Speeros Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μήπως ξέρει κανείς εάν υπάρχει τρόπος να "μετατραπεί" ένα smartphone σε σταθερό τηλέφωνο; Ο λόγος που θέλω κάτι τέτοιο είναι γιατί ένα smartphone (ακόμα και των 100€) έχει απείρως περισσότερες δυνατότητες απο οποιοδήποτε ασύρματο ή άλλο σταθερό τηλέφωνο έχω δει. Κυρίως βέβαια με ενδιαφέρει η μνήμη των εισερχομένων κλήσεων . Τα σταθερά έχουν 100-200 ή έστω τις τελευταίες 500 εισερχόμενες κλήσεις. Ένα smartphone έχει ουσιαστικά άπειρο χώρο για εισερχόμενες κλήσεις. Μπορείς να δεις ποιος σε πηρε ακόμα και πέρυσι τέτοια εποχή ή ακόμα και να δεις πόσες φορές σε έχει πάρει κάποιος από τότε που... αγόρασες το τηλέφωνο. (Δεν συζητάω μέσω άμεσης εκτροπης καθώς υπάρχουν σοβαρά μειονεκτηματά ). Θα με ενδιέφερε μια από τις δύο ή τρεις συσκευές που έχω στο χώρο μου να είναι... Smartphone ώστε να αποθηκευονται... Επ άπειρον οι εισερχομενες κλήσεις.
chios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Σε σταθερό τηλέφωνο που είναι voip γίνεται πολύ εύκολα, σε κανονική γραμμή θέλει fritz box ρούτερ και αυτήν την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=de.avm.android.fritzapp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα