Jastel Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα! Θέλουμε να αγοράσουμε καινούργιο πλυντήριο ρούχων και ενώ πήγαινα κατευθείαν για ένα σούπερ αξιόπιστο Miele έμαθα πώς τώρα πια δεν αξίζουν τα χρήματα τους. Γνωρίζει κάποιος σχετικά; Και αν όχι Miele που τα παλιά μοντέλα της αντέχουν 20ετια και πάνω χωρίς ούτε ένα σερβις ποια μάρκα να επιλέξω; Ποια μάρκα πλυντηρίου είναι αξιόπιστη και έχει καλό σέρβις; Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2021 από Jastel
stefanos90_K Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2021 Με τα λεφτά που θα δώσετε για Miele, θα βρείτε καλύτερες και νεότερες τεχνολογίες σε Siemens και Bosch. Αν θέλεις πληρώνεις την μάρκα... Δείτε κατασκευαστή που δίνει 10 χρόνια εγγύηση στο μοτέρ, τα ηλεκτρονικά όλα είναι 2 χρόνια το πολύ. Τα πλυντήρια δεν χαλάνε έτσι εύκολα αν γίνεται σωστή συντήρηση.
Jastel Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Ευχαριστώ για την απάντηση. Και εμείς κάπου εκεί έχουμε καταλήξει.. Σκεφτόμαστε και για lg. Γνωρίζετε αν είναι ποιοτικά;
xsterg Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 εγω προσωπικα ειμαι φαν των bosch, pitsos, siemens. μεχρι στιγμης για οτι εχω παρει σε δυο σπιτια (το δικο μου και το πατρικο) δεν το εχω μετανιωσει. να σημειωσω οτι στα πλυντηρια πιατων και ρουχων παιζει ρολο και η ποιοτητα του νερου. εγω εχω βαλει φιλτρα κεντρικης παροχης για να ελαχιστοποιησω τα προβληματα απο σκουπιδακια και οξειδωσεις απο το δικτυο του νερου. βεβαια αυτο κανει και καλο και σε αλλα αντικειμενα οπως οι μπαταριες των νεροχυτων οπου και εκει δεν πρεπει να μπει σουπιδακι γιατι χαλανε οι μηχανισμοι.
kostasbm Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Bosch,Siemens 5κιλο bosch 30 ετων δουλευει κανονικοτατα....βλαβες ,λαστιχα,κολλαρα ,αντλια νερου 1 φορα και καθε φορα που το ανοιγα ενα φυσημα για να φευγουν οι σκονες εντύπωση μου κάνει ότι το μπροστά λάστιχο της πόρτας δεν έχει ούτε σκάσιμο....έχω φίλτρο νερού στη κεντρική παροχή αρνητικό ο μικρός κάδος ,που μπορεί να είναι και η αιτία που ζει τόσα χρόνια....αλλά σήμερα το 7-9 είναι το κανονικό
stefanos90_K Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Στις 7/2/2021 στις 8:50 ΠΜ, Jastel είπε Ευχαριστώ για την απάντηση. Και εμείς κάπου εκεί έχουμε καταλήξει.. Σκεφτόμαστε και για lg. Γνωρίζετε αν είναι ποιοτικά; Η μητέρα μου έχει LG αλλά δεν είναι ικανοποιημένη. Έχουν καλά χαρακτηριστικά αλλά δεν ξέρω αν έτυχε το συγκεκριμένο πλυντήριο τέτοιο.
villasg Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) LG πολυ καλα αλλα και μερικα της Beko , μακρια απο samsung Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2021 από villasg
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα