thelos257 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα σας παιδια θα ηθελα να μαθω που αποθηκευονται οι ενημερωσεις των windows update στα αθανατα windows xp ναι εχω ενα υπολογιστη παλιο αδυνατο που ακομη τρεχει XP. Δευτερον θα ηθελα να τις παρω και να τις ενσωματωσω σε ενα cd rom (iso αρχειο) για να γινονται εγκατασταση μαζι με τα Windows ταυτοχρονα ή μετα οταν λεει καλωσορισατε. Πως θα πρεπει να το κανω αυτο ;
thelos257 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 20 ώρες πριν, papmel είπε https://www.nliteos.com/ Ωραια παραπερα πως γινεται ;
papmel Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 10 ώρες πριν, thelos257 είπε Ωραια παραπερα πως γινεται ; πρωτα κατεβαζεις ενα iso των windows που θέλεις. μετα κανεις εγκαταστησει το σωστο nlite στο παλιο PC και εχει επιλογη να ενσωματωσεις οτι θελεις απο το παλιο στο ISO. Αυτοματα μετα σου φτιαχνει το νεο ISO και το κανεις install Οπου θες. Εγω παντως θα το εκανα αλλιως. θα εκοβα σε ενα USB το ACRONIS true image θα επερνα backup σε ενα αρχειο το παλιο XP os. Και μετα θα το εβαζα σε οποιον δισκο ηθελα και αυτοματα θα ειχα και τους Drivers. μετα θα εβαζα το Driver easy που ειναι εγγυηση για drivers και τελος. 1
kormos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 16 ώρες πριν, papmel είπε πρωτα κατεβαζεις ενα iso των windows που θέλεις. μετα κανεις εγκαταστησει το σωστο nlite στο παλιο PC και εχει επιλογη να ενσωματωσεις οτι θελεις απο το παλιο στο ISO. Αυτοματα μετα σου φτιαχνει το νεο ISO και το κανεις install Οπου θες. Εγω παντως θα το εκανα αλλιως. θα εκοβα σε ενα USB το ACRONIS true image θα επερνα backup σε ενα αρχειο το παλιο XP os. Και μετα θα το εβαζα σε οποιον δισκο ηθελα και αυτοματα θα ειχα και τους Drivers. μετα θα εβαζα το Driver easy που ειναι εγγυηση για drivers και τελος. Η καλύτερη λύση, για το image. Όμως αν χρειαστεί να πει σε άλλη μητρική με διαφορετικό chipset τι θα γίνει? 🙃
duffyduck Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Windows XP SP4 Unofficial Final Version 3.1b https://www.majorgeeks.com/files/details/windows_xp_service_pack_4_unofficial.html WindowsXP-USP4-v3.1b-x86-ENU.exe http://ryanvm.net/forum/viewtopic.php?p=133918#133918 WindowsXP-USP4-v3.1b-NODOTNET-x86-ENU.exe WindowsXP-SP4EOS-Rollup.exe 3
micos000 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δουλεύει και στα Ελληνικά XP ή μόνο στα Αγγλικά;
duffyduck Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 WindowsXP-USP4-v3.1b-x86-ENU.exe WindowsXP-USP4-v3.1b-NODOTNET-x86-ENU.exe
thelos257 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 8 ώρες πριν, micos000 είπε Δουλεύει και στα Ελληνικά XP ή μόνο στα Αγγλικά; Καλησπερα ελληνικο συστημα εχω.
micos000 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 7 ώρες πριν, duffyduck είπε WindowsXP-USP4-v3.1b-x86-ENU.exe WindowsXP-USP4-v3.1b-NODOTNET-x86-ENU.exe Το είδα το ENU και ξέρω τι σημαίνει. Το κακό είναι ότι τα xp είναι συνήθως Ελληνικά οπότε είναι άχρηστο το sp4. 4 ώρες πριν, thelos257 είπε Καλησπερα ελληνικο συστημα εχω. Δεν κάνει για τα Ελληνικά.
papmel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Στις 30/1/2021 στις 1:06 ΠΜ, kormos είπε Η καλύτερη λύση, για το image. Όμως αν χρειαστεί να πει σε άλλη μητρική με διαφορετικό chipset τι θα γίνει? 🙃 Θα μπει αφου τα Windows αυτοματα το αναγνωριζουν και βαζουν τους καταλληλους Drivers
kormos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 17 λεπτά πριν, papmel είπε Θα μπει αφου τα Windows αυτοματα το αναγνωριζουν και βαζουν τους καταλληλους Drivers Το κάνουν τα ΧΡ?
papmel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 25 λεπτά πριν, kormos είπε Το κάνουν τα ΧΡ? Οχι αλλα μπορεις να κανεις το Εξης. F8 στην Αρχη να μπεις Safe Mode μετα απο το Cloning. Μετα κανεις remove τους Ahci drivers και χαναμπουταρεις η βαζεις τους Driver σου αφους τους εχεις κατεβασει απο ενα αλλο pc και με reboot εισαι Comple. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα