greekfragma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, JohnnySilverhand είπε δε βλεπω πονηρους, απο οσο ξερω σε περιπτωση επιστροφης τα χρηματα επιστρεφονται με τον ιδιο τροπο που πληρωθηκαν δηλαδη στα χερια η στην πιστωτικη αυτου που εκανε την αγορα. στη περιπτωση μας νομιζω οτι το προιον μονο ο αρχικος αγοραστης μπορει να παρει τα λεφτα πισω Κάνεις λάθος. Η απόδειξη και το προιον εφόσον επιστραφούν στο κατάστημα μαζί, το κατάστημα δίνει την επιστροφή στον άνθρωπο που τα έφερε. Δε παίζει τον ντετεκτιβ πως έφτασαν στα χέρια του. Έχω κάνει άπειρες τέτοιες επιστροφές αλλαγές από διαφορετικό όνομα στο δικό μου γιατί λόγω επαγγέλματος μεσολαβώ εγώ για την διαδικασία. Και όποτε εγώ δε μπορώ πάει ο ίδιος ο πελάτης μου στο κατάστημα για αλλαγή ή εγγύηση μέσω της δικιάς μου καρτέλας. Όπως είδες λοιπόν το παλικάρι είναι επίσης τέτοια περίπτωση και μια χαρά θα εξυπηρετηθεί όπως οφείλουν.
Giorgos241 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, JohnnySilverhand είπε εκανα editη αγορα εγινε εντος καταστηματος ετσι; Μονο η παραλαβη. Η αγορα εγινε απο το site
SPYRER_007 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αρα τα λεφτα θα επιστραφουν στην κοπελα σου.Μετρητα στο ταμειο η καρτα κατα την αγορα. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2021 από SPYRER_007
JohnnySilverhand Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε Κάνεις λάθος. Η απόδειξη και το προιον εφόσον επιστραφούν στο κατάστημα μαζί, το κατάστημα δίνει την επιστροφή στον άνθρωπο που τα έφερε. Δε παίζει τον ντετεκτιβ πως έφτασαν στα χέρια του. Έχω κάνει άπειρες τέτοιες επιστροφές αλλαγές από διαφορετικό όνομα στο δικό μου γιατί λόγω επαγγέλματος μεσολαβώ εγώ για την διαδικασία. Και όποτε εγώ δε μπορώ πάει ο ίδιος ο πελάτης μου στο κατάστημα για αλλαγή ή εγγύηση μέσω της δικιάς μου καρτέλας. Όπως είδες λοιπόν το παλικάρι είναι επίσης τέτοια περίπτωση και μια χαρά θα εξυπηρετηθεί όπως οφείλουν. συμφωνω οτι συμβαινει αυτο και τα περισσοτερα καταστηματα εξυπηρετουν τους γνωστους πελατες αλλα δεν νομιζω οτι ειναι νομιμο δικαιωμα καποιου να απαιτησει επιστροφη χρηματων στον ιδιο για αγορα που εγινε και πληρωθηκε απο καποιον αλλο ακομη και αν παει με την αποδειξη και το προιον
Giorgos241 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε Αρα τα λεφτα θα επιστραφουν στην κοπελα σου. Στο μηνυμα τους ειπαν οτι θα τα δωσουν και σε εμενα. Δες πιο πανω νομιζω το ποσταρα
SPYRER_007 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε Μετρητα στο ταμειο η καρτα κατα την αγορα.
Giorgos241 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, SPYRER_007 είπε Μετρητα και θα επιστρεψουν μετρητα 1
JohnnySilverhand Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 αυριο στα νεα: ανηλικοι κλεβουν καταναλωτες και επιστρεφουν τα προιοντα με τις αποδειξεις τους και παιρνουν μετρητα απο τα καταστηματα /s
greekfragma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, JohnnySilverhand είπε αυριο στα νεα: ανηλικοι κλεβουν καταναλωτες και επιστρεφουν τα προιοντα με τις αποδειξεις τους και παιρνουν μετρητα απο τα καταστηματα /s το χεις τερματισει...φιλικά ε....
Giorgos241 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, JohnnySilverhand είπε αυριο στα νεα: ανηλικοι κλεβουν καταναλωτες και επιστρεφουν τα προιοντα με τις αποδειξεις τους και παιρνουν μετρητα απο τα καταστηματα /s Το Σαββατο: ο δραστης μονο ανηλικος δεν ητανε αλλα ντυνεται σαν ενας.
JohnnySilverhand Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, greekfragma είπε το χεις τερματισει...φιλικά ε.... to /s στο τελος σημαινει sarcasm αν δεν το ξες, το ποστ μου δεν αναφερεται στον ανθρωπο που ανοιξε το θεμα δειχνει το κενο ασφαλειας
greekfragma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μόλις τώρα, JohnnySilverhand είπε to /s στο τελος σημαινει sarcasm αν δεν το ξες, το ποστ μου δεν αναφερεται στον ανθρωπο που ανοιξε το θεμα δειχνει το κενο ασφαλειας λυπάμαι δεν έχω πάρει πτυχίο 9gag. Μιλάω και συνεννοούμαι στα ελληνικά αν τα ξε-ΡΕΙ-ς Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2021 από greekfragma 2
DownUNDERground Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Ο @JohnnySilverhand έχει δίκιο πάντως στην ουσία του θέματος. Επιστροφή γίνεται μόνο με τον τρόπο που έγινε η πληρωμή. Τώρα αν εσύ τους κατάφερες επειδή τους ζάλισες ή κάποιες φορές κάνουν και χάρες, δεν αλλάζει κάτι. Χαριστικά στο κάνουν και απορώ πως το κατάφερες. Μπράβο σου.
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 52 λεπτά πριν, greekfragma είπε Κάνεις λάθος. Η απόδειξη και το προιον εφόσον επιστραφούν στο κατάστημα μαζί, το κατάστημα δίνει την επιστροφή στον άνθρωπο που τα έφερε. Δε παίζει τον ντετεκτιβ πως έφτασαν στα χέρια του. Τοτε αυτο που γινεται στην δικια σου περιπτωση, ή γινεται επειδη εισαι γνωστος τους, ή παρανομουν και δεν το ξερουν. Η επιστροφη χρηματων, εκτος και αν εγινε με καρτα και οποτε γινεται επιστροφη στην καρτα, πρεπει να γινεται σε λογαριασμου που ο δικαιουχος να ειναι ο αρχικος αγοραστης. 1
greekfragma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Τοτε αυτο που γινεται στην δικια σου περιπτωση, ή γινεται επειδη εισαι γνωστος τους, ή παρανομουν και δεν το ξερουν. Η επιστροφη χρηματων, εκτος και αν εγινε με καρτα και οποτε γινεται επιστροφη στην καρτα, πρεπει να γινεται σε λογαριασμου που ο δικαιουχος να ειναι ο αρχικος αγοραστης. 20χρόνια σχεδόν στην Αθήνα ψωνίζω για φίλους γνωστούς ή πελάτες από παντού. Π, P, Μ, Μs, MG. Όλοι τους μου κάνουν χάρη; Τι να πω...εκτός αν έχω το μαγικό χέρι του Μίδα. Μιλάς όμορφα εξηγείς όμορφα, δείχνεις οτι γνωρίζεις τη νομοθεσία και ξεμπερδεύεις δίχως προβλήματα και ταλαιπωρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα