sotiris diamantopou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 καλησπερα στην παρέα.ψάχνω ένα tablet να ειδικεύεται σε gps ...ποιο θα μου προτείνατε???
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μακριά απο tablet της MLS και Turbo-X. Οτι αλλο και να παρεις καλο θα ειναι.
jgeorgiou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 19 ώρες πριν, sotiris diamantopou είπε καλησπερα στην παρέα.ψάχνω ένα tablet να ειδικεύεται σε gps ...ποιο θα μου προτείνατε??? αν θες αυξημένη ακρίβεια δύσκολα θα το καταφέρεις χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό
BritGreek Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Στις 28/1/2021 στις 3:09 ΜΜ, jgeorgiou είπε αν θες αυξημένη ακρίβεια δύσκολα θα το καταφέρεις χωρίς πρόσθετο εξοπλισμό Με Lenovo και Samsung δεν είχα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα και έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα πολλές φορές. To μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι αν είναι σχετικά παλιό το αυτοκίνητο και δεν βγάζει αρκετό ρεύμα ο αναπτήρας για να το κρατάει φορτισμένο, ειδικά τα 10ρια tablet. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω είναι να έχει καλή μνήμη/επεξεργαστή, διότι αν κολλάει τότε δε θα μπορείς να δουλέψεις με το GPS.. Θα προχωραει το αμαξι και θα σου λεει στριψε μετα απο 10 λεπτα ενω εχεις ηδη περασει τον δρομο. Να τρεχει ανετα εφαρμογες για να μην εχεις κολληματα στην πλοηγηση (γιαυτο ειπα να αποφυγεις τα mls και turbox που ειναι σαπια σαν μηχανηματα..)
karaLRS Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Καλύτερα να επενδύσεις σε ένα bluetooth gps που γίνεται Pair με το tablet. αρκετά καλό gps έχει το samsung galaxy tab active 2. παρόλα αυτά με την μικρή κεραία δεν είναι δυνατόν να κάνουν και την καλύτερη δουλεία σε δύσκολα σημεία. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα