Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας !! Προσπαθώ να βρω κάποιον που έχει το keeway logik 150 ώστε να μου πει ή κάποιος που ξέρει ποια μπαταρία χρησιμοποιεί στο μηχανάκι γιατί ο χώρος που μπαίνει είναι πολύ μικρός με αποτέλεσμα οι πόλοι να μην είναι σε κατακόρυφη θέση και να χάνουν υγρά γιατί μπαίνει η μπαταρία πλαγιαστά !! Ξέρει κανεις τι μπαταρία χρησιμοποιεί αυτό το μηχανάκι ;;

Δημοσ.

Χάνει υγρά γιατί την έχω στα πλαγιά !! Και δρν ξέρω αν υπάρχει μπαταρία για υο συγκεκριμένο που να κάθεται με όρθιους πόλους 

Δημοσ.

Υπαρχει λυση αλλα λογικα ειναι πιο ακριβη, εχουν κυκλοφορησει νεες μπαταριες λιθιου για μηχανες χωρις υγρα. για ψαξτο

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ είναι ο κατάλογος της yuasa > https://www.yuasabatteries.com/wp-content/uploads/2017/12/Catalog-2018-Final.x78244.pdf

Προσπάθησα να βρω μέσα στο κατάλογο κάποια συμβατή* μπαταρία ώστε να τοποθετείτε με τους πόλους πάνω άλλα δεν μπόρεσα να βρω.

* Τάση (V) 12 Χωρητικότητα c10 (Ah) 6 Χωρητικότητα c20 (Ah) 6,3     Πλήθος πόλων 2 Πολικότητα Δεξιά Θετικό Βάρος χωρίς υγρά (Κιλά) 2,1 Βάρος με Υγρά (Κιλά) 2,5 Διαστάσεις (Μ x Π x Υ) (mm) 114 x 71 x 131 Αμπέρ εκκίνησης (CCA) 100    

Επεξ/σία από htaccess
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Kikiopnikos είπε

Χάνει υγρά γιατί την έχω στα πλαγιά !! Και δρν ξέρω αν υπάρχει μπαταρία για υο συγκεκριμένο που να κάθεται με όρθιους πόλους 

Δεν υπάρχει αντιπροσωπία στην Ελλάδα να πάρεις τηλέφωνο και να μάθεις σωστά σε χρόνο dt;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...