Προς το περιεχόμενο

huawei p30 pro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα να αγορασω το huawei p30 pro και παρακολουθησα ορισμενα βιντεακια στο youtube. αυτο που παρατηρησα ειναι οτι σε μερικα huawei p30 pro στην oθονη χαμηλα εμφανιζε το γνωστο των huawei  τριγωνακι κυκλος και τετραγωνο ενω σε μερικα οχι και γενικα μου φαινεται και τα εικονιδια ειναι λιγο διαφορετικα μπορειται να μου εξηγησετε γτ συμβαινει αυτο? επισυναπτω και 2 φωτογραφιες για να δειτε τις διαφορες

huawei 1.png

huawei 2.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, aitolos21 είπε

καλησπερα θα ηθελα να αγορασω το huawei p30 pro και παρακολουθησα ορισμενα βιντεακια στο youtube. αυτο που παρατηρησα ειναι οτι σε μερικα huawei p30 pro στην oθονη χαμηλα εμφανιζε το γνωστο των huawei  τριγωνακι κυκλος και τετραγωνο ενω σε μερικα οχι και γενικα μου φαινεται και τα εικονιδια ειναι λιγο διαφορετικα μπορειται να μου εξηγησετε γτ συμβαινει αυτο? επισυναπτω και 2 φωτογραφιες για να δειτε τις διαφορες

huawei 1.png

huawei 2.png

Θα είναι κάποια ρύθμιση φαντάζομαι . Και η Samsung έχει κάτι παρόμοιο, να κρύβεις τα εικονίδια και να το δουλεύεις ακριβώς όπως το iPhone με χειρονομίες!

Επεξ/σία από koutsis
Δημοσ.

ακριβως ετσι.. ολες σχεδον οι εταιρειες σου δινουν επιλογη να το δουλεψεις ειτε με εικονικα πληκτρα ειτε με χειρονομιες

Δημοσ.

Με Nova 5t χρησιμοποιώ τις χειρονομίες (gestures) και όχι τη μπαρα με τα εικονίδια και έτσι αυτή κρύβεται.Όπως σου αρέσει και βολέψει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...