phanispal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα, εδώ και 2-3 εβδομάδες μου έχει τύχει 3-4 φορές όταν ανοίγω το PC να βλέπω αυτά στη U2711: Στην πρώτη φωτογραφία βλέπετε αυτό που είδα σήμερα όταν έκανε boot το PC. Στην αρχή είχε γραμμές σαν την από κάτω φωτογραφία και μετά από λίγα δευτερόλεπτα έγινε έτσι. Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπετε αυτό που είδα όταν πάτησα να μπω στο menu της οθόνης. Στην τρίτη είναι όταν μου ζητάνε κωδικό τα Windows 10 για να κάνω login. Όλες αυτές τις 3-4 φορές που έχει γίνει αυτό, το πρόβλημα διορθώνεται όταν την κλείσω απ' το κουμπί της και την ξανανοίξω. Η οθόνη είναι συνδεδεμένη στη 1080 Ti με DisplayPort καλώδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δεν φαίνονται οι photos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Σιγά μη φαίνονταν, τουλάχιστον οι αναβαθμίσεις κλείνουν τα κενά ασφαλείας. https://ibb.co/2dxnLby https://ibb.co/fQp7sGz https://ibb.co/JpGwr2h Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Φαίνονται τώρα; Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2021 από phanispal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εμένα μου είχε παρουσιάσει κάτι αρκετά παρόμοιο το 2012 ένα χρόνο μετά την αγορά της, την άνοιξα και ψέκασα contact spray και έφτιαξε για πάντα. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2021 από elpenor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η τρίτη φωτογραφία μου θυμίζει τον spectrum, όταν τον είχα κάψει βάζοντας το kempston interface. ότι νάναι το ξέρω. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2021 από _BASSstarlet_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Στις 28/1/2021 στις 4:46 ΜΜ, phanispal είπε Φαίνονται τώρα; Η πρώτη είναι καθαρά θέμα καλωδιοταινίας(δεν κάνει καλή επαφή), είχα το ίδιο πρόβλημα με αυτό το μοντέλο, επειδή ήμουν εκτός εγγύησης την άνοιξα και την διόρθωσα. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Η οθόνη (και το PC δηλαδή) βρίσκεται σε μπαλκόνι κλειστό με αλουμίνιο και τζάμια, αυτά τα παράνομα/ημιυπαίθριοι. Βέβαια η μπαλκονόπορτα είναι ανοιχτή, οπότε δε μπορείς να πεις ότι μέσα στο σπίτι έχω 19°C (όταν λείπω) και στο χώρο του PC έχω π.χ. 12°C, για να σκεφτεί κάποιος ότι την ακούει απ' το κρύο. Παρόλ' αυτά, τις 2-3 φορές που μου το έκανε, ήταν όταν γυρνούσα απ' τη δουλειά το μεσημέρι, και αν θυμάμαι καλά ήταν κρύες μέρες. Το θέμα όμως είναι ότι δε μου το κάνει νωρίς το πρωί που τον ανοίγω (07:00) πριν φύγω για τη δουλειά. Βέβαια τις κρύες μέρες έχω ανοιχτό καλοριφέρ τη νύχτα οπότε παίζει στο συγκεκριμένο σημείο να έχω μεγαλύτερη θερμοκρασία απ' ότι το μεσημέρι που γυρνάω αφού είναι κλειστό το καλοριφέρ όσο λείπω. Αν παρόλ' αυτά είναι θέμα καλωδιοταινίας, είναι εύκολο το άνοιγμα; Υπάρχει κανά video στο YouTube; Εσύ πώς κατέληξες σε αυτό το συμπέρασμα και μπήκες στη διαδικασία να την ανοίξεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Είχα δει αυτό, αλλα στην δικιά μου περίπτωση δεν ήταν τόσο απλό μιας και είχαν χαλαρώσει αρκετά τα καλώδια.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Εν τω μεταξύ δε μου το έχει ξανακάνει από τότε που άνοιξα το topic. Θέλω να δω πώς θα συμπεριφερθεί την άλλη εβδομάδα με το κρύο. Πάντως δεν είναι παράξενο που έστω αυτές τις 3-4 φορές που το έχει παρουσιάσει, διορθώθηκε αμέσως επειδή απλά την έκλεισα απ' το power button και την ξανάνοιξα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Εμένα στην αρχή το πρόβλημα "έφευγε" όταν την έκλεινα για λίγα λεπτά, ύστερα από καιρό έγινε πιο συχνό οπότε μου έσπασε τα νεύρα και την άνοιξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Ναι, το σκέφτομαι κι εγώ ότι ενδέχεται να ενταθεί το πρόβλημα και να καταντήσει σπαστικό. Στο video τα καλώδια που κουνάει αυτός φαίνονται soldered, οπότε δεν είναι ότι ξεκούμπωσε κάποιο βύσμα και το έβαλε στη θέση του. Στην περίπτωσή σου αυτά είχαν χαλαρώσει; Και τι έκανες ακριβώς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Στο σημείο που βλέπεις είναι soldered αλλά είχαν χαλαρώσει αρκετά στην περίπτωσή μου, επίσης στην άλλη άκρη που δεν φαίνονται κουμπώνουν σε κονέκτορα. Το μόνο που έκανα ήταν να βάλω έλα πλαστικό να κρατά αντίσταση και να μένουν σταθερά τα καλώδια, στο σημείο που βλέπεις στο video, επίσης κάτω από το μεταλλικό μέρος υπάρχει πυκνωτής που δεν φαίνεται και με είχε "χτυπήσει" ⚡ οπότε δώσε λίγο προσοχή στην όλη διαδικασία. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Σήμερα δεν επανήλθε ποτέ. Την άνοιξα με τα χίλια ζόρια μπας και, και πλέον δεν ανοίγει καν. Κανάς τεχνικός στα νότια προάστια που να σκαμπάζει από αυτά υπάρχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα