MikeKata Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Τελικά και με ότι δεν βλέπεις και με αβάσιμα θα Είναι εκπληκτικό το πώς επιλέγεις να μην απαντήσεις στρεφόμενος αλλού. Εξηγώ πιο απλα ακόμα σα να μιλάω σε παιδάκια δημοτικού λοιπόν: 1. Η Intel επέλεξε να εμφανίσει μια απογοητευτική GPU χωρίς υψηλό TDP. 2. Την ίδια περίοδο η Intel είχε εμφανίσει CPU με βιομηχανική ψύξη και τρελό TDP, αποκρύπτοντας το, απλά και μόνο για να δείξει τι είναι ικανή να πιάσει σε απόδοση. 1+1 κάνουν 2. Τόσο απλό. Μας δείχνει ότι αν είχε τη δυνατότητα να πιάσει υψηλότερες αποδόσεις η DG1 η Intel δεν έχει ενδοιασμούς να ανεβάσει το TDP για marketing. Λέγεται pattern recognition. Να μπορείς να συνδέσεις τις κουκκίδες. 3. Ισχυρίστηκες ότι εξαπλασιαζοντας το TDP, και με GDDR6, πιάνει την RX 580. Έκανες δηλαδή ισχυρισμούς με νούμερα εντελώς αβάσιμους, για μια αρχιτεκτονική που δεν ξέρεις καν πώς δουλεύει. Εγώ τουλάχιστον στηρίχθηκα κάπου. Και σου εξήγησα ΓΙΑΤΊ δε συμβαίνει. Τώρα πιάσαμε τη διαφορά; Πόσο πιο απλά να το εξηγήσω;
jgeorgiou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, MikeKata είπε 1. Η Intel επέλεξε να εμφανίσει μια απογοητευτική GPU χωρίς υψηλό TDP. ΛΑΘΟΣ , δεν την πουλάει για gaming οπότε είναι 100% επιτυχημένη σε αυτά που υπόσχεται , μην τυφλώνεσαι από τα αρνητικά συναισθήματα. 18 λεπτά πριν, MikeKata είπε 2. Την ίδια περίοδο η Intel είχε εμφανίσει CPU με βιομηχανική ψύξη και τρελό TDP, αποκρύπτοντας το, απλά και μόνο για να δείξει τι είναι ικανή να πιάσει σε απόδοση. Παντελώς άσχετο , να σου πω την αλήθεια ο δικός μου Ι9 μια χαρά δουλεύει με μια ARCTIC των 25ευρώ και μια χαρά πιάνει τα 5Ghz. 18 λεπτά πριν, MikeKata είπε 1+1 κάνουν 2. Τόσο απλό. Μας δείχνει ότι αν είχε τη δυνατότητα να πιάσει υψηλότερες αποδόσεις η DG1 η Intel δεν έχει ενδοιασμούς να ανεβάσει το TDP για marketing. Λέγεται pattern recognition. Να μπορείς να συνδέσεις τις κουκκίδες. Ψάξε στο ιντερνετ για εταιρική στρατηγική σε εμπορική πολιτική , μαρκετινγκ και πλασάρισμα σε νέες αγορές/προιόντα 18 λεπτά πριν, MikeKata είπε Ισχυρίστηκες ότι εξαπλασιαζοντας το TDP, και με GDDR6, πιάνει την RX 580 O ισχυρισμός μου είναι μετριοπαθής , υποψιάζομαι ότι σε πειραματικά μοντέλα θα την έχει ξεπεράσει την RX580. Ποσο δύσκολο είναι να βάλει διπλούς πυρήνες με ddr6 να δουλεύουν σε ποιο υψηλά Mhz με καλύτερη ψύξη? 18 λεπτά πριν, MikeKata είπε Εγώ τουλάχιστον στηρίχθηκα κάπου. Και σου εξήγησα ΓΙΑΤΊ δε συμβαίνει. Εσύ στηρίχθηκες απλά στην αντιπάθεια σου , απορώ που δεν την έχεις ικανή να πιάσει την RX580 αν θέλει. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2021 από jgeorgiou
MikeKata Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε ΛΑΘΟΣ , δεν την πουλάει για gaming οπότε είναι 100% επιτυχημένη σε αυτά που υπόσχεται , μην τυφλώνεσαι από τα αρνητικά συναισθήματα. Πού ακριβώς μίλησα για gaming; Μίλησα για απόδοση. Κάποιος άλλος διαστρεβλώνει... 11 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Παντελώς άσχετο , να σου πω την αλήθεια ο δικός μου Ι9 μια χαρά δουλεύει με μια ARCTIC των 25ευρώ και μια χαρά πιάνει τα 5Ghz Προσπαθώ να καταλάβω πώς συνδέεται με αυτό που σου είπα. Φαντάζομαι δε γνωρίζεις τη διαφορά των καταγεγραμμένων πληροφοριών από τις προσωπικές μαρτυρίες, έτσι; 12 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Παντελώς άσχετο , να σου πω την αλήθεια ο δικός μου Ι9 μια χαρά δουλεύει με μια ARCTIC των 25ευρώ και μια χαρά πιάνει τα 5Ghz. Πολύ; Ανάλογα με την αρχιτεκτονική; Συνεχίζεις να κάνεις εικασίες για νούμερα, στηριζόμενος πάνω σε μια αρχιτεκτονική που δε γνωρίζεις. Τουλάχιστον εγώ συνέδεσα γεγονότα, το ξαναλέω. 14 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Ψάξε στο ιντερνετ για εταιρική στρατηγική σε εμπορική πολιτική , μαρκετινγκ και πλασάρισμα σε νέες αγορές/προιόντα Άλλο ένα σχόλιο που δεν απαντά σε τίποτα από όσα σου προείπα. Απλά για το mention... 14 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε Εσύ στηρίχθηκες απλά στην αντιπάθεια σου , απορώ που δεν την έχεις ικανή να πιάσει την RX580 αν θέλει. Συνεχίζεις να μιλάς για αντιπάθειες, τη στιγμή που εγώ, το μόνο που έκανα ήταν να παραθέσω γεγονότα, να τα συνδέσω και να αναδείξω το σφάλμα στα επιχειρήματα σου. Προφανώς και, για να μη θες να το κατανοήσεις και να προσπαθείς να το γυρίσεις στη λογική των αντιπαθειων, μάλλον χτύπησα φλέβα χρυσού κάποιου Intel fanboy.
b-boy_steve Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 18 ώρες πριν, dpolal είπε Mια χαρά μπορείς να την δοκιμάσεις αν αγοράσεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ pre-build σύστημα από ΕΠΩΝΥΜΟ κατασκευατή. Διότι για αυτούς ΜΟΝΟ προορίζεται η κάρτα. (το λέει κάπου μέσα στην είδηση, αν την διάβασες) Παλι ακυρο τοτε απο εμενα (και πολλους αλλους) που θελουμε να φτιαχνουμε εμεις τον υπολογιστη μας, κομματι κομματι... Δηλαδη ποιος ο λογος να την βγαλει αν δεν ειναι διαθεσιμη για καποιον αλλο που δεν θα αγορασει "επωνημα pre-builds"...
dpolal Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε Δηλαδη ποιος ο λογος να την βγαλει αν δεν ειναι διαθεσιμη για καποιον αλλο που δεν θα αγορασει "επωνημα pre-builds"... Αντί να απαντήσω στις απορίες σου θα παραθέσω απλά την 2η από τις τρείς ( 3 ) παραγράφους του άρθρου που θα σε καλύψουν. Άντε να υπογραμμίσω και τα κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις καλύτερα το θέμα. Τώρα, η Intel θα κυκλοφορήσει και την κάρτα γραφικών Xe ειδικά για desktop υπολογιστές, αν και αυτές δεν θα είναι διαθέσιμες μεμονωμένα, παρά μόνο μέσω έτοιμων συστημάτων (prebuilt) που προορίζονται για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις καθώς και mainstream χρήστες. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Anandtech, η αυτόνομη GPU DG1 βασίζεται στην ενσωματωμένη κάρτα γραφικών των Tiger Lake επεξεργαστών και έχει σχεδόν τις ίδιες προδιαγραφές. Μάλιστα, η έκδοση για desktop υπολογιστές έχει ελαφρώς χαμηλότερες προδιαγραφές σε σύγκριση με την αντίστοιχη των laptops.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα