Junior22 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Καλημερα παιδια, εχω το Ideapad 700-15ISK(i5-6300HQ/8GB/1TB/GeForce GTX 950M/W10) και θελω να του βαλω SSD γιατι ειναι τρομερα αργο σε οποιαδηποτε ενεργεια ακομα και μετα απο format. Το budget ειναι στα 50-60 ευρω αλλα δεν θα με πειραζε να βγει <50 λογω οικονομικων δυσκολιων αν δεν υπαρχει καποια τρελη διαφορα στην αποδοση. Το λαπτοπ χρησιμοποιειται για εργασιες (MS Office), αναγνωση pdf και web searching. Κατα προτιμηση θα ηθελα να μπορω να ασχοληθω και με ελαφρυ προγραμματισμο (Python και R σε Sublime) αλλα δεν ξερω αν ο επεργαστης θα την παλεψει. Οπως και να εχει, θα ηθελα ο SSD να εχει μεσα τα windows και να τρεχει γρηγορα λιγα προγραμματα (mozilla, sublime, ms word, LaTeX) ωστε να μην χρησιμοποιω αναγκαστικα τον σταθερο υπολογιστη για τα παντα. Ευχαριστω
turbat0s Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, Junior22 είπε Το budget ειναι στα 50-60 ευρω αλλα δεν θα με πειραζε να βγει <50 λογω οικονομικων δυσκολιων Νομίζω αυτός έχει θέση και για m2 drive ώστε να μπορείς να κρατήσεις και τον hdd για αποθήκη. Οπότε κάτι οικονομικό είναι αυτό. 1
Junior22 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, turbat0s είπε Νομίζω αυτός έχει θέση και για m2 drive ώστε να μπορείς να κρατήσεις και τον hdd για αποθήκη. Οπότε κάτι οικονομικό είναι αυτό. Ναι m2 εχει, τον hdd σκοπευω να τον χρησιμοποιω οπως λες για αποθηκη και λιγα προγραμματα περα απο τα windows θελω να μπουν στον ssd. Πιστευεις πως δεν αξιζει να δωσω παραπανω χρηματα (40-50 ευρω) ή δε θα δω ουσιαστικη διαφορα? Σιγουρα προτιμω την πιο vfm λυση αλλα αν υπαρχουν σημαντικες διαφορες σε ταχυτητα, αξιοπιστια, αντοχη κλπ εννοειται πως παω στην ακριβη επιλογη.
turbat0s Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Junior22 είπε Πιστευεις πως δεν αξιζει να δωσω παραπανω χρηματα (40-50 ευρω) ή δε θα δω ουσιαστικη διαφορα? Δεν θα δείς ουσιαστική διαφορά αν πάρεις ακριβότερο drive. Αν θες να εξαντλήσεις τον προϋπολογισμό σου, απλά πάρε τον 500άρη. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2021 από turbat0s
Junior22 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, turbat0s είπε Δεν θα δείς ουσιαστική διαφορά αν πάρεις ακριβότερο drive. Αν θες να εξαντλήσεις τον προϋπολογισμό σου, απλά πάρε τον 500άρη. Οχι δεν θα μου χρειαστει περισσοτερος χωρος, θα παω σε οικονομικη λυση εφοσον δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες. Σε ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα