Giorgos241 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα. Μου εγινε δωρο ενα pc case το οποιο θελω να επιστρεψω. Δεν το ανοιξα καν Επικοινωνω με το καταστημα και μου στελνουν το εξης πισω: Αναφορά σε κείμενο ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ. Που να πω την αληθεια δεν με απασχολει καθολου γιατι εγω θελω απλα πισω τα χρηματα. Να σημειωθει οτι τηλεφωνικα μου ειπαν οτι δεν μπορω απλα να παω στο καταστημα και να παραδωσω το προιον πισω γιατι "υπαρχει μια διαδικασια". Εχουν το δικαιωμα να μου αρνηθουν την επιστροφη χρηματων αφου: Δεν εχω ανοιξει το κουτι της συσκευης Εχω αποδειξη Δεν εχουν περασει 15 εργασιμες απο την αγορα Η αγορα εγινε μεσω internet και δεν ειχα επαφη (αυτος που το πηρε) τι επαιρνε (αν θα μου εκανε κλπ) Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2021 από Giorgos241
Doped Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm
greekfragma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μπανανία.....γράψε μας και επωνυμία καταστήματος για ποιό προϊόν πρόκειται και ημερομηνία αγοράς που γράφει η απόδειξη. Μια χαρά το επιστρέφεις χωρίς μα και μου και σου δίνουν πίσω χρήματα.
Giorgos241 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, greekfragma είπε Μπανανία.....γράψε μας και επωνυμία καταστήματος για ποιό προϊόν πρόκειται και ημερομηνία αγοράς που γράφει η απόδειξη. Μια χαρά το επιστρέφεις χωρίς μα και μου και σου δίνουν πίσω χρήματα. Δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να γραφω ονομα καταστηματος αλλα ειναι γνωστο. https://www.bequiet.com/en/case/1854 Αυτο ειναι το προιον που δεν δεχονται πισω. Πως τα παιρνω πισω αφου μου προτεινουν μονο πιστωση; Μόλις τώρα, Giorgos241 είπε Δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να γραφω ονομα καταστηματος αλλα ειναι γνωστο. https://www.bequiet.com/en/case/1854 Αυτο ειναι το προιον που δεν δεχονται πισω. Πως τα παιρνω πισω αφου μου προτεινουν μονο πιστωση; EDIT: Εστειλα το link του @Doped και μου απαντησαν: Αναφορά σε κείμενο Μπορειτε να ερθετε με την αποδειξη αγοράς και η επιστροφή θα γίνει με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η αγορά , αν έχουν πληρωσει με καρτα θα επιστραφουν στην καρτα αν ειναι με αντικαταβολη θα επιστραφουν στην τράπεζα το δικαιούχου που αναγράφει η αποδειξη αν ειναι εκτός αθηνων και θελετε να το στειλετε είναι με χρέωση αποστολέα
panoskir Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, Giorgos241 είπε Δεν νομιζω οτι ειναι σωστο να γραφω ονομα καταστηματος αλλα ειναι γνωστο. https://www.bequiet.com/en/case/1854 Αυτο ειναι το προιον που δεν δεχονται πισω. Πως τα παιρνω πισω αφου μου προτεινουν μονο πιστωση; EDIT: Εστειλα το link του @Doped και μου απαντησαν: Άρα λύθηκε το θέμα.το πας και παίρνεις τα λεφτά πίσω. 2
Giorgos241 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, panoskir είπε Άρα λύθηκε το θέμα.το πας και παίρνεις τα λεφτά πίσω. Η αντιμετωπιση ηταν απαραδεκτη. 2
vins Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, Giorgos241 είπε Η αντιμετωπιση ηταν απαραδεκτη. Στο "πλαίσιο" της συζήτησής σας ήταν απαράδεκτοι; 1
JohnnySilverhand Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 ετσι οπως τα γραφεις καταλαβαινει ο αλλος οτι η αγορα εγινε και πληρωθηκε απο αλλον και εσυ ζητας να παρεις πισω τα λεφτα εσυ. αυτος που πληρωσε δεν πρεπει να ζητησει την επιστροφη; 3
greekfragma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Αυτά που λέμε κάθε φορά...Άγνοια νόμου είναι εκεί που πατάνε. Στο χέρι μας είναι να μη τους κάνουμε τη χάρη και να είμαστε διαβασμένοι. Μόλις τώρα, JohnnySilverhand είπε ετσι οπως τα γραφεις καταλαβαινει ο αλλος οτι η αγορα εγινε και πληρωθηκε απο αλλον και εσυ ζητας να παρεις πισω τα λεφτα εσυ. αυτος που πληρωσε δεν πρεπει να ζητησει την επιστροφη; πάω και παίρνω δώρο σε φίλο. δε το θέλει. του λέω τράβα με την απόδειξη και το προϊόν και πάρε κάτι άλλο. Ή κράτα τα λεφτά να αγοράσεις κάτι άλλο που εσένα σου αρέσει από αλλού. γιατί να πρέπει παντού να βλέπουμε πονηρούς; 1
Giorgos241 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, vins είπε Στο "πλαίσιο" της συζήτησής σας ήταν απαράδεκτοι; Στην αντιμετωπιση. Για να παρω πισω τα λεφτα μου επρεπε να στειλω το λινκ και να παρω τηλ 2 φορες? Χαζο. 5 λεπτά πριν, JohnnySilverhand είπε ετσι οπως τα γραφεις καταλαβαινει ο αλλος οτι η αγορα εγινε και πληρωθηκε απο αλλον και εσυ ζητας να παρεις πισω τα λεφτα εσυ. αυτος που πληρωσε δεν πρεπει να ζητησει την επιστροφη; Και ετσι εγινε. Η κοπελα μου εκανε δωρο ενα κουτι και ηθελα να το δωσω πισω γιατι δεν μου αρεσε τοσο. Να σημειωθει οτι αναγκαστηκα να της ζητησω και την αποδειξη για να παρω πισω τα λεφτα μου!? Δεν τους κατηγωρω βεβαια. Γιατι αλλιως που να ξερουν και αυτοι οτι το πηρα απο αυτους κλπ εκτος αν κρατανε serials.
JohnnySilverhand Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, greekfragma είπε Αυτά που λέμε κάθε φορά...Άγνοια νόμου είναι εκεί που πατάνε. Στο χέρι μας είναι να μη τους κάνουμε τη χάρη και να είμαστε διαβασμένοι. πάω και παίρνω δώρο σε φίλο. δε το θέλει. του λέω τράβα με την απόδειξη και το προϊόν και πάρε κάτι άλλο. Ή κράτα τα λεφτά να αγοράσεις κάτι άλλο που εσένα σου αρέσει από αλλού. γιατί να πρέπει παντού να βλέπουμε πονηρούς; δε βλεπω πονηρους, απο οσο ξερω σε περιπτωση επιστροφης τα χρηματα επιστρεφονται με τον ιδιο τροπο που πληρωθηκαν δηλαδη στα χερια η στην πιστωτικη αυτου που εκανε την αγορα. στη περιπτωση μας νομιζω οτι το προιον μονο ο αρχικος αγοραστης μπορει να παρει τα λεφτα πισω οπα μισο μισο αν το προιον αγοραστηκε απο καταστημα και δεν ηταν αγορα εξ αποστασεως δεν εχεις το δικαιωμα υπαναχωρησης και αυτοι δεν ειναι υποχρεωμενοι να επιστρεψουν λεφτα. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2021 από JohnnySilverhand
SPYRER_007 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Αυτο καταλαβα και εγω Κάποιος εκανε ενα δώρο στον νηματοθετη και αυτός θέλει να το παει πισω και να παρει τα λευτα.Λογικα μπορει να το αλλαξει αλλα για να παρει λεφτά πισω πρεπει να παει αυτός που το αγορασε . Σε καθε περιπτωση περιεργο θεμα πάντως......
Giorgos241 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, JohnnySilverhand είπε δε βλεπω πονηρους, απο οσο ξερω σε περιπτωση επιστροφης τα χρηματα επιστρεφονται με τον ιδιο τροπο που πληρωθηκαν δηλαδη στα χερια η στην πιστωτικη αυτου που εκανε την αγορα. στη περιπτωση μας νομιζω οτι το προιον μονο ο αρχικος αγοραστης μπορει να παρει τα λεφτα πισω Μα οταν τους ειπα οτι εχω και αποδειξη και το προιον στο χερι γιατι να μου αρνηθουν την επιστροφη; Μόλις τώρα, SPYRER_007 είπε Αυτο καταλαβα και εγω Κάποιος εκανε ενα δώρο στον νηματοθετη και αυτός θέλει να το παει πισω και να παρει τα λευτα.Λογικα μπορει να το αλλαξει αλλα για να παρει λεφτά πισω πρεπει να παει αυτός που το αγορασε . Σε καθε περιπτωση περιεργο θεμα πάντως...... Μετα την αποστολη του λινκ μου ειπανε να παω και ο ιδιος για την αλλαγη
JohnnySilverhand Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Giorgos241 είπε Μα οταν τους ειπα οτι εχω και αποδειξη και το προιον στο χερι γιατι να μου αρνηθουν την επιστροφη; εκανα edit πιο πανω δεσ το λιγο η αγορα εγινε εντος καταστηματος ετσι; Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2021 από JohnnySilverhand
Giorgos241 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, JohnnySilverhand είπε οπα μισο μισο αν το προιον αγοραστηκε απο καταστημα και δεν ηταν αγορα εξ αποστασεως δεν εχεις το δικαιωμα υπαναχωρησης και αυτοι δεν ειναι υποχρεωμενοι να επιστρεψουν λεφτα Η αγορα εγινε μεσω web
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα