Rockjos21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα παιδια , αγορασα αυτο το powerline της TP-LINK TP-LINK TL-PA4010PKIT v4 για να μεταφερω καλωδιακο ιντερνετ σε ενα αλλο σημειο του σπιτιου. Το εχω συνδεσει κατευθειαν στην πριζα και μετα εβαλα το πολυπριζο , καθως και κατεβασα το PLC Utility για να απενεργοποιησω το Eco mode και στις 2 συσκευες. Το προβλημα μου ειναι οτι οταν αφηνω το λαπτοπ ( το οποιο εχει συνδεθει καλωδιακα μεσω του TP-LINK ) σε αδρανεια ενω παρακολουθω καποιο βιντεο στο youtube , μετα απο καποιο χρονο παγωνει το βιντεο και στην ουσια πεφτει η συνδεση. Κανονικα αφου εχω κλεισει το Eco Mode δεν θα επρεπε να το κανει. 🤔 Τι μου προτεινετε ; Ευχαριστω.
htaccess Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Έχεις απενεργοποιήσει την εξοικονόμηση ενέργειας και από την κάρτα δικτύου. ?
Rockjos21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, htaccess είπε Έχεις απενεργοποιήσει την εξοικονόμηση ενέργειας και από την κάρτα δικτύου. ? Αυτο δεν το εχω δει , θα το δοκιμασω. Ευχαριστω παντως !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα