Mimoupeis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Γεια σας παιδια. Εχω ενα προβλημα με ενα SSD 128GB Spark Patriot... Ηταν σε Laptop και τον εβγαλα για να τον χρησιμοποιησω αλλου, αλλα οταν τον συνδεω στο PC μου βγαζει στην διαχειρηση δισκων οτι εχει 3 τομεις.. παω να του κανω φορματ ολοκληρωνει και τα αρχεια που ειχε μεσα επανερχονται μονα τους. Δεν σβηνονται, προσπαθησα και με τον απλο τροπο delete.. αλλα τιποτα. Ουτε ο χωρος του δισκου μικραινει στην ενδειξει.. Τι να κανω? Καμια γνωση? Ευχαριστω!
JDROGAS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Mηπως εχει καποια προστασια εγγραφης; Mε τι τροπο τον κανεις φορματ;
Mimoupeis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Προσπαθω να κανω φορματ με το DiskGenius, με το απλο των Windows, Μεσω Cmd... αλλα τιποτα. Ολα επανερχονται απο μονα τους. Οταν προσπαθω να κανω delete τα αρχεια με την απλη μεθοδο (right click, delete) μου βγαζει ενα μηνυμα για TrustInstaller παταω οκ αλλα ξανα βγαζει το ιδιο μηνυμα... (Trustinstaller..)
niko13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, Mimoupeis είπε Προσπαθω να κανω φορματ με το DiskGenius, με το απλο των Windows, Μεσω Cmd... αλλα τιποτα. Ολα επανερχονται απο μονα τους. Οταν προσπαθω να κανω delete τα αρχεια με την απλη μεθοδο (right click, delete) μου βγαζει ενα μηνυμα για TrustInstaller παταω οκ αλλα ξανα βγαζει το ιδιο μηνυμα... (Trustinstaller..) 1
Mimoupeis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, JDROGAS είπε Mε diskpart προσπαθησες μεσω cmd; Ναι δοκιμασα τιποτα... 12 λεπτά πριν, niko13 είπε Νικο τωρα μου ζηταει αδεια απο εμενα... αντι το Trustinstaller
JDROGAS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Προσπαθησες με την εντολη για write protection; Mπες diskpart,list disk,select disk και γραψε attributes disk clear readonly πρεπει να σου βγαλει Disk attributes cleared successfully Μετα clean για φορματ. Τελος απο διαχειριση για να δωσεις γραμμα και να ανοιξεις διαμερισμα. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2021 από JDROGAS
Mimoupeis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, JDROGAS είπε Προσπαθησες με την εντολη για write protection; Mπες diskpart,list disk,select disk και γραψε attributes disk clear readonly πρεπει να σου βγαλει Disk attributes cleared successfully Μετα clean για φορματ. Τελος απο διαχειριση για να δωσεις γραμμα και να ανοιξεις διαμερισμα. Τα εχω κανει ολα αυτα. Παλι επανερχονται ομως ολα τα παλια αρχεια που ειχε μεσα... (Windows αρχεια ειναι απο το pc που τον εβγαλα)
JDROGAS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Ριξε εδω μια ματια την λυση απο registry https://www.lifewire.com/remove-write-protection-windows-10-8-7-4586905
Mimoupeis Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Παιδια τα εσβησα ολα τα αρχεια που ειχε ο SSD και μετα εκανα επανεκκινηση το PC και ολα ξανα βγηκανε.. τι να πω..
jgeorgiou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Mimoupeis είπε Παιδια τα εσβησα ολα τα αρχεια που ειχε ο SSD και μετα εκανα επανεκκινηση το PC και ολα ξανα βγηκανε.. τι να πω.. Κακώς πας να κάνεις φορματ , στόχευσε στην κατάργηση των partitions.
htaccess Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Κάνε έναν έλεγχο του δίσκου, δες τα δεδομένα smart, πιθανόν ο δίσκος έχει μπει σε κατάσταση safe mode. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2021 από htaccess
snbblp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Με S11 controller και μόλις το 1/6 της ζωής που έχουν οι άλλοι, ίσως να μην αξίζει καν τα μεταφορικά για διάγνωση. Ο δίσκος σου -πιθανότατα- πήγε στον παράδεισο των ημιαγωγών. Τσεκάρισέ τον με harddisk sentinel.
Mimoupeis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Μπα.. μαλλον για πεταμα παει.. τσπ.. ευχαριστω παιδια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα