Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, insomnia1983 είπε

έκανα μία δοκιμαστική παραγγελία και τα παρέλαβα κανονικά

Εννοείς πήρες ήδη στα χέρια σου; Τί ακριβώς φορτίζει; Δεν κατάλαβα καν. Μπαταρίες βιντεοκάμερας;

Επεξ/σία από DownUNDERground
  • Like 1
Δημοσ.

Τι το κανουμε αυτο; Πρεπει να εχουμε JVC camcoder? 
ή να το παρουμε προλυπτικα μπας και παρουμε JVc camcoder στο μελλον; :)

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thodoris5321 είπε

0,99 x 3 = 2,98 ?

Παλιο bug στο παμπλικ.

Παντα βεβαια ειναι εις βαρος του πελατη αυτο το 1 λεπτο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Παλιο bug στο παμπλικ.

Παντα βεβαια ειναι εις βαρος του πελατη αυτο το 1 λεπτο.

Αυτό γίνεται λόγω του ΦΠΑ και δεν αποτελεί Bug αλλά επακόλουθο στρογγυλοποίησης όταν πας να βάλεις τιμή μονάδας χωρίς ΦΠΑ.
Η στρογγυλοποίηση στα καταστήματα γίνεται πάντα στην τιμή χωρίς ΦΠΑ στην τιμή της μονάδας.

0,99/1,24=0,7984=0,80 λόγο στρογγυλοποίησης. 
3x0.80=2.4*1.24=2.976=2.98ευρώ

Επεξ/σία από Billator
  • Like 10
Δημοσ.

To πήραμε, αντε και μας το έστειλαν , τι θα το κάνουμε ???

(Είδαμε προσφορά στο insomnia 1 ευρώ, κάναμε την παραγγελία , μετά βλέπουμε τι πήραμε και αναρωτιόμαστε τι αγοράσαμε :D )

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Billator είπε

Αυτό γίνεται λόγω του ΦΠΑ και δεν αποτελεί Bug

Bug σε εισαγωγικα εννοειται...

3 ώρες πριν, Billator είπε

Αυτό γίνεται λόγω του ΦΠΑ, επακόλουθο στρογγυλοποίησης όταν πας να βάλεις τιμή μονάδας χωρίς ΦΠΑ.
Η στρογγυλοποίηση στα καταστήματα γίνεται πάντα στην τιμή χωρίς ΦΠΑ στην τιμή της μονάδας.

0,99/1,24=0,7984=0,80 λόγο στρογγυλοποίησης. 
3x0.80=2.4*1.24=2.976=2.98ευρώ

Οταν η τιμη λιανικης ΜΕ φπα ειναι πχ 0.99 δεν επιτρεπεται κατα την γνωμη μου να πληρωνεις 1€. Δεν ειναι για το 1 λεπτο. Ειναι λογιστικο. Προβλημα του συστηματος ειναι κατα τη γνωμη μου, δεν το συζηταω και δεν συμβαινει σε κανενα αλλο μαγαζι, τουλαχιστον δεν το εχω δει σε παραγγελια μου σε κανενα αλλο μαγαζι τα 30 τελευταια χρονια. Ας στρογγυλοποιουσαν προς τα κατω την καθαρη τιμη, αν θελουν να εχουν τιμη χωρις ΦΠΑ η οποια δεν με ενδιαφερει αφου την τιμη ΜΕ ΦΠΑ πρεπει να σεβονται, ΜΟΝΟ αυτη αναγραφουν και η αναγραφη αν δεν κανω λαθος ειναι "συμβολαιο". Τωρα για τα 5 likes (!!!!!!!) που πηρες, μονο οι ιδιοι ξερουν γιατι τα βαζουν. :)

2 ώρες πριν, bill987 είπε

To πήραμε, αντε και μας το έστειλαν , τι θα το κάνουμε ???

(Είδαμε προσφορά στο insomnia 1 ευρώ, κάναμε την παραγγελία , μετά βλέπουμε τι πήραμε και αναρωτιόμαστε τι αγοράσαμε :D )

Κανεις επικίνδυνες ερωτησεις... 😛 Ελπιζω να μην το αγορασες εσυ και να το λες γενικα προς οσους το πηραν. 😄

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Toν "πρόλαβα" και γω νομίζοντας πως είναι γενικός φορτιστής μπαταριών!
(Τώρα ψάχνω ν' αγοράσω κάμερα της JVC ... ☹️🤡)

Άντε και σκηνοθέτης. Στα credits της πρώτςη σου ταινίας μην ξεχάσεις να βάλεις στις ευχαριστίες τον topic starter.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, matrixxx είπε

Οταν η τιμη λιανικης ΜΕ φπα ειναι πχ 0.99 δεν επιτρεπεται κατα την γνωμη μου να πληρωνεις 1€. Δεν ειναι για το 1 λεπτο. Ειναι λογιστικο. Προβλημα του συστηματος ειναι κατα τη γνωμη μου, δεν το συζηταω και δεν συμβαινει σε κανενα αλλο μαγαζι, τουλαχιστον δεν το εχω δει σε παραγγελια μου σε κανενα αλλο μαγαζι τα 30 τελευταια χρονια. Ας στρογγυλοποιουσαν προς τα κατω την καθαρη τιμη, αν θελουν να εχουν τιμη χωρις ΦΠΑ η οποια δεν με ενδιαφερει αφου την τιμη ΜΕ ΦΠΑ πρεπει να σεβονται, ΜΟΝΟ αυτη αναγραφουν και η αναγραφη αν δεν κανω λαθος ειναι "συμβολαιο". Τωρα για τα 5 likes (!!!!!!!) που πηρες, μονο οι ιδιοι ξερουν γιατι τα βαζουν. :)

Χωρίς παρεξήγηση αλλά φαίνεται να μην γνωρίζεις πως συμβαίνει μία τιμολόγηση και για αυτό νομίζεις πως έχεις δίκαιο.

Αυτό που λες μπορεί να γίνει μόνο όταν δεν αναλύεται ο ΦΠΑ ξεχωριστά σε τιμή ανά μονάδα. Εσύ νομίζεις ότι σε "κλέβουν" αλλά όταν η στρογγυλοποίηση είναι προς όφελος μας ούτε καν θα το παρατηρήσεις (πχ https://www.public.gr/product/aksesoyar/kiniton/thikes/thikes-gia-huawei/thiki-huawei-p40-lite-e-tpu-cover-case-transparent/prod10685185pp/ βάλε 3 κομμάτια στρογγυλοποιούν προς τα κάτω). 

Είναι τρόπος τιμολόγησης,  αυτό που θεωρείς "bug" / λογιστικό πρόβλημα συστήματος ή όπως κ αν το πεις. Εφόσον αγοράζεις 30 χρόνια, λογικά κάποια στιγμή αγόρασες με τιμολόγιο, όπου αναγκαστικά γράφεται η τιμή μονάδας ξεχωριστά, αν κρατάς αρχείο τσέκαρε το παραπάνω να δεις ότι σου έχει συμβεί ουκ ολίγες φορές το ±1 λεπτό. 

Nevermind, είναι κάτι τόσο απλό αλλά ακούγεσαι tough-minded για να συμφωνήσεις με κάτι διαφορετικό από αυτό που σκέφτεσαι.

• Like 6
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...