Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα τράκαρα το επαγγελματικό αυτοκίνητο με ζημιά 1700 ευρω.πληρωνω εγώ την ζημιά η έπρεπε η εταιρία να έχει μικρή ασφάλεια; Είμαι στην εργασία πάνω από 6 χρόνια και έχω κάνει πάνω από 600.000 χιλιόμετρα.

• Sad 1
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Cernic είπε

Καλησπέρα τράκαρα το επαγγελματικό αυτοκίνητο με ζημιά 1700 ευρω.πληρωνω εγώ την ζημιά η έπρεπε η εταιρία να έχει μικρή ασφάλεια; Είμαι στην εργασία πάνω από 6 χρόνια και έχω κάνει πάνω από 600.000 χιλιόμετρα.

Τι σου λενε στην δουλειά σου;

Δημοσ.

Να το πληρώσω.το θέμα είναι ότι πρέπει να ζω με τον φόβο μην γίνει κάτι ξανά γτ θα μου στερισει τον μισθό μου;μου φαινετε αρκετά άδικο να μην έχουν μικτη ασφάλεια η να μην υπάρχει νόμος που να προστατεύει το εργαζόμενο.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Cernic είπε

Να το πληρώσω.το θέμα είναι ότι πρέπει να ζω με τον φόβο μην γίνει κάτι ξανά γτ θα μου στερισει τον μισθό μου;μου φαινετε αρκετά άδικο να μην έχουν μικτη ασφάλεια η να μην υπάρχει νόμος που να προστατεύει το εργαζόμενο.

Οι μεγάλες εταιρίες έχουν leasing με μικτή ασφάλεια κτλ. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μέχρι και την απαλλαγή, την πληρώνει η εταιρία. Εφόσον δεν υπήρχε μικτή ασφάλεια και φταις για το ατύχημα, φαντάζομαι δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις. 

Δημοσ.

Το ποιος πληρώνει το γράφει στο συμβόλαιό σου και εξαρτάται προφανώς με τους όρους σύμβασης αλλά και με το τι ασφαλιστικό συμβόλαιο και καλύψεις έχει η εταιρία που εργάζεσαι στα οχήματά της.

Αν έχετε απλή ασφάλεια και όχι μικτή το κόστος πέφτει πάνω σου ως ευθύνη ως οδηγός.

Αν νομίζεις οτι θα σε τσούξει άσχημα μελλοντικό συμβάν συζητάς με τον εργοδότη να αλλάξετε την ασφάλεια σε μικτή με νέα σύμβαση. Το αν θα σου ζητήσει ο εργοδότης να σου κόψει μισθολογικά κάτι για να καλύψει την μικτή είναι δικό σας θέμα προς συμφωνία.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Cernic είπε

ντροπη. το τρακάρισμα ειναι μεσα στο προγραμμα για εναν οδηγο ειδικα μετά απο 6 χρόνια και 600κ χλμ. ωραιος εργοδοτης...

• Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

ντροπη. το τρακάρισμα ειναι μεσα στο προγραμμα για εναν οδηγο ειδικα μετά απο 6 χρόνια και 600κ χλμ. ωραιος εργοδοτης...

Και για δουλεια της εταιρειας. Οχι να παει για καφε.

βρες ενα δικηγορο ειναι πολλα τα χρηματα. Φανταζομαι αν δεν τα πληρωσει, ο εργοδοτης θα απολύσει τον φιλο...εκβιασμος.

Επεξ/σία από pascalia2
Δημοσ.

Αν είναι να το πληρώσεις εσύ, πάρε προσφορές από πολλούς φανοποιούς όταν βλέπουν ότι δεν πληρώνει η ασφαλιστική χτυπάνε να βγάλουνε τα σπασμένα.
Έπρεπε να έχει μεικτή δεν κάνεις τσιγκουνιά σε επαγγελματικά οχήματα που γράφουν χλμ....

Πως την πάτησες με το τρακάρισμα;

• Confused 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Cernic είπε

Είσαι δηλωμένος σαν οδηγός;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Cernic είπε

Είμαι στην εργασία πάνω από 6 χρόνια και έχω κάνει πάνω από 600.000 χιλιόμετρα.

πολλά τα χρόνια φίλε για να μην ήξερες τι ασφάλεια έχει το όχημα. Ως επαγγελματίας οδηγός όφειλες να ξέρεις.

Κι ο εργοδότης πονηρός, στην έφερε. πίεσέ τον λίγο τόσα χρόνια είσαι εκεί, ας πληρώσει τα μισά τουλάχιστον και να κάνει μικτή που κανονικά έπρεπε να είχε.

Επεξ/σία από vision
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Cernic είπε

ζήτα "συμβιβασμό" από τον εργοδότη , έχεις κάνει 600Κ και είναι η πρώτη ζημιά? Αν σε θέλει για εργαζόμενο πρέπει να σου πληρώσει μέρος της ζημιάς.

Βέβαια εξαρτάται από το όχημα , μήπως είναι ταξι?

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.

Μάλλον για ταξιτζή το βλέπω. Μου ακούγεται πολύ γελοίο επιχείρηση που δίνει σε εργαζόμενο επαγγελματικό όχημα για 100Κ χιλ. το χρόνο και του ζητά να καλύψει ζημιά από την τσέπη του...

Και 600Κ που έβγαλες χωρίς ατύχημα, πολλά είναι. Όλα μεσα στο πρόγραμμα είναι, αν κινείσαι ώρες καθημερινά επί χρόνια, κάποια στιγμή θα γίνει το κακό. Ειδικά αν έχεις και γρήγορους ρυθμούς, άγχος κτλ.

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, AcolyteOfPain είπε

Μάλλον για ταξιτζή το βλέπω. Μου ακούγεται πολύ γελοίο επιχείρηση που δίνει σε εργαζόμενο επαγγελματικό όχημα για 100Κ χιλ. το χρόνο και του ζητά να καλύψει ζημιά από την τσέπη του...

Και 600Κ που έβγαλες χωρίς ατύχημα, πολλά είναι. Όλα μεσα στο πρόγραμμα είναι, αν κινείσαι ώρες καθημερινά επί χρόνια, κάποια στιγμή θα γίνει το κακό. Ειδικά αν έχεις και γρήγορους ρυθμούς, άγχος κτλ.

Οχι φορτηγάκι ειναι...δειτε το προφίλ εχει ανοίξει παρόμοιο θέμα πρίν μερικούς μήνες....για μια τροχαία παράβαση....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...