Miltiadiss Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Kαλησπερα σας εχω ενα VW Scirocco 2009 και δεν εχει Bluetooth . Εχω δει σε αλλα αυτοκινητα πως λειτουργει ποσο χρησιμο ειναι και σκεφτηκα να βαλω τωρα αλλα δεν ξερω σε ποιες θυρες θα το συνδεσω. Εχει μια θυρα στο υποβραχιονιο AUX αλλα δεν βολευει που αλλου μπορω το βαλω??? Αμα κανενας ιδιοκτητης scirocco ξερει ας μου απαντησει . Βασικα θελω να παιρνω τηλεφωνο και να ακουγετε στο αμαξι και να συνδεω μουσικη απο το κινητο. Ευχαριστω εκ των προτερων
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, Miltiadiss είπε Kαλησπερα σας εχω ενα VW Scirocco 2009 και δεν εχει Bluetooth . Εχω δει σε αλλα αυτοκινητα πως λειτουργει ποσο χρησιμο ειναι και σκεφτηκα να βαλω τωρα αλλα δεν ξερω σε ποιες θυρες θα το συνδεσω. Εχει μια θυρα στο υποβραχιονιο AUX αλλα δεν βολευει που αλλου μπορω το βαλω??? Αμα κανενας ιδιοκτητης scirocco ξερει ας μου απαντησει . Βασικα θελω να παιρνω τηλεφωνο και να ακουγετε στο αμαξι και να συνδεω μουσικη απο το κινητο. Ευχαριστω εκ των προτερων Ποιο rcd εχεις?
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, Miltiadiss είπε 510 δεν ειμαι 99% σιγουρος😊 Διάβασε https://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?/topic/63851-rcd-510-premium-8-bluetooth-σε-vw-passat-b7/ 1
imr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Ψάξε να βρεις ένα ηχοσύστημα android που να υποστηρίζει Bluetooth. 2
Liapisftw Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Από όσο θυμάμαι που το είχα ψάξει όταν το είχα πρέπει να μπει το Bluetooth module κάτω από την θέση του συνοδηγού. Ρώτα τιμή αντιπροσωπεία ή ίσως κάποιος να πουλάει στα group του scirocco στο fb. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα