Dominic Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα φιλοι, Προσφατα αγορασα τα ασυρματα ακουστικα Huawei AM61. Ενω λειτουργουν κανονικα με ολες τις εφαρμογες στο Redmi note 8 PRO μου, οταν βαζω το ραδιοφωνο χειραζομαι ενα επιπλεον jack για να λειτουργησει σαν κεραια. Συνδεω λοιπον καποια αλλα ακουστικα ενσύρματα σαν κεραια και ακουω κανονικα απο τα ασυρματα. Καλα ως εδω. Θελω λοιπον να κανω το ιδιο και σε ενα Redmi Note 8 (oxi PRO αυτη τη φορα) αλλα οταν συνδεω τα ενσυρματα ο ηχος συνεχιζει να ακουγεται εκει και οχι στα ασυρματα. Οταν εκανα ακριβως την ιδια διαδικασια στο PRO ο ηχος αλλαζε απο τα ενσ. και πηγαινει αυτοματα στα ασυρμ. Δοκιμασα: Να διαγραψω τη μνημη του ραδιοφωνου Να επανεκκινησω την συσκευη Να διαγραψω απο τη μνημη του bluetooth τα ακουστικα και να τα ξαναπερασω Να χρησιμοποιησω αλλα ενσυρματα σαν κεραια Να συγκρινω τις ρυθμισεις του 8 PRO και του απλου 8 Youtube και μουσικη ακουω κανονικα απο τα ασυρματα. Μονο στο ραδιο γινεται το παραπανω Δοκιμασα να κατεβασω διαφορεσ εφαρμογες ραδιοφωνου αλλα ολες χρειαζονται ιντερνετ για να δουλεψουν Εχει κανεις καποια ιδεα πως να συνδεσω τα ασυρματα με το κινητο? Ευχαριστω
chios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Το δοκίμασα και εγώ από περιέργεια στο Α3 και ο ήχος δεν μου πήγαινε στα ασύρματα, δεν μπόρεσα να βρω τι φταίει, εγώ χρησιμοποιώ συνήθως ακουστικά με καλώδιο τα ασύρματα δε με βολεύουν οπότε δεν το θεωρώ πρόβλημα, από την άλλη σε eradio παίζουν μια χαρά, fm ράδιο ακούω σε εξαιρετικές περιπτώσεις που δεν θα έχω ίντερνετ.
Dominic Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Οχι συμβαινει μονο με το ραδιοφωνο του κινητου, καμια αλλη εφαρμογη. Δεν μπορω να το βγαλω στα ασυρματα ακουστικα. Γι αυτο ρωτησα αν ξερει κανεις καποια λυση Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2021 από Dominic
Candela Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω στα κινητά που το ραδιόφωνο λειτουργεί μόνο με ακουστικά ως κεραία, εάν κόψουμε το βύσμα από τα ακουστικά και το συνδέσουμε στο κινητό, το ράδιο θα παίζει κανονικά? Το ρωτάω αυτό για να μην κουβαλάω ολόκληρα τα ακουστικά μαζί μου όταν θέλω να ακούω ράδιο στο μεγάφωνο. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2021 από Candela
GATE123 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Candela είπε Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω στα κινητά που το ραδιόφωνο λειτουργεί μόνο με ακουστικά ως κεραία, εάν κόψουμε το βύσμα από τα ακουστικά και το συνδέσουμε στο κινητό, το ράδιο θα παίζει κανονικά? Το ρωτάω αυτό για να μην κουβαλάω ολόκληρα τα ακουστικά μαζί μου όταν θέλω να ακούω ράδιο στο μεγάφωνο. Μπορείς να βάλεις μόνο ένα απλό βύσμα για να κάνει γείωση για να πιάνει σαν κεραία. Τα πουλάνε πολύ φτηνά https://www.skroutz.gr/c/1586/vysmata/f/459264/3-5mm-Jack.html?order_by=pricevat&order_dir=asc Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2021 από GATE123 1
Candela Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 21 λεπτά πριν, GATE123 είπε Μπορείς να βάλεις μόνο ένα απλό βύσμα για να κάνει γείωση για να πιάνει σαν κεραία. Τα πουλάνε πολύ φτηνά https://www.skroutz.gr/c/1586/vysmata/f/459264/3-5mm-Jack.html?order_by=pricevat&order_dir=asc Οκ Ευχαριστώ. Αν το κάνω με τον τρόπο που είπα, θα λειτουργεί το ραδιόφωνο?
GATE123 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Candela είπε Οκ Ευχαριστώ. Αν το κάνω με τον τρόπο που είπα, θα λειτουργεί το ραδιόφωνο? Και αυτό γίνεται,απλά το είπα για να μην χαλάσεις τα ακουστικά. 1
Candela Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, GATE123 είπε Και αυτό γίνεται,απλά το είπα για να μην χαλάσεις τα ακουστικά. Προς ενημέρωση να πω ότι βρήκα ένα παλιό ζευγάρι ακουστικά που ήταν χαλασμένο το ένα ακουστικό, έκοψα το καλώδιο, έβαλα το βύσμα στο κινητό και το ράδιο του λειτούργησε μεν, αλλά δεν ακουγόταν καθαρά. Άρα χρειάζεται και ολόκληρο το καλώδιο το ράδιο για να λειτουργεί ως κεραία, και όχι μόνο το βύσμα. Προτού το κόψω το συγκεκριμένο ζευγάρι ακουστικών και κρατήσω μόνο το βύσμα, το ράδιο ακουγόταν κανονικά τόσο στο μεγάφωνο, όσο και στα ακουστικά (στο ένα το ακουστικό αφού το άλλο ήταν χαλασμένο). 1
GATE123 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, Candela είπε Προς ενημέρωση να πω ότι βρήκα ένα παλιό ζευγάρι ακουστικά που ήταν χαλασμένο το ένα ακουστικό, έκοψα το καλώδιο, έβαλα το βύσμα στο κινητό και το ράδιο του λειτούργησε μεν, αλλά δεν ακουγόταν καθαρά. Άρα χρειάζεται και ολόκληρο το καλώδιο το ράδιο για να λειτουργεί ως κεραία, και όχι μόνο το βύσμα. Προτού το κόψω το συγκεκριμένο ζευγάρι ακουστικών και κρατήσω μόνο το βύσμα, το ράδιο ακουγόταν κανονικά τόσο στο μεγάφωνο, όσο και στα ακουστικά (στο ένα το ακουστικό αφού το άλλο ήταν χαλασμένο). Ειναι λίγο περίεργο να θέλει και το καλώδιο ενώ μπαίνει το βύσμα και κάνει γείωση σαν κεραία,εκτός και αν το καλώδιο ενισχύει το σήμα.
Candela Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, GATE123 είπε Ειναι λίγο περίεργο να θέλει και το καλώδιο ενώ μπαίνει το βύσμα και κάνει γείωση σαν κεραία,εκτός και αν το καλώδιο ενισχύει το σήμα. Αυτό που είπες, ότι το καλώδιο ενισχύει το σήμα. Απ ότι κατάλαβα είναι σαν να πάρεις ένα απλό ράδιο και να έχει κομμένη κεραία.
eko13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Παντως μια φορα οταν ημουν σε ενα σπιτι στην Δαφνη Αττικης, το ραδιοφωνο δουλευε πριν καν κουμπωσω το ακουστικο (με παρασιτα βεβαια) απλα με το που το πλησιαζα το σιδερακι στο κινητο! Δεν ξερω αν εχουν κατεβει τιποτα εξωγήινοι εκει και εχουν δημιουργησει τιποτα ηλεκτρομαγνητικα πεδια, παντως ειναι αρκετα περιεργο και δεν το ειχα ξαναδει!
Candela Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, eko13 είπε Παντως μια φορα οταν ημουν σε ενα σπιτι στην Δαφνη Αττικης, το ραδιοφωνο δουλευε πριν καν κουμπωσω το ακουστικο (με παρασιτα βεβαια) απλα με το που το πλησιαζα το σιδερακι στο κινητο! Δεν ξερω αν εχουν κατεβει τιποτα εξωγήινοι εκει και εχουν δημιουργησει τιποτα ηλεκτρομαγνητικα πεδια, παντως ειναι αρκετα περιεργο και δεν το ειχα ξαναδει! Μάλλον ήταν στοιχειωμένο σπίτι 😄😄😂
GATE123 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Παλιά θυμάμαι ότι στα Xiaomi το ραδιόφωνο δούλευε και χωρίς να βάλεις κάτι στο 3.5 jack
Candela Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, GATE123 είπε Παλιά θυμάμαι ότι στα Xiaomi το ραδιόφωνο δούλευε και χωρίς να βάλεις κάτι στο 3.5 jack Όντως σε μερικά κινητά το ραδιόφωνο λειτουργεί χωρίς ακουστικά για κεραία.
eko13 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Built-in antenna το λενε αυτο το χαρακτηριστικό, η Νοκια το ξεκινησε πρωτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα