Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω revolut συνδεδεμένη με Αγγλική τράπεζα. Θέλω να μεταφέρω λεφτά από Εθνική στον αγγλικό λογαριασμό μου. Ο πιο συμφέρων τρόπος θα ήταν να συνδέσω και την Εθνική με την revolut (αν μπορώ να το κάνω αυτό) ώστε να λειτουργήσει σαν "γέφυρα" μεταξύ των δύο τραπεζών;

Είναι σωστό το σκεπτικό μου;  Έτσι θα είχα τη μικρότερη χασούρα ή υπάρχει άλλος τρόπος;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, udroxoos είπε

Έχω revolut συνδεδεμένη με Αγγλική τράπεζα. Θέλω να μεταφέρω λεφτά από Εθνική στον αγγλικό λογαριασμό μου. Ο πιο συμφέρων τρόπος θα ήταν να συνδέσω και την Εθνική με την revolut (αν μπορώ να το κάνω αυτό) ώστε να λειτουργήσει σαν "γέφυρα" μεταξύ των δύο τραπεζών;

Είναι σωστό το σκεπτικό μου;  Έτσι θα είχα τη μικρότερη χασούρα ή υπάρχει άλλος τρόπος;

Top up στην  revolut απο Εθνική,μετατροπή σε λίρες (μέχρι εδώ δεν έχεις έξοδα) και μεταφορά στην αγγλική τράπεζα.Και γιατί να μην τα αφήσεις στην revo?

Ανεβαίνει η λίρα τις τελευταιες μέρες.

• Like 1
Δημοσ.

Με ποιο τρόπο θα συνδεσεις την ρεβο με την ετε;

Δεν υπαρχει καμια σχεση

Κανε έμβασμα απο την ετε στην τράπεζα της Αγγλίας και τελος

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Δεν υπαρχει καμια σχεση

θα προσθέσει την κάρτα της Εθνικής στο λογαριασμό του στo Revolut app.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν υπαρχει καμια σχεση

Είμαι σίγουρος ότι δεν τον συμφέρει απο άποψη ισοτιμίας να το κάνει απευθείας.Τοp up θα κάνει απο την Εθνική

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Top up στην  revolut απο Εθνική,μετατροπή σε λίρες (μέχρι εδώ δεν έχεις έξοδα) και μεταφορά στην αγγλική τράπεζα.Και γιατί να μην τα αφήσεις στην revo?

Ανεβαίνει η λίρα τις τελευταιες μέρες.

Top up στην revolut από Εθνική είναι δωρεάν; Θα κρατήσω τα ευρώ στην revolut και η μετατροπή σε λίρες θα γίνει όταν συμφέρει. Δεν βιάζομαι γι'αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, udroxoos είπε

Top up στην revolut από Εθνική είναι δωρεάν; Θα κρατήσω τα ευρώ στην revolut και η μετατροπή σε λίρες θα γίνει όταν συμφέρει. Δεν βιάζομαι γι'αυτό.

Πάντα το top up είναι δωρεάν.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greekfragma είπε

θα προσθέσει την κάρτα της Εθνικής στο λογαριασμό του στo Revolut app.

Αυτό σκέφτομαι να κάνω και δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, udroxoos είπε

Αυτό σκέφτομαι να κάνω και δεν είμαι σίγουρος αν γίνεται

Ανεβάζεις τα χρήματα στην Revolut  με χρήση χρεωστικής της τράπεζας σου.  (Δωρεάν)

Μετατροπή των ευρώ σε λίρες . ( Τα πρώτα  1000 ευρώ το μήνα δωρεάν, για τα υπόλοιπα έξοδα 0,5%)

Μεταφορά σε άλλη τράπεζα.   (Δωρεάν??? την τελευταία φορά πρίν 10 ημέρες χρέωσαν 0,45 λίρες προμήθεια.) 

Επεξ/σία από teot
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, teot είπε

Ανεβάζεις τα χρήματα στην Revolut  με χρήση χρεωστικής της τράπεζας σου.  (Δωρεάν)

Η Εθνική δεν κρατάει τίποτα για αυτή τη μεταφορά;

1 ώρα πριν, teot είπε

Μεταφορά σε άλλη τράπεζα.   (Δωρεάν??? την τελευταία φορά πρίν 10 ημέρες χρέωσαν 0,45 λίρες προμήθεια.) 

Η revolut σε χρέωσε 0.45;

Δημοσ.

Γίνεται πλέον από ελληνική τράπεζα τοπ απ; Μέχρι πρόσφατα από ελληνικό λογαριασμό μόνο με έμβασμα μπορούσες να βάλεις χρήματα στη revo.

Γενικά τσεκάρετε τι παίζει με τις τράπεζες της κάθε χώρας, για παράδειγμα στην revolut έχω συνδέσει τους λογαριασμούς μου στην ιρλανδική και στη βελγική τράπεζα, και οι δύο λογαριασμοί σε ευρώ. Όταν κάνω τοπ απ από την ιρλανδική γίνεται κατευθείαν και φαίνονται τα λεφτά αμέσως. Όταν είναι να κάνω από τη βελγική πρέπει να χρησιμοποιήσω την φυσική κάρτα και το μηχάνημα για να κάνω verification και τα λεφτά μπορεί να φανούν και ύστερα από 1-2 ώρες.

• Confused 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Speculoos είπε

Γίνεται πλέον από ελληνική τράπεζα τοπ απ; Μέχρι πρόσφατα από ελληνικό λογαριασμό μόνο με έμβασμα μπορούσες να βάλεις χρήματα στη revo.

Γενικά τσεκάρετε τι παίζει με τις τράπεζες της κάθε χώρας, για παράδειγμα στην revolut έχω συνδέσει τους λογαριασμούς μου στην ιρλανδική και στη βελγική τράπεζα, και οι δύο λογαριασμοί σε ευρώ. Όταν κάνω τοπ απ από την ιρλανδική γίνεται κατευθείαν και φαίνονται τα λεφτά αμέσως. Όταν είναι να κάνω από τη βελγική πρέπει να χρησιμοποιήσω την φυσική κάρτα και το μηχάνημα για να κάνω verification και τα λεφτά μπορεί να φανούν και ύστερα από 1-2 ώρες.

Γίνεται top up μετά απο το τέλος των CC αν δεν κάνω λάθος.

Δημοσ.

Καλά το σκέφτεσαι. Άμεσο top up από κάρτα της εθνικής στη revolut, μετατροπή σε λίρες μέσα από τη revolut και τα στέλνεις στην αγγλική τράπεζα. Κόστος όσο πάρει και αν πάρει η αγγλική τράπεζα για εισερχόμενο έμβασμα. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν πληρωνω για το εμβασμα απο Revolut σε αλλες τραπεζες αγγλιας. Οποτε ολοκληρη η διαδικασια ειναι δωρεαν (μηδεν χασουρα).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...