Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Είχα ένα παλιό USB της Kingstone από το 2008 το οποίο ήταν 8GB και χάθηκε. Παλαιό ήταν, λέω να αγοράσω ένα καινούργιο. Αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι αν το κάθε USB έχει διαφορετική ταχύτητα η όλα έχουν ίδια, θα ήθελα ένα USB για να του βάλω μέσα κάποια έκδοση Linux και να την τρέχω από εκεί σε διάφορα pc. Υπάρχει κάποιο καλό USB η όλα όσα πωλούνται στα μαγαζιά με καλύπτουν; Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2021 από Βασίλης_29
JDROGAS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Οι ταχυτητες διαφερουν οπως ισως θα γνωριζεις απο usb 2.0 σε usb 3.0. (τωρα και 3.1-3.2) Επιλογη ειναι δικη σου οσο αναφορα χωρητικοτητα και κοστος κτησης. Αυτα που εχω δοκιμασει κι εχω χρονια και με εχουν αφησει ικανοποιημενο περισσοτερο απο πλευρας σταθεροτητας (αποσυνδεσεων) και ειναι ταχυτατα ειναι τα sandisk extreme. Mε εχουν βολεψει πολυ για μεταφορα αρχειων απο το ενα pc στο αλλο (ταινιες,μουσικη) Εγω θα σου προτεινα 64gb που ειναι προσιτo πια. Sandisk Extreme Go 64GB USB 3.1 Εαν δεν σε ενδιαφερει η μεταφορα αρχειων μεγαλων και η ταχυτητα μπορεις να παρεις κατι πολυ φθηνοτερο (απο 5 ευρω μολις) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα