HipHopHooligan Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Σκεφτόμαι να αγοράσω το συγκεκριμένο αμάξι. Ποιο συνεργείο θα προτείνατε στην Αθήνα για να ελέγξω το αμάξι του οποιουδήποτε πωλητή πριν την αγορά ?
PLACEBO_89 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 11 ώρες πριν, HipHopHooligan είπε Σκεφτόμαι να αγοράσω το συγκεκριμένο αμάξι. Ποιο συνεργείο θα προτείνατε στην Αθήνα για να ελέγξω το αμάξι του οποιουδήποτε πωλητή πριν την αγορά ? http://www.mazda-rotary.gr/
Klausx Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Το έχεις σκεφτεί καλά; Αν αντέχει η τσέπη σου την κατανάλωση βενζίνης που είναι περίπου στα 30-40 ευρώ(100αρα 20-25λίτρα) ανά 100 χλμ + υπολόγιζε και τα λάδια που βάζεις μέσα στην βενζίνη σε κάθε γέμισμα.... Ιδιότροπα αυτοκίνητα, θα πρέπει να κάνεις μελέτη, να διαβάσεις αρκετά για γλιτώσεις βλάβες κτλ.
filarhos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κι εγώ ήμουν ανάμεσα σε mx5 και rx8 και με κέρδισε το mx5 (cabrio). Αλλά επειδή το είχε κολλητός μου ξέρω μερικά πράγματα: Το rx8 είναι απείρως καλύτερο αυτοκίνητο (το ότι έιναι δυνατότερο δεν χωράει αμφιβολία, βασικά δεν παίζεται ακόμα και το μικρό) ακόμα και απο το mk3 που του έχει δώσει πολλά ανταλλακτικά. Για 2 με 3000χλμ τον χρόνο το συνολικό κοστος με τα πάγια και τα καύσιμα βγαίνουν περίπου τα ίδια (ότι δεν πληρώσεις σε τ.κ. και ασφάλεια τα πληρώνεις στην επιπλέον κατανάλωση >15λ/100χλμ όπως και να το πας). Τώρα αν βγάλει βλάβη είναι πιο ακριβό από το mx5 και τα γνωστά για τον κινητήρα που αν το προλάβεις (χαμηλή συμπίεση μέχρι ένα όριο) την βγάζεις με ~1500€ αλλιώς ~3000€ για αλλαγή ακρτών κομματιών του. Αν γίνει έλεγχος συμπίεσης και έχει καλή (δεν θυμάμαι τα νούμερα) με σωστή χρήση μπορεί να βγάλει 100χιλχλμ+ αλλά δεν είναι για να πας διαδρομές που δνε έχει προλάβει να φτάσει σε θερμοκρασία λειτουργίας (<5χλμ) και κάτι ότι πριν σβήσεις δίνεις μια 4-5χιλ στροφές για να φέρει λάδι (δεν τα θυμάμαι πάνε και μερικά χρονια). Αν έχει δεύτερο για κάθε μέρα και αυτό το έχεις για καλές βόλτες αξίζει. Ο φίλος μου έκανε 50χιλχλμ (είχε φτάσει τα 110χιλχλμ με τον ίδιο κινητήρα) με καθημερινή χρήση αλλά κι αυτός αλλά και ο πρώτος ιδιοκτήτης ήξεραν τι είχαν. Αν και με τα καύσιμα και τα αναλώσιμα θα είχε πάρεi κι ένα μικρό για να μην το ταλαιπωρεί κάθε μέρα >20χλμ τη φορά. Κόστος μια βλάβης που θυμάμαι ήταν ρουλεμάν τροχού που είχε 300€ ενώ στο mx5 60€. Υ.Γ. Ίσως από τα καλύτερα rx8 που έχω δει για αυτό και πουλήθηκε στην ίδια τιμή με αυτοκίνητα των 50χιλχλμ αγρατζούνιστο. Ακόμα το κλαίει που το έδωσε, ενώ δεν τα είχε ανάγκη... Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2021 από filarhos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα