Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση honor band 6 με iPhone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετω και εξηγώ. Έγινε η αγορά του band του τίτλου (κινεζική έκδοση) και αφού έκανα εγκατάσταση το Huawei health app σε iPhone se 1st gen, προσπάθησα μέσα στην εφαρμογή να βρω και να συνδέσω το band. Μάταιος κόπος. Με Android κινητό έγινε κανονικά η σύνδεση. 

Είναι κάποιος που έχει καταφέρει να το συνδέσει σε κινητό ios; Και με ποιον τρόπο; Σε βίντεο στο YouTube βρήκα έναν που το κατάφερε, αλλά μήπως είναι άλλη η έκδοση της εφαρμογής για κάθε χώρα; 

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνος μου ρωτάω μόνος μου απαντάω!

Τυχαία είπα να κάνω μια προσπάθεια ακόμα για τη σύζευξη με το Iphone και... BINGO! Δεν ξέρω πως αλλά παρόλο που δεν μου έβγαζε στη λίστα των διαθέσιμων συσκευών το honor band 6, είπα να δοκιμάσω να επιλέξω ένα από αυτά που είχε στη λίστα, δηλαδή το honor band 4. Και ως δια μαγείας, με το που το επέλεξα, μου εμφάνισε ως επιλογή το honor band 6 και όλα καλά!

Να πω με την ευκαιρία και δυο λόγια για το band. Η αγορά της κινέζικης έκδοσης έγινε από Baggood στα 45€ και κάτι ψιλά στις 16-1 και ήταν η πιο γρήγορη αποστολή που έχω κάνει από εκεί, αφού παρέλαβα χθες 27-1 με Speedex! Από ποιότητα δίνει την αίσθηση ακριβότερης συσκευής, η οθόνη είναι απολαυστική amoled, σε σύγκριση δε με το mi band 5 που επίσης έχω, ε δεν υπάρχει σύγκριση. Εδώ μπορείς και βλέπεις σαν άνθρωπος τα πάντα, ενώ είναι και ποιο ρολόι. Επίσης πολύ θετικό ότι παρόλο που είναι η κινεζική έκδοση, οι ειδοποιήσεις έρχονται κανονικότατα στα ελληνικά!

Αυτά... αν μάλιστα πέσει λίγο ακόμα κοντά στα 35-40, νομίζω θα είναι επιλογή με κλειστά μάτια, με μόνη επιφύλαξη ίσως το επερχόμενο mi band 6, το οποίο ακούγεται ότι θα έχει μεγαλύτερη οθόνη και bult in gps, για όσους δεν θέλουν να παίρνουν το κινητό στην άσκηση.

Επεξ/σία από Symbad

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...