stklinis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Έχω μια vdsl 50 σύνδεση Vodafone με το γνωστό modem router H300s. Η εγκατάσταση βρίσκεται στον άνω όροφο μεζονέτας. Δίνω ενσύρματα στο ισόγειο με TP-LINK PLC 8010P 1200 mbps. Στο ισόγειο θέλω να ενισχύσω το σήμα ενσύρματα και ασύρματα. Σκέφτομαι να καρφώσω στο Pline ένα Router τύπου xiaomi 4a, Tenda AC10. Είναι καλή ιδέα; έχετε κάτι άλλο καλλίτερο να προτείνετε; στο ισόγειο θα δίνει σε smart tv ενσύρματα και ασύρματα στο σπίτι και την αυλή. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 20 λεπτά πριν, stklinis είπε Έχω μια vdsl 50 σύνδεση Vodafone με το γνωστό modem router H300s. Η εγκατάσταση βρίσκεται στον άνω όροφο μεζονέτας. Δίνω ενσύρματα στο ισόγειο με TP-LINK PLC 8010P 1200 mbps. Στο ισόγειο θέλω να ενισχύσω το σήμα ενσύρματα και ασύρματα. Σκέφτομαι να καρφώσω στο Pline ένα Router τύπου xiaomi 4a, Tenda AC10. Είναι καλή ιδέα; έχετε κάτι άλλο καλλίτερο να προτείνετε; στο ισόγειο θα δίνει σε smart tv ενσύρματα και ασύρματα στο σπίτι και την αυλή. Ευχαριστώ Μια χαρά θα σε καλύψει αυτό που προτείνεις. Το μόνο θέμα αν θα σε καλύψει η ασύρματη εμβέλεια σε υπόγειο και αυλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stklinis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δεν σκέφτομαι κάτι καλλίτερο. Αν προτείνετε κάποιο ρουτερ αποτελεσματικό στο ασύρματο κομμάτι, σε λογική τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, stklinis είπε Δεν σκέφτομαι κάτι καλλίτερο. Αν προτείνετε κάποιο ρουτερ αποτελεσματικό στο ασύρματο κομμάτι, σε λογική τιμή Απ ότι βλέπω και τα 2, που αναφέρεις, έχουν καλές αξιολογήσεις. https://www.skroutz.gr/s/19604178/Xiaomi-Mi-Router-4A-Gigabit-Version.html https://www.skroutz.gr/s/15898986/Tenda-AC10U.html?from=catspan Ενδεχομένως για το tenda να υπάρχουν περισσότερες αναφορές για την εμβέλεια του WiFi . Σε αυτά τα χρήματα είναι τίμιες επιλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα