georgiaz2 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα παιδιά, έχω έναν φούρνο μικροκυμάτων AEG Micromat Duo εδώ και 25 χρόνια με καθημερινή λειτουργία. Δούλευε άψογα μέχρι που είχαμε μια διακοπή ρεύματος στην περιοχή. Όταν επανήρθε το ρεύμα πήγα να ζεστάνω και το φαγητό ήταν κρύο ενώ όλα έδειχναν να λειτουργούν κανονικά. Τον έστειλα για επισκευή και μου είπαν ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα! Τον χρησιμοποίησα την ίδια μέρα και όλα πήγαν καλά, αλλά την επόμενη πάλι δεν ζέσταινε. Τελικά τον έβγαλα από την πρίζα όλο το βράδυ και το πρωί ζέσταινε! Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τι παίζει με το ρεύμα; Πάω για καινούργιο; Φταίνε τα ηλεκτρικά του σπιτιού;
gbras Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μετα απο 25 χρονια δεν πειραζει να τον αλλαξεις. Τα εβγαλε τα λεφτα του.
georgiaz2 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Συμφωνώ απόλυτα, αλλά έλα ντε που οι καινούργιοι είναι πιο ογκώδεις εξωτερικά και μικρότεροι εσωτερικά. Εχθές πήγα να αγοράσω και είδα ότι για να πάρω κάτι αντίστοιχο πρέπει να δώσω πάνω από 200, οπότε είπα να του δώσω μια ευκαιρία.
SilentVoice Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 45 λεπτά πριν, georgiaz2 είπε Καλημέρα παιδιά, έχω έναν φούρνο μικροκυμάτων AEG Micromat Duo εδώ και 25 χρόνια με καθημερινή λειτουργία. Δούλευε άψογα μέχρι που είχαμε μια διακοπή ρεύματος στην περιοχή. Όταν επανήρθε το ρεύμα πήγα να ζεστάνω και το φαγητό ήταν κρύο ενώ όλα έδειχναν να λειτουργούν κανονικά. Τον έστειλα για επισκευή και μου είπαν ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα! Τον χρησιμοποίησα την ίδια μέρα και όλα πήγαν καλά, αλλά την επόμενη πάλι δεν ζέσταινε. Τελικά τον έβγαλα από την πρίζα όλο το βράδυ και το πρωί ζέσταινε! Μήπως ξέρει κάποιος να μου πει τι παίζει με το ρεύμα; Πάω για καινούργιο; Φταίνε τα ηλεκτρικά του σπιτιού; παρόμοιο πρόβλημα είχα με εναν αλλον όπου είχε πρόβλημα στον διακόπτη στο πορτάκι! και έριχνε την ασφάλεια!
georgiaz2 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Λες;;;; Σ' εμένα δεν ρίχνει ασφάλεια, απλά δεν ζεσταίνει όπως είπα. Τελικά αλλάχτηκε ο διακόπτης και λειτούργησε κανονικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα