marsele Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Καλημέρα! Πριν λίγες ημέρες ήρθε στα χέρια μου αυτό το μικρό "μαραφέτι" του τίτλου με το οποίο και πειραματίζομαι. Έχω συνδέσει το aircondition με το οποίο συνεργάζεται άψογα καθώς και την τηλεόραση του σαλονιού που και με αυτήν εκτελεί όλες τις λειτουργίες. Έχω κατεβάσει την εφαρμογή broadlink app με την οποία και σετάρισα τις συσκευές μου. Για να συνδεθώ με το google assistant έκανα link την εφαρμογή αυτήν έτσι ώστε να χειρίζομαι μέσω φωνητικής εντολής τις συσκευές μου. Η ερώτηση μου είναι η εξής: θα χρειαστεί να κατεβάσω και την εφαρμογή ihc for eu για να συνεργάζεται καλύτερα με το google assistant;; Και εάν κατεβάσω την εφαρμογή αυτή θα πρέπει να την κάνω link και αυτή με το google assistant;; Δηλαδή η μια εφαρμογή (broadlink app) με την άλλη (ihc for eu) συνεργάζονται μεταξύ τους;;; Ποια είναι η διαφορά της μιας εφαρμογής από την άλλη;
christaras1990 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Η broadlink πρέπει να είναι η πιο καινούργια κ νομίζω ότι συστήνουν να χρησιμοποιούμε αυτή πλέον....εγώ πάντως που είχε την ihc for eu και μετά πήγα στην broadlink δεν είδα κάποιες ιδιαίτερες διάφορες....οποία και να δουλέψεις πάνω κάτω το ίδιο είναι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα