Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μεγάλη επιτυχία του M1 δεν είναι οι "θεωρητικές" επιδόσεις , είναι ο τρόπος που τρέχει x86 κώδικα.

Ας βάλουν τον exynos να τρέξει desktop εφαρμογές να δούμε πραγματικά τι ψάρια πιάνει.

Δημοσ.

μακάρι να αξίζει γιατι οσο και να μου αρεσουν τα Samsung προτιμάω για την ώρα κινητά με snapdragon.καλύτερο μοντεμ και καλύτερες επιδόσεις σε games

Δημοσ.
15 ώρες πριν, MikeKata είπε

1) Το SoC της Sammy θα βγει ή αρχές του 2022 ή τέλη του 2021. Δηλαδή απέναντι σε Α15 θα είναι για πολλούς μήνες. 
2) Με βάση τα νούμερα που έχουμε ως τώρα, σε γραφικά είναι από 50% έως 93% καλύτερο από τον Α14 στα benchmarks. Αν ισχύουν, πώς ακριβώς η Apple θα πιάσει 50% (minimum, να μην πούμε 70% μέσο όρο) υψηλότερες επιδόσεις σε μία, με το ζόρι 2 γενιές;

H sammy πως το έκανε;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pseira είπε

H sammy πως το έκανε;

Δεν το έκανε. Η AMD το έκανε με τεχνογνωσία πολλών χρόνων συγκεκριμένα στα γραφικά και με μια RDNA αρχιτεκτονική που αναπτυσσόταν εδώ και χρόνια. Δεν ήταν ξαφνικό σε 1 χρόνο.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, MikeKata είπε

Δεν το έκανε. Η AMD το έκανε με τεχνογνωσία πολλών χρόνων συγκεκριμένα στα γραφικά και με μια RDNA αρχιτεκτονική που αναπτυσσόταν εδώ και χρόνια. Δεν ήταν ξαφνικό σε 1 χρόνο.

Πολυ καλο πραγμα η αισιοδοξια και εγω θα ηθελα  να ειναι πραγματικοτητα οι φημες και να εχουμε πλεον κοντρα και οχι μονο στη gpu λογω AMD αλλα και στη CPU, αλλα οπως καταλαβαινεις η Apple δε θα κατσει με σταυρωμενα χερια να κοιταει τα αστερια...και φετος ειδικα απεδειξε οτι με τους ARM το εχει παει σε αλλο επιπεδο.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, AtiX είπε

Δεν διαφωνώ σε κάτι, αλλά θεωρείς απίθανο να δούμε επιδόσεις Μ1 στον Α16?

Συμφωνώ πάντως πως, δεν μπορούμε να μιλάμε με μια αναφορά και χωρίς κάποια απόδειξη ή επιπλέον στοιχεία όπως και στο μακάρι η AMD να κάνει καλή δουλεία και να δούμε τέτοιες επιδόσεις στα κινητά ακόμα και ας είναι σε exynos soc…

Φίλε AtiX, θυμήθηκα τις συζητήσεις μας προχθές που έβριζα τη Xiaomi που μου "έσπασε" τα PDFs με την ενημέρωση του MIUI στο Poco F2 Pro και λέω, "λες να έχουν δίκιο οι "Appleακηδες" και να αλλαξοπιστησω για τη συσκευή εργασίας;". Αλλά ήταν μια φευγαλέα σκέψη, θα το διορθώσω μόνος μου το bug. 😂

Δημοσ.
5 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Πολυ καλο πραγμα η αισιοδοξια και εγω θα ηθελα  να ειναι πραγματικοτητα οι φημες και να εχουμε πλεον κοντρα και οχι μονο στη gpu λογω AMD αλλα και στη CPU, αλλα οπως καταλαβαινεις η Apple δε θα κατσει με σταυρωμενα χερια να κοιταει τα αστερια...και φετος ειδικα απεδειξε οτι με τους ARM το εχει παει σε αλλο επιπεδο.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι η apple το χει χαμένο το παιχνίδι από τα αποδυτήρια κόντρα στην amd .ειδικά όσον αφορά τον τομέα των γραφικων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...