Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, corsair04 είπε

Οχι φορτηγάκι ειναι...δειτε το προφίλ εχει ανοίξει παρόμοιο θέμα πρίν μερικούς μήνες....για μια τροχαία παράβαση....

Τότε μιλάμε για γελοία επιχείρηση... να χρεώνουν την επισκευή στον υπάλληλο και μάλιστα μετά απο 6 χρόνια και 600Κ χιλιόμετρα...

Να υποθέσω αν έχετε και υπαλλήλους γραφείου και κάποιος χύσει τον καφέ του και κάψει το πληκτρολόγιο, το κρατάνε από τον μισθό του;

• Like 1
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, corsair04 είπε

Οχι φορτηγάκι ειναι...δειτε το προφίλ εχει ανοίξει παρόμοιο θέμα πρίν μερικούς μήνες....για μια τροχαία παράβαση....

Μήπως και το τράκο το έκανες ΣΚ φίλε;;;

Δημοσ.

Καλημερα συγνώμη που δεν απάντησα πιο πριν.ειμαι με βαν δεν έχω κάνει κάποιο ατύχημα αυτά τα 6-7 χρόνια στην δουλειά ήξερα ότι δεν είχε μιχτη ασφάλεια αλλά πίστευα ότι δεν θα φέρω ευθύνη με τους ρυθμούς που δουλεύουμε για ένα ατύχημα.και στο κάτω κάτω την δουλειά μου έκανα δεν ήθελα να τρακαρω.πιο παλιά σε εργοδότη που ήμουν δεν είχα πάλι μικτή αλλά άμα κάτι γινόταν το κάλυπτε από την τσέπη του.

Επίσης δεν είμαι δηλωμένος οδηγός ούτε υπέγραψα κάτι για το αυτοκίνητο.εργατης είμαι δηλωμένος.

Δημοσ.

πραγματικά δεν το έχω ξανακούσει αυτό το πράγμα να πληρώσει ο εργαζόμενος για ζημιά σε βανάκι εταιρίας εκτός και αν έγινε εκτός εργασίας ή έγινε χοντρή βλακεία.

10 ώρες πριν, AcolyteOfPain είπε

Τότε μιλάμε για γελοία επιχείρηση... να χρεώνουν την επισκευή στον υπάλληλο και μάλιστα μετά απο 6 χρόνια και 600Κ χιλιόμετρα...

Να υποθέσω αν έχετε και υπαλλήλους γραφείου και κάποιος χύσει τον καφέ του και κάψει το πληκτρολόγιο, το κρατάνε από τον μισθό του;

μαλλον θα τον χρεώνουν καινούριο υπολογιστή γιατί ο υπάρχον θα ειναι 10ετιας

Δημοσ.

Δεν δικαιολογείται το να σε βάλουν να πληρώσεις τη ζημιά,εκτός και αν τράκαρες μεθυσμένος ή σε ώρα εκτός εργασίας.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Cernic είπε

Επίσης δεν είμαι δηλωμένος οδηγός ούτε υπέγραψα κάτι για το αυτοκίνητο.εργατης είμαι δηλωμένος.

Σημαντικό και μήπως πρέπει  να το πεις γιατί κινδυνευεις και απο το ΙΚΑ αν σε σταματησουν.Ισως αλλάξει γνωμη ο εργοδότης,

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Cernic είπε

Καλημερα συγνώμη που δεν απάντησα πιο πριν.ειμαι με βαν δεν έχω κάνει κάποιο ατύχημα αυτά τα 6-7 χρόνια στην δουλειά ήξερα ότι δεν είχε μιχτη ασφάλεια αλλά πίστευα ότι δεν θα φέρω ευθύνη με τους ρυθμούς που δουλεύουμε για ένα ατύχημα.και στο κάτω κάτω την δουλειά μου έκανα δεν ήθελα να τρακαρω.πιο παλιά σε εργοδότη που ήμουν δεν είχα πάλι μικτή αλλά άμα κάτι γινόταν το κάλυπτε από την τσέπη του.

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν οτι δεν έχει κανένα δικαίωμα να σου ζητήσει τα ρέστα ως απλό υπάλληλο. Αν είχες υπογράψει για οδηγός και υπεύθυνος για το όχημα με απλή ασφάλεια να στα ζητήσει όλα.

Εφόσον σε πληρώνει για απλό υπάλληλο δεν έχεις και αντίστοιχες υποχρεώσεις να πληρώσεις τη ζημιά.

Το αν θα τα πληρώσεις για να κρατήσεις τη δουλειά σου είναι ΑΛΛΟ ΚΑΠΕΛΟ.

Δημοσ.

Όπως είπα παραπάνω, αν ο εργοδότης δεν κάνει πίσω, καλύτερα να αρχίσει να ψάχνει για κάτι άλλο και να φύγει με την πρώτη ευκαιρία.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που βγήκε στην συζήτηση με το αφεντικό είναι να πληρώσω ένα 500αρικο και ότι θα κάνει μικτή ασφάλεια από τον επόμενο μήνα που λήγη αυτή.Γενικα μεγάλη απογοήτευση....Άμα δεν ήταν έτσι τα πράγματα αυτόν τον καιρό νομίζω ότι δεν θα δεχομουν κάτι τέτοιο....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς ,έχω ξανα ακούσει παρόμοια περιστατικά.Και είναι αρκετά.Χρέωσαν γνωστό μου που εργάζεται ως οδηγός και απαίτησαν να καλύψει τη ζημιά από τη τσέπη του σε εργοδότη που δεν κόλλαγε και ένσημα.

Επεξ/σία από Ggiorgos7
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Καντε τα μπ@υρδελο ολα.Πλερω ο εργοδοτης.

Εδω το προβλημα ειναι οτι το μπ@υρδελο ειναι ο ίδιος ο εργοδοτης

Δημοσ.

Δυστυχώς εδω ειναι το ζητημα του αν θελεις να κρατήσεις την δουλειά σου.

Μιλα με τον εργοδότη σου, αν ειναι ικανοποιημένος απο εσενα, πες του να πληρώσει και αυτος ενα μέρος της ζημιας. Δεν χρειάζονται "τσαμπουκάδες". Αυτός εχει το "μαχαίρι" αυτος και το "πεπόνι" στην ιστορία.

Αν θα το "κόψει" η οχι πρέπει να το συζητήσετε. Αν θελεις να φύγεις και να μην πληρώσεις μπορείς να το κάνεις. Δεν σε εχει δηλώσει οδηγό (ως όφειλε) γιατι σαν οδηγός εχεις και κάποια επιδόματα.

Καλή τυχη σ'ευχομαι.

Δημοσ.

Εαν δουλευε αποθηκαριος και γκρεμιζε καμια 10 παλετες με ποτα τι θα εκανε.Θα του εκανε και πιπ@ ο εργοδοτης.Εαν ηταν ηλεκτρολογος και εκαιγε καμια συσκευη σε ενα σπιτι τι θα εκανε.

Το οτι δεν ηθελε να κανει κατι, δεν εχει να κανει.Τοτε και στο τροχαια, αυτος που πεταγεται απο Στοπ και κανει ζημια στον αλλον, θα ζηταει συγνωμη και θα φευγει.

Τωρα στα μεγαλα φορτηγα-νταλικες δεν ξερω τι ισχυει.Ας μας πει καποιος φορτηγατζης.Εκει δηλαδη που ενα φορτηγο μπορει να κανει και 200 χιλιαρικα.

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...