Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες τη συμβουλή σας,

Μένω σε πολυκατοικία όπου υπάρχει αυτόνομη θέρμανση. Πριν 5 χρόνια είχε συγκαλεσθεί γενική συνέλευση ενοίκων οπου πάρθηκε η απόφαση να μην γίνει η χρήση της θέρμανσης και επειδή απο όλους τους ενοίκους, μόνο εγώ και ακομά ενας επιθυμούσαμε τη θέρμανση, προσφέρθηκα να το αναλάβω εγώ για να μην επιβαρύνω τον διαχειρηστή (υπολογισμο ωρών, παραγγελία πετρελαίου, συντήρηση / επισκευή λέβητα με δικα μου έξοδα). Και επειδή προέκυψε ένα θέμα και το όλο πράγμα παει να μπλέξει, παρακαλώ πείτε μου, υπάρχει νόμος που να διευκρινίζει τι γίνεται σε πολυκατοικίες όπου αν ένας απο τους ενοίκους θέλει καλοριφέρ? Πρέπει να υπέρχει ομοφωνία ή όχι? Μου λένε ότι θέλουν να μου βάλουν ρολόι στο λέβητα για να πληρώνω το ρεύμα εγώ! Και πρίν μου πείτε για το  ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ,  να σας πω οτι το έχουμε χαμενο  😂!!

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, skepasti21 είπε

Και πρίν μου πείτε για το  ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ,  να σας πω οτι το έχουμε χαμενο  😂!!

Ε να βγάλετε αντίγραφο!

Επίσης να έχεις υπόψιν ότι ο νόμος της πολυκατοικίας είναι το καταστατικό.

• Like 1
Δημοσ.

Σε εμενα ειμαστε 10 διαμερισματα.
Φετος με το ετσι θελω μαζευτηκαμε στην συνελευση και το 80% συμφωνησαμε να βαλουνε λεβητακι ξεχωριστο στο διαμερισμα τους εγω και ακομα ενας παππους δεν εχουμε τα λεφτα και μας ειπαν ολοι πως οταν θα φυγουν αυτοι θα βαλουμε μετρητη για εμας διοτι θα χρησιμοποιουμε το ρευμα για να ζεσταθουμε και μονο.

Εγω να σου πω την αληθεια δεν ξερω για καταστατικα αλλα οπως ειπε και ο προηγουμενος μεταξυ των ιδιοκτητων ειναι ο νομος. επισης το βλεπω λογικο και ασυμφορο να καιω εναν τεραστιο λεβητα μονο γαι εμενα και ενα αλλο διαμερισμα αρα με καποιο τροπο απο του χρονου θα πρεπε να προβω(αναγκαστω) και εγω σε λεβητακι.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να ζητήσεις τον Κανονισμό από τον συμβολαιογράφο που τον έχει συντάξει. Το κόστος του αντιγράφου θα επιμεριστεί στους ιδιοκτήτες μέσω των κοινοχρήστων. Πρέπει πάντα να υπάρχει στο αρχείο της διαχείρισης. Πώς θα ξέρετε, για παράδειγμα, ποιες είναι οι απαιτούμενες απαρτίες και πλειοψηφίες προκειμένου να είναι έγκυρες οι αποφάσεις της συνέλευσης; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...