nwildjohn Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους, Ψάχνω βοήθεια για κάτι που μου συμβαίνει από προχθές και δεν μπορώ να το εξηγήσω. Έχω ένα λάπτοπ HP 3 χρόνια τώρα ίσως και παραπάνω. που κάνω τη δουλειά μου άνετα. Στο σπίτι λοιπόν το κουμπώνω στο ethernet που θεωρώ ότι είναι πιο σταθερή σύνδεση από τo WiFi. Μέχρι προχθές όλα δούλευαν ρολόι. Προχθές λοιπόν έκανα τα windows updates (όπως πάντα) και έκανα και τις προαιρετικές ενημερώσεις (επίσης όπως πάντα) και έκανε ενημέρωση και τον driver δικτύου. Από εκείνη τη στιγμή η σύνδεση μου τρελάθηκε και είναι συνέχεια στο σύνδεση / αποσύνδεση. Έκανα φορμάτ από την αρχή όλα χωρίς να εγκαταστήσω την προαιρετική αυτή ενημέρωση και πάλι τα ίδια. Κατέβασα τον driver κατευθείαν από την HP και κάνει το ίδιο. Κατέβασα τον driver κατευθείαν από την Realtek και κάνει το ίδιο. Το δίκτυο μου στο σπίτι αποτελείται από το modem/router της cosmote, από εκεί βγάζω ένα καλώδιο δικτύου και δίνει σε ένα 1000αρι router tplink που από εκεί μέσω ενός μικρού patch panel δίνω στο καλωδιομένο δικτύου του σπιτιού μου όπου θέλω ίντερνετ. Δοκίμασα να δώσω δίκτυο κατευθείαν από το modem/router και κάνει τα ίδια. Σε ένα σταθερό pc που έχω στο σπίτι, το ίδιο καλώδιο που βάζω στο λάπτοπ δεν κάνει αποσυνδέσεις. Το WiFi στο λάπτοπ λειτουργεί κανονικά χωρίς αποσύνδεση. Στο δίκτυο της δουλειάς μου το λάπτοπ μου δεν κάνει αποσυνδέσεις. Δοκίμασα άλλα καλώδια και συμβαίνει το ίδιο.
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Βαλε μια σταθερή ip, και δες πως συμπεριφέρεται
nwildjohn Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Βαλε μια σταθερή ip, και δες πως συμπεριφέρεται Τα ίδια έκανε είτε σταθερή είτε μέσω DHCP Προφανώς το πρόβλημα ήταν στις ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας στις ιδιότητες της κάρτας. Μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα μια παρόμοια συζήτηση σε κάποιο blog και το ανέφερε εκεί 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα