέτα ....σε καμιά δεκάρια μέρες θα το έχεις

Σε ευχαριστώ πάρα πολυ για την απάντηση και εγω Λάρισα βρίσκομαι και πέρασα και από την ACS για να τσεκάρω τι συμβαίνει και μου είπαν πως είναι σε αποθήκη και δεν έχει χτυπηθεί ακόμα οπότε υποθέτω πως απλά περιμένω! :D 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...