Kirmitsos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σας, την ερχόμενη εβδομάδα ολοκληρώνω την στρατιωτική μου θητεία, και εδώ και ένα μήνα έχω ξεκινήσει την αναζήτησης εργασίας στην Ελλάδα. Έχω προϋπηρεσία στο αντικείμενο του πτυχίου μου σχεδόν δυο χρόνια, ωστόσο, σε όσες θέσεις έχω στείλει αίτηση (και είναι αρκετές) έχω λάβει αρνητική απάντηση. Καταλαβαίνω ότι λόγω και της πανδημίας τα πράγματα έχουν αλλάξει, ωστόσο, έχετε καμία συμβουλή για να αυξήσω τις πιθανότητες; Επόμενο βήμα που σκέφτομαι, αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό, είναι να στείλω σε εταιρίες χωρίς ανοικτές θέσεις και να ζητήσω την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης, και ότι κάτσει. Θενξ
zenwalk23 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Θα βοηθουσε να πεις ποιο ειναι το αντικειμενο. Αν εισαι νοσηλευτης, για παραδειγμα, πιστευω εχεις καλες πιθανοτητες να βρεις δουλεια.
Bitbit Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δύσκολη περίοδος για αναζήτηση εργασίας. Αν ήταν πριν δύσκολο μια φορά, τώρα είναι 2. Σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις υπολειτουργούν. έχει πάρει το αυτί μου όμως κάτι επιδοτούμενα προγράμματα του ΟΑΕΔ. Δε ξέρω λεπτομέρειες αλλά ψάξτο λίγο. Επιδοτεί τις επιχειρήσεις να προσλάβουν κόσμο. Αν και είναι λίγο στημένο διότι οι επιχειρήσεις έχουν από πριν συγκεκριμένα άτομα, δε χάνεις κάτι. Εγώ κάποτε είχα βρει δουλειά έτσι.
Kirmitsos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, zenwalk23 είπε Θα βοηθουσε να πεις ποιο ειναι το αντικειμενο Διοικητική επιστήμη & τεχνολογία, στο ΟΠΑ, οπότε κατά κύριο λόγο «στοχεύω» σε ιδιωτικές επιχειρήσεις - εταιρείες. 10 λεπτά πριν, Bitbit είπε έχει πάρει το αυτί μου όμως κάτι επιδοτούμενα προγράμματα του ΟΑΕΔ @Bitbit θα τα τσεκάρω, ποτέ δεν ξέρεις, θενξ.
zenwalk23 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Στον χωρο του IT ειναι ευκολο να βρεις δουλεια ακομα και τωρα με την πανδημια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα