Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα προ 3 ημερών αυτή την θήκη  LC-Power LC-35U3 Becrux για να αντιγράψω κάποια αρχεία απο εναν παλαιό Hdd δίσκο. Μετά απο προσπάθεια (βγάζοντας,βάζοντας τα usb και κάνοντας επανεκινήσεις) είδα τα αρχεια σε έναν ΗΥ με Win 7.Συνετά σκεπτόμενος ,αντέγραψα ολα τα αρχεία (μου πήρε μια μέρα) και μετά τον έκλεισα ,αλλά δεν ανοίγει ξανά.Έτρεξα ένα πρόγραμμα για την υγεία του σκληρού και μου έβγαλε ότι είναι σε μέτρια κατάσταση.Θέλω να ρωτήσω φταίει ο σκληρός η φταίει η θήκη ;;;.Ευχαριστώ Κώστας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, kostasdg είπε

Αγόρασα προ 3 ημερών αυτή την θήκη  LC-Power LC-35U3 Becrux για να αντιγράψω κάποια αρχεία απο εναν παλαιό Hdd δίσκο. Μετά απο προσπάθεια (βγάζοντας,βάζοντας τα usb και κάνοντας επανεκινήσεις) είδα τα αρχεια σε έναν ΗΥ με Win 7.Συνετά σκεπτόμενος ,αντέγραψα ολα τα αρχεία (μου πήρε μια μέρα) και μετά τον έκλεισα ,αλλά δεν ανοίγει ξανά.Έτρεξα ένα πρόγραμμα για την υγεία του σκληρού και μου έβγαλε ότι είναι σε μέτρια κατάσταση.Θέλω να ρωτήσω φταίει ο σκληρός η φταίει η θήκη ;;;.Ευχαριστώ Κώστας

Αφού σου τον έβγαλε σε μέτρια κατάσταση (πόσο % υγεία?) φταίει ο δίσκος. Μάλλον ήταν ημιλιπόθυμος και με την πολύωρη μεταφορά αρχείων (ευτυχώς πρόλαβες) του έδωσες την χαριστική βολή.  Να είσαι καλά εσύ και τα αρχεία σου να τον θυμόσαστε τον συγχωρεμένο.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, kostasdg είπε

Έτρεξα ένα πρόγραμμα για την υγεία του σκληρού και μου έβγαλε ότι είναι σε μέτρια κατάσταση.

Μπορείτε να ανεβάσετε ένα screenshot από το HDSentinel;

Δημοσ.

Καλησπέρα. Το HDSentinel ειναι πρόγραμμα για την κατάσταση του σκληρού ;;. Αλλα ο υπολογιστης  δεν τον βλέπει ;; Πως θα το κάνω χωρίς , να βγάλω τον σκληρό που έχω και να βάλω αυτον στην θέση του. Το παλεύω λίγο με τους υπολογιστες αλλα φοβάμαι τις ζημιές που μπορώ να κάνω.Μήπως να πάω σε ηλεκτρονικό ο οποιος θα έχει ένα εφεδρικό σκληρό για να δοκιμή ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasdg είπε

Το HDSentinel ειναι πρόγραμμα για την κατάσταση του σκληρού ;;

Ναι.

Πως θα το κάνω χωρίς , να βγάλω τον σκληρό που έχω και να βάλω αυτον στην θέση του

Με τη θήκη.

Μήπως να πάω σε ηλεκτρονικό ο οποιος θα έχει ένα εφεδρικό σκληρό για να δοκιμή ;

Να ελέγξετε την υγεία του εξωτερικού δεν θέλετε;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kostasdg είπε

Το HDSentinel ειναι πρόγραμμα για την κατάσταση του σκληρού ;;. Αλλα ο υπολογιστης  δεν τον βλέπει ;; Πως θα το κάνω χωρίς , να βγάλω τον σκληρό που έχω και να βάλω αυτον στην θέση του. Το παλεύω λίγο με τους υπολογιστες αλλα φοβάμαι τις ζημιές που μπορώ να κάνω

μπες εδώ  https://www.hdsentinel.com/download.php και κατέβασε το δεύτερο Portable v5.70 (ZIP) Αποσυμπιεσετο στο δίσκο με το λειτουργικό Βαλε και τον δίσκο που έχεις πρόβλημα  Τρέξε την εφαρμογή HDSentinel επέλεξε τον δίσκο με το πρόβλημα  και ανέβασε την φωτο  σαν αυτή  σε πρώτη φαση

1065265531_.png.b24a86affe52f2958fc5d32ef750e0ef.png

Δημοσ.

Καλημέρα.Κατέβασα το πρόγραμμα που μου συστήσατε.Πολύ καλό πρόγραμμα.Οι δίσκοι που έχει ο  ΗΥ είναι σε πολύ κατάσταση.Ομως ο ΗΥ δεν βλέπει την θήκη με τον δίσκο που συζητάμε.Και αυτό είναι το πρόβλημα.Οπως σας ανέφερα πριν 2 ημέρες καποια στιγμή τον είδε και κατέβασα τα αρχεία που ήθελα.Αναρωτιέμαι αν έχει πρόβλημα η θήκη οπότε να την επιστρέψω διότι ειναι στην εγγύηση.Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Με έχετε βοηθήσει πολλές φορές. Με έχετε γλιτώσει απο πολλά έξοδα.

Snap 2021-01-29 at 10.37.25.png

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kostasdg είπε

Ομως ο ΗΥ δεν βλέπει την θήκη με τον δίσκο που συζητάμε.

βάλε τον δίσκο σαν εσωτερικό  Αν δεν έχεις θεση βγάλε τα καλώδια ενός  από αυτούς που έχεις πάνω συνδεσε αυτον της θηκης  και πες μας 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασες αυτές τις θήκες που βάζεις μέσα έναν σκληρό και μετά τον συνδέεις εξωτερικά με ρεύμα και καλώδιο USB; 

Είχα πάρει μια τέτοια το καλοκαίρι η οποία στην αρχή δεν αναγνώριζε τον σκληρό δηλαδή δεν τον έβλεπε καν ο υπολογιστής όταν άνοιγα τον διακοπτη, τελικά το πρόβλημα ήταν ότι έπρεπε να πιέσω με πολύ περισσότερη δύναμη το καλώδιο του σήματος εντός της θήκης προς στον σκληρό, δεν το πίεσα γιατί φοβόμουν μην στραβώσουν τα pinακια του σκληρού. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές.Τελικα ειχε πρόβλημα η θήκη. Μου την αντικατέστησαν και όλα ειναι εντάξει.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...