Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιας και το κινητό μου άρχισε να οδεύει προς το τέλος του (η οθόνη άρχισε να γίνεται όλη μοβ) ψάχνω να βρω καινούργιο κινητό κάπου στα 170 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Donalhioy είπε

Redmi note 9 pro 64/6 από best price στα 189

δεν μπορώ να πάω σε αυτό λόγω τιμής κ μεταφορικών

2 ώρες πριν, kostis76 είπε

REALME 7 6GB/64GB

σε άλλο ποστ διάβασα οτι δεν έχει ράδιο ισχύει ? επίσης έχει μεγάλες διαφορές με το 7ι ή το 6s? τέλος από εγγύηση η realme στην Ελλάδα πως πάει ?

Επεξ/σία από lysopaine
Δημοσ.
7 ώρες πριν, lysopaine είπε

δεν μπορώ να πάω σε αυτό λόγω τιμής κ μεταφορικών

τοτε πας εδω...  ειναι ισως το φτηνοτερο καταστημα μαζι με μεταφορικα

https://www.dotpower.gr/index.php?route=product/product&path=103_110&product_id=56183&skr_prm=WyIzYzU2MDFkNS02OTg2LTQwMzEtOTY0Ni02OWVkOWMxMjE2OTMiLDE2MTE4NTEyMzEyNjIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

αν παλι θελεις πιο φτηνη λυση, στα αυστηρα 170, νομιζω το redmi note 8 pro απο bestprice ειναι κορυφαιο... και ως εναλλακτικη realme 6i απο πλαισιο γερμανο public mediamarkt

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Donalhioy είπε

τοτε πας εδω...  ειναι ισως το φτηνοτερο καταστημα μαζι με μεταφορικα

https://www.dotpower.gr/index.php?route=product/product&path=103_110&product_id=56183&skr_prm=WyIzYzU2MDFkNS02OTg2LTQwMzEtOTY0Ni02OWVkOWMxMjE2OTMiLDE2MTE4NTEyMzEyNjIseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

αν παλι θελεις πιο φτηνη λυση, στα αυστηρα 170, νομιζω το redmi note 8 pro απο bestprice ειναι κορυφαιο... και ως εναλλακτικη realme 6i απο πλαισιο γερμανο public mediamarkt

ισχύει οτι δεν έχει ραδιόφωνο ? επίσης οι διαφορές με το 6ι ή 7ς είναι μεγάλες ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, lysopaine είπε

όχι

Επειδη σκεφτομαι κι εγω να το παρω, μπορεις να πεις την αποψη σου;

Οθονη, λογισμικο και καμερα με ενδιαφερουν κυριως.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, TheDay2012 είπε

Επειδη σκεφτομαι κι εγω να το παρω, μπορεις να πεις την αποψη σου;

Οθονη, λογισμικο και καμερα με ενδιαφερουν κυριως.

μέχρι ώρας καλό φαίνεται θα δείξει η πορεία αν θα βγει καλό ή όχι

Δημοσ.
Στις 27/1/2021 στις 11:43 ΜΜ, Donalhioy είπε

Redmi note 9 pro 64/6 από best price στα 189

Όταν το παιδί ρωτάει μέχρι 170 να ποσταρετε μέχρι εκεί για να τον εξυπηρετήσουμε και να τον βοηθήσουμε καλύτερα. Και εγώ μπορώ να του προτείνω χαρακτηριστικά απίστευτα με 40 ευρώ παραπάνω αλλά θα το κανω μόνο εάν το ζητήσει. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Όταν το παιδί ρωτάει μέχρι 170 να ποσταρετε μέχρι εκεί για να τον εξυπηρετήσουμε και να τον βοηθήσουμε καλύτερα. Και εγώ μπορώ να του προτείνω χαρακτηριστικά απίστευτα με 40 ευρώ παραπάνω αλλά θα το κανω μόνο εάν το ζητήσει. 

τι νόημα έχει πλέον το παιδί αγόρασε και χαίρεται το καινούργιο του τηλέφωνο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, chios είπε

τι νόημα έχει πλέον το παιδί αγόρασε και χαίρεται το καινούργιο του τηλέφωνο.

Μετα το είδα ναι ισχύει. Όντως δεν έχει νόημα και θα διέγραφα το σχόλιο μου αλλά δεν βλέπω σχετική επιλογή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...