ekkli Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μετακομίσαμε προχθές σε νέο σπίτι. Έχει λίγες πρίζες. Μονοφασικό ρεύμα. Έχουνε φύγει πολλά λεφτά με την μετακόμιση και διάφορα μερεμέτια που χρειαζόταν το νέο σπίτι και δεν περισσεύουν τα λεφτά. Στο ίδιο δωμάτιο με το ρούτερ αλλά στον απέναντι τοίχο που είναι μακριά είναι η τηλεόραση με τους αποκωδικοποιητές και στο διπλανό δωμάτιο είναι το desktop. Να σπείρω καλώδια δεν παίζει. Σκέφτομαι power line αν μου επιβεβαιώσετε ότι θα παίρνω καλύτερες ταχύτητες από ότι παίρνω ασύρματα. Και αφού μου επιβεβαιώσετε αυτό, ποιο pass through προτείνετε για όσο το δυνατόν απροβλημάτιστη σύνδεση; Σε νορμάλ τιμές, πχ μέχρι 80€ το ζεύγος. Και το ένα πριζάκι να βγάζει τουλάχιστον 2 ethernet για να εξυπηρετεί tv και μποξάκι. Εκτός αν μπορώ να συνδέσω κανένα switch που νομίζω παίζουν στο εικοσάρικο. Διαβάζω για διάφορα προβλήματα σε όλα, από τα πιο φτηνά tp-link μέχρι τα ακριβά devolo. Επίσης διαβάζω ότι έχει σημασία η εγκατάσταση του σπιτιού που δεν μπορώ να ξέρω την ποιότητα της μέχρι να δοκιμάσω. Σκέφτομαι να πάρω δοκιμαστικά ένα ζεύγος και αν πάει καλά να πάρω και ένα τρίτο. Ποιο προτείνετε που βγάζει τα λιγότερα προβλήματα; tldr: Είναι η σύνδεση με plc αισθητά πιο γρήγορη από ασύρματο και ποιο οικονομικό pass through προτείνετε για όσο το δυνατόν πιο απροβλημάτιστη σύνδεση;
nik0laus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Χρησιμοποιώ εδώ και δυο χρόνια τρία ζευγάρια σαν αυτο . Δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος. Η ηλεκτρική εγκατάσταση στο σπίτι είναι τριφασική και πολύ καλής ποιότητας που παίζει και τον κύριο λόγο. Στη θέση σου θα το δοκίμαζα, είναι και από τα πιο οικονομικά κιτ που κυκλοφορούν στην αγορά με πολλές πωλήσεις και αρκετές κριτικές. Επίσης με ένα απλό δεύτερο ρούτερ μπορείς να έχεις περισσότερες από μία εθερνετ συνδεσεις για tv , box κλπ σε ένα σημείο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα