Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέο μέλος οπότε συγχωρείστε με έαν δε γνωρίζω να χρησιμοποιώ σωστά την εφαρμογή, εύχομαι το 2021 να φέρει ύγεια, αγάπη και ευημερία σε όλους τους ανθρώπους! Μπαίνω στο ψητό.. υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να έχει τελειώσει ΕΑΠ διοίκηση επιχειρήσεων και οργανισμών ή γενικά αυτή το τη σχολή ώστε να μου δώσει κάποιες πληροφορίες;

Για αρχή: Πόσες ώρες διαβάσματος χρειάζεται να καταναλώσεις όταν δουλεύεις 6αωρο? Τι πόρτες σου ανοίγονται μετά? Είναι η κατάλληλη σχολή ώστε μετά να ακολουθήσω τα βήματα ενός μάνατζερ?

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/1/2021 στις 3:45 ΜΜ, EffiePap είπε

Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέο μέλος οπότε συγχωρείστε με έαν δε γνωρίζω να χρησιμοποιώ σωστά την εφαρμογή, εύχομαι το 2021 να φέρει ύγεια, αγάπη και ευημερία σε όλους τους ανθρώπους! Μπαίνω στο ψητό.. υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που να έχει τελειώσει ΕΑΠ διοίκηση επιχειρήσεων και οργανισμών ή γενικά αυτή το τη σχολή ώστε να μου δώσει κάποιες πληροφορίες;

Για αρχή: Πόσες ώρες διαβάσματος χρειάζεται να καταναλώσεις όταν δουλεύεις 6αωρο? Τι πόρτες σου ανοίγονται μετά? Είναι η κατάλληλη σχολή ώστε μετά να ακολουθήσω τα βήματα ενός μάνατζερ?

Βρισκομαι τωρα στο 5ο ετος και θα τελειωσω του χρονου! Οι ωρες διαβασματος ειναι απολυτως υποκειμενικο θεμα. Εγω μπορει να χρειαζομαι 4 ωρες/εβδομαδα, εσυ 4 ωρες/μερα..εξαρταται τι σχεση εχεις με το διαβασμα, πώς το οργανωνεις κλπ κλπ. Για τις αλλες 2 ερωτησεις σου, το bachelor Διοικησης του ΕΑΠ εχει ακριβως τα ιδια δικαιωματα και ευκαιριες με ενα bachelor Διοικησης απο οποιοδηποτε αλλο συμβατικο πανεπιστημιο Ελλαδας ή εξωτερικου! Εχει πληρως αναγνωρισμενα επαγγελματικα και εκπαιδευτικά/ακαδημαϊκα δικαιωματα! Ο,τι αλλη απορια εχεις, μπορεις να μου στειλεις pm. 

Επεξ/σία από Dark_panel
Δημοσ.
Στις 27/1/2021 στις 3:45 ΜΜ, EffiePap είπε

Χωρις να ειμαι καποιος ειδικος στο θεμα θα σ προτεινα να εξειδικευτεις με ενα μεταπτυχιακο σε καποιον τομεα. Θεωρω το πτυχιο ειναι γενικο καθως σε προοριζει για διευθυντικο στελεχος και ειναι καπως δυσκολο να σε προσλαβει κανεις κατευθειαν σε υψηλη θεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...