vounisios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Παιδια καλησπερα...πριν λιγο μου ηρθε αυτο το μειλ....θα ηθελα να το δειτε απο τον μα@@@α που μου το εστειλε.....ο ηλιθιος, νομισε βρηκε κοροιδο....Ριχτε του μια ματια & θα ηθελα την γνωμη σας.... <<<< [email protected] Ειδ[email protected]οποίηση ασφαλείας για τον λογαριασμό σας ================================================= Χαίρετε! Όπως μπορείς να δεις, αυτό το email ήλθε από τον λογαριασμό σου. Αυτά είναι άσχημα νέα για σένα, αλλά μην ανησυχείς. Θα σου εξηγήσω. Έχω πρόσβαση στη συσκευή σου και παρακολουθώ ήδη τη δραστηριότητά σου εδώ και μήνες. Πώς συνέβη αυτό; Επισκέφτηκες έναν ιστότοπο που έχει παραβιαστεί, και η συσκευή σου μολύνθηκε από το δικό μου κακόβουλο λογισμικό. Είναι ένα εξαιρετικά πολύπλοκο λογισμικό, λειτουργεί σαν Δούρειος ίππος και επειδή είναι ιδιωτικό - κανένα πρόγραμμα προστασίας από υιούς δεν μπορεί να το εντοπίσει. Βασικά η συσκευή σας παραβιάστηκε από εκείνη τη στιγμή. Έχει ένα πρόγραμμα που καταγράφει τα πλήκτρα που πατάς, μπορεί να ελέγξει την κάμερα και μικρόφωνο, να μεταφέρει αρχεία και να παρέχει πρόσβαση στο τοπικό σου δίκτυο. Μου πήρε λίγο χρόνο για να αποκτήσω πρόσβαση στις πληροφορίες από τη συσκευή, αλλά τώρα έχω όλες τις επαφές και τα κείμενά σου. Για να είμαι ειλικρινής, αρχικά δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό… Το έκανα μόνο για πλάκα. Αλλά μετά αρρώστησα λόγω COVID και έχασα τη δουλειά μου. Έτσι, μου ήρθε μια ιδέα για να εκμεταλλευτώ αυτήν τη συγκυρία και να βγάλω χρήματα από εσάς. Τράβηξα ένα βίντεο ενώ αυνανιζόσουν. Είναι ένα βίντεο διαχωρισμένης οθόνης που φαίνεσαι να κοιτάς την οθόνη και να εργάζεσαι. Έχοντας διασκέδαση είναι εντάξει μαζί μου, αλλά δεν είναι εντάξει με τη φήμη σας. Δεν είμαι περήφανος γι’ αυτό, αλλά χρειάζομαι χρήματα. Έτσι, εδώ είναι ό, τι θα κάνουμε. Με πληρώνεις ό,τι σου ζητήσω και δεν θα το στείλω στους αγαπημένους σου, τους φίλους και τους συγγενείς σου. Δεν θα το μάθει ποτέ κανείς και η φήμη σου θα παραμείνει άθικτη. Προσοχή, δεν αστειεύομαι. Μπορώ να το στείλω μέσω email, κειμένου ή ακόμη και μέσω κοινωνικών μέσων δικτύωσης. Πρέπει να στείλετε 0,05 Bitcoin (περίπου 1200 EUR) στο πορτοφόλι BTC μου 1EFbbZ6eJ35t5MwZGkQqDPXpbv4SWbQwZB. Εάν δεν ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε το bitcoin, αναζητήστε στο google "αγορά bitcoin" Θα διαγράψω το βίντεο μόλις λάβω τα χρήματα. Θα διαγράψω επίσης το κακόβουλο λογισμικό από τις συσκευές σας και όλες τις πληροφορίες που έχω. Ποτέ δεν θα ακούσετε από μένα και πάλι. Ας θέσουμε λοιπόν μια προθεσμία γι’ αυτήν τη συμφωνία. Έχετε 2 ημέρες. Θα δω πότε θα ανοίξετε αυτό το email. Το ποσό δεν είναι διαπραγματεύσιμο. P.S. Μην προσπαθήσεις να το αναφέρεις. Χρησιμοποιώ TOR και bitcoin τα οποία δεν μπορούν να εντοπιστούν. Αν κάνεις κάτι ηλίθιο, θα το διανείμω.
DownUNDERground Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μην ασχολείσαι. Τυπικό spam. Θα το έχει στείλει σε μερικούς χιλιάδες μαζί με σένα και όποιος τσιμπήσει.
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 παλιο email που απλα εβαλαν την δικαιολογια covid
Menelaos83 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μην δινεις σημασια το εχουν παρει και πολλοι αλλοι, οποτε συνεχιζεις σαν να μην συνεβη τπτ.
Tsino Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Τι να πούμε, απλά διέγραψέ το... απατεώνες από τριτοκοσμική χώρα και όποιον πιάσουνε
vounisios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Σας ευχαριστω πολυ.....ηθελα να το δειτε....Ηδη το εξαφανισα.....Καλο σας βραδυ! 1
htaccess Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 7 minutes ago, vounisios said: Τράβηξα ένα βίντεο ενώ αυνανιζόσουν. Εγώ θα του απαντούσα ...... ποιον νομίζεις ότι έβλεπα όταν με έβλεπες ??
korakios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Αυτό το email είναι που έστειλα φωτό τα απαυτά μου για να σιγουρευτεί αν ήμουν εγώ στο βίντεο ....
VonLoutsos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Το θέμα είναι, έκανες κάτι περίεργο μπροστά στο pc και για αυτό φοβάσαι;;;;;; 1 1
Amaretos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 χαχα κλαιω, αυτος ο μπαγλαμας νομιζει οτι υπαρχει ανθρωπος που θα τσιμπησει? Εγω θα του ελεγα να το στειλε στα καναλια κιολας μπας και γινω διασημος και να μου στειλει και 1 bitcoin αυτος χαχαχα
vounisios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, htaccess είπε Εγώ θα του απαντούσα ...... ποιον νομίζεις ότι έβλεπα όταν με έβλεπες ?? Xaxaxaxa.....ωραιος φιλε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις