udroxoos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Έχω revolut συνδεδεμένη με Αγγλική τράπεζα. Θέλω να μεταφέρω λεφτά από Εθνική στον αγγλικό λογαριασμό μου. Ο πιο συμφέρων τρόπος θα ήταν να συνδέσω και την Εθνική με την revolut (αν μπορώ να το κάνω αυτό) ώστε να λειτουργήσει σαν "γέφυρα" μεταξύ των δύο τραπεζών; Είναι σωστό το σκεπτικό μου; Έτσι θα είχα τη μικρότερη χασούρα ή υπάρχει άλλος τρόπος;
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, udroxoos είπε Έχω revolut συνδεδεμένη με Αγγλική τράπεζα. Θέλω να μεταφέρω λεφτά από Εθνική στον αγγλικό λογαριασμό μου. Ο πιο συμφέρων τρόπος θα ήταν να συνδέσω και την Εθνική με την revolut (αν μπορώ να το κάνω αυτό) ώστε να λειτουργήσει σαν "γέφυρα" μεταξύ των δύο τραπεζών; Είναι σωστό το σκεπτικό μου; Έτσι θα είχα τη μικρότερη χασούρα ή υπάρχει άλλος τρόπος; Top up στην revolut απο Εθνική,μετατροπή σε λίρες (μέχρι εδώ δεν έχεις έξοδα) και μεταφορά στην αγγλική τράπεζα.Και γιατί να μην τα αφήσεις στην revo? Ανεβαίνει η λίρα τις τελευταιες μέρες. 1
NikosKallithea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Με ποιο τρόπο θα συνδεσεις την ρεβο με την ετε; Δεν υπαρχει καμια σχεση Κανε έμβασμα απο την ετε στην τράπεζα της Αγγλίας και τελος 1
greekfragma Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Με ποιο τρόπο θα συνδεσεις την ρεβο με την ετε; Δεν υπαρχει καμια σχεση Κανε έμβασμα απο την ετε στην τράπεζα της Αγγλίας και τελος θα προσθέσει την κάρτα της Εθνικής στο λογαριασμό του στo Revolut app. 2
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Με ποιο τρόπο θα συνδεσεις την ρεβο με την ετε; Δεν υπαρχει καμια σχεση Κανε έμβασμα απο την ετε στην τράπεζα της Αγγλίας και τελος Είμαι σίγουρος ότι δεν τον συμφέρει απο άποψη ισοτιμίας να το κάνει απευθείας.Τοp up θα κάνει απο την Εθνική 2
udroxoos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Top up στην revolut απο Εθνική,μετατροπή σε λίρες (μέχρι εδώ δεν έχεις έξοδα) και μεταφορά στην αγγλική τράπεζα.Και γιατί να μην τα αφήσεις στην revo? Ανεβαίνει η λίρα τις τελευταιες μέρες. Top up στην revolut από Εθνική είναι δωρεάν; Θα κρατήσω τα ευρώ στην revolut και η μετατροπή σε λίρες θα γίνει όταν συμφέρει. Δεν βιάζομαι γι'αυτό. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, udroxoos είπε Top up στην revolut από Εθνική είναι δωρεάν; Θα κρατήσω τα ευρώ στην revolut και η μετατροπή σε λίρες θα γίνει όταν συμφέρει. Δεν βιάζομαι γι'αυτό. Πάντα το top up είναι δωρεάν. 1
udroxoos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε θα προσθέσει την κάρτα της Εθνικής στο λογαριασμό του στo Revolut app. Αυτό σκέφτομαι να κάνω και δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται
teot Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, udroxoos είπε Αυτό σκέφτομαι να κάνω και δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται Ανεβάζεις τα χρήματα στην Revolut με χρήση χρεωστικής της τράπεζας σου. (Δωρεάν) Μετατροπή των ευρώ σε λίρες . ( Τα πρώτα 1000 ευρώ το μήνα δωρεάν, για τα υπόλοιπα έξοδα 0,5%) Μεταφορά σε άλλη τράπεζα. (Δωρεάν??? την τελευταία φορά πρίν 10 ημέρες χρέωσαν 0,45 λίρες προμήθεια.) Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2021 από teot 1
udroxoos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, teot είπε Ανεβάζεις τα χρήματα στην Revolut με χρήση χρεωστικής της τράπεζας σου. (Δωρεάν) Η Εθνική δεν κρατάει τίποτα για αυτή τη μεταφορά; 1 ώρα πριν, teot είπε Μεταφορά σε άλλη τράπεζα. (Δωρεάν??? την τελευταία φορά πρίν 10 ημέρες χρέωσαν 0,45 λίρες προμήθεια.) Η revolut σε χρέωσε 0.45;
Speculoos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Γίνεται πλέον από ελληνική τράπεζα τοπ απ; Μέχρι πρόσφατα από ελληνικό λογαριασμό μόνο με έμβασμα μπορούσες να βάλεις χρήματα στη revo. Γενικά τσεκάρετε τι παίζει με τις τράπεζες της κάθε χώρας, για παράδειγμα στην revolut έχω συνδέσει τους λογαριασμούς μου στην ιρλανδική και στη βελγική τράπεζα, και οι δύο λογαριασμοί σε ευρώ. Όταν κάνω τοπ απ από την ιρλανδική γίνεται κατευθείαν και φαίνονται τα λεφτά αμέσως. Όταν είναι να κάνω από τη βελγική πρέπει να χρησιμοποιήσω την φυσική κάρτα και το μηχάνημα για να κάνω verification και τα λεφτά μπορεί να φανούν και ύστερα από 1-2 ώρες. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 15 λεπτά πριν, Speculoos είπε Γίνεται πλέον από ελληνική τράπεζα τοπ απ; Μέχρι πρόσφατα από ελληνικό λογαριασμό μόνο με έμβασμα μπορούσες να βάλεις χρήματα στη revo. Γενικά τσεκάρετε τι παίζει με τις τράπεζες της κάθε χώρας, για παράδειγμα στην revolut έχω συνδέσει τους λογαριασμούς μου στην ιρλανδική και στη βελγική τράπεζα, και οι δύο λογαριασμοί σε ευρώ. Όταν κάνω τοπ απ από την ιρλανδική γίνεται κατευθείαν και φαίνονται τα λεφτά αμέσως. Όταν είναι να κάνω από τη βελγική πρέπει να χρησιμοποιήσω την φυσική κάρτα και το μηχάνημα για να κάνω verification και τα λεφτά μπορεί να φανούν και ύστερα από 1-2 ώρες. Γίνεται top up μετά απο το τέλος των CC αν δεν κάνω λάθος.
prometheas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Βεβαιότατα γινεται top up δωρεάν και άμεσα με χρεωστική κάρτα 1
george1807 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Καλά το σκέφτεσαι. Άμεσο top up από κάρτα της εθνικής στη revolut, μετατροπή σε λίρες μέσα από τη revolut και τα στέλνεις στην αγγλική τράπεζα. Κόστος όσο πάρει και αν πάρει η αγγλική τράπεζα για εισερχόμενο έμβασμα. 1
vs_skg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Εγω δεν πληρωνω για το εμβασμα απο Revolut σε αλλες τραπεζες αγγλιας. Οποτε ολοκληρη η διαδικασια ειναι δωρεαν (μηδεν χασουρα). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα