Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας γατογονείς!Σκέφτομαι να πάρω ένα άρωμα για την γατούλα μου.Είναι ασφαλές?Έχετε να μου προτείνετε κάποιο?

Δημοσ.
4 hours ago, Despan said:

Γεια σας γατογονείς!Σκέφτομαι να πάρω ένα άρωμα για την γατούλα μου.Είναι ασφαλές?Έχετε να μου προτείνετε κάποιο?

την ρωτησες αν θελει; ειχαν οι γατες αρωματα και πριν μπουν σε σπιτια.και για να σε προλαβω.δεν το λεω ειρωνικα

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, Despan said:

Οι γάτες ειναι πολύ καθαρά ζώα (εκτός αν ειναι άρρωστες). Οπότε αν της βάλεις κάποιο άρωμα, το πιο πιθανό είναι να σε μισεί για πάντα και να σε σκοτώσει κάποια στιγμή την ώρα που θα κοιμάσαι. 

Δημοσ.

Πήγαινε σε κανένα ακριβό αρωματοπωλειο στο κέντρο και ρώτα τους αν έχουν αρώματα για γάτες. 

Πέρα από την πλάκα. Αυτά μόνο να το σκεφτεί κάποιος είναι αστείο να το σχολιάσεις. Το μόνο "άρωμα" που έχω δει σε γάτα είναι ένα κολάρο με κάποια ουσία που το βάζουν για να φεύγουν κουνούπια και ζουζούνια το καλοκαίρι, προφανώς για την προστασία και άνεση του ζωου το βάζουν και όχι για να μυρίζει, αν και μυρίζει. 

Δημοσ.

Σε λίγο θα τους βάζετε και ζελέ, να τους κάνετε καρφάκια τη γούνα. 

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω αγκαλιάσει παρφουμαρισμενο αφράτο σκύλο και ήταν τέλειο το γλυκό μου 🥰🥰😍😍

Σε pet shop θα βρεις άρωμα πάντως. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

Σε λίγο θα τους βάζετε και ζελέ, να τους κάνετε καρφάκια τη γούνα. 

πλακα πλακα εχω μπει στον πειρασμό να του βαλω λιγο στο κεφαλι για χαβά αλλά φυσικά δεν το εκανα 

Δημοσ.

Υπάρχουν ειδικά απολυμαντικά μαντηλάκια που μυρίζουν υπέροχα. Εμείς καθαρίζουμε το σκυλάκι μας μετά τη βόλτα. Το μισεί κυριολεκτικά και κάνει σαν τρελή μέχρι να το σκουπίσει, όμως επιβάλλεται για λόγους υγιεινής. 

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 28/1/2021 στις 12:31 ΠΜ, poulinos είπε

την ρωτησες αν θελει; ειχαν οι γατες αρωματα και πριν μπουν σε σπιτια.και για να σε προλαβω.δεν το λεω ειρωνικα

Από την άλλη , κάνεις δε ρώτησε κανένα ζώο αν θέλει να είναι κατοικιδιό του, οπότε είναι εντελώς παράλογο να ρωτάς σοβαρά αν ξεκίνησε να ρωτάει τώρα.

• Confused 1
Δημοσ.
2 hours ago, DrLo said:

Από την άλλη , κάνεις δε ρώτησε κανένα ζώο αν θέλει να είναι κατοικιδιό του, οπότε είναι εντελώς παράλογο να ρωτάς σοβαρά αν ξεκίνησε να ρωτάει τώρα.

τι σου φαινεται πιο λογικο;το να ζει μια γατα σπιτι ή το να βαζεις αρωματα; μην χασουμε.και την λογικη.και εξω να ζουσε το ζωο θα πηγαινες να του βαλεις αρωμα. β.δεν θα πω αν ειναι κατοικιδιο ή οχι αλλα αμα ταισεις ενα σκυλο θα μεινει εκει.αν του βαλεις αρωμα δεν νομιζω να χαρει

Δημοσ.
5 ώρες πριν, DrLo είπε

Δεν εχει απο την αλλη,τι συγκρινεις τωρα;

Ας ρωτησουμε το ζωο αν προτιμαει να ζει εξω και να κινδυνευει καθε μερα,η αν προτιμαει να ειναι αγαπημενο,χορτατο και ασφαλες,ακομα και απο καποια μαμα με ιδεες οπως της TS.
Οπως και να εχει,ΟΧΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...