jgeorgiou Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Antman είπε Καλησπέρα. Επειδή είμαι ανάμεσα σε αυτό και το x300, σε ότι αφορά το συγκεκριμένο, οι μνήμες έχουν νόημα να είναι πάνω από 2666mhz? Επεξεργαστή σκεφτόμουν τον 10100....αρκεί να ταιριάζει η ψύκτρα και να ναι αθόρυβο Αν σε ενδιαφέρει gaming 1080 καλύτερο είναι το Χ300 με ryzen 4650G αλλιώς καλύτερο είναι το Η470 + INTEL o Ι3 είναι ταχύτατος απλά σε αυτή την περίπτωση προτιμάω τον Ι5 γιατί έχει ποιο πολλούς πυρήνες και κάνει καλύτερη διαχείριση πυρήνων/θερμοκρασίας. να το πω απλοικά , μπορεί να βάλει τους 6 πυρήνες στο 70% να δουλέψουν με χαμηλή θερμοκρασία και να σου βγάλει αποτέλεσμα των 4 πυρήνων του Ι3 αλλά που θα δουλεύουν στο 100% και θα ανεβάζουν θερμοκρασία. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2021 από jgeorgiou
Antman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 όχι, gaming δεν με ενδιαφέρει, το θέλω για ταινιούλες, μουσική και μπόλικο multitasking...οπότε αν από θερμοκρασίες είναι καλύτερος ο 10400 και θεωρητικά και πιο αθόρυβος, να πάω γι αυτόν τότε... Από μνήμες είχα σκοπό να πάω σε 2666, να ανέβω? θα αξιοποιηθούν παραπάνω?
jgeorgiou Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 19 λεπτά πριν, Antman είπε όχι, gaming δεν με ενδιαφέρει, το θέλω για ταινιούλες, μουσική και μπόλικο multitasking...οπότε αν από θερμοκρασίες είναι καλύτερος ο 10400 και θεωρητικά και πιο αθόρυβος, να πάω γι αυτόν τότε... Από μνήμες είχα σκοπό να πάω σε 2666, να ανέβω? θα αξιοποιηθούν παραπάνω? Δεν θα αξιοποιηθούν αλλά αν η διαφορά τιμής είναι μικρή ανέβα ποιο ψηλα , ποτέ δεν ξέρεις τι θα τις κάνεις στο μέλλον
Antman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Είναι 20 ευρώ η διαφορά στις μνήμες αλλά πρέπει να τις παραγγείλω από άλλο κατάστημα οπότε συν μεταφορικά...anyway, αυτό θα το δώ.. Επ ευκαιρίας να σε ρωτήσω τώρα, επειδή μου ζήτησαν 25 ευρώ συναρμολόγηση, λέω να την κάνω μόνος μου, απλά δεν ξέρω αν χρειάζεται κάποιο update το bios....εσύ έκανες? 1
jgeorgiou Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Antman είπε Είναι 20 ευρώ η διαφορά στις μνήμες αλλά πρέπει να τις παραγγείλω από άλλο κατάστημα οπότε συν μεταφορικά...anyway, αυτό θα το δώ.. Επ ευκαιρίας να σε ρωτήσω τώρα, επειδή μου ζήτησαν 25 ευρώ συναρμολόγηση, λέω να την κάνω μόνος μου, απλά δεν ξέρω αν χρειάζεται κάποιο update το bios....εσύ έκανες? εύκολη συναρμολόγηση , προχώρα μόνος σου άφοβα αν έχεις συναρμολογήσει συνιθισμένο pc προσωπικά έχω μεγάλη εμπειρία σε συμβατικά αλλά τα "μικρά-στριμωχτά" με εκνευρίζουν στην συναρμολόγηση , παρόλα αυτά το συγκεκριμένο είναι πολύ εύκολη περίπτωση. (και γρήγορη σε αντίθεση με ΙΤΧ συστήματα που βαριέμαι απίστευτα την συναρμολόγηση). Ιντελ με την μαμά ψύκτρα είναι σαν να το έφτιαξε επίτηδες η ASROCK να χωράει μέχρι τέτοιο ύψος. Μάλλον επίτηδες το έκανε. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2021 από jgeorgiou 1
Antman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Κάτι μερεμετάκια έχω κάνει στο παρελθόν αλλά πιστεύω θα το καταφέρω, διαφορετικά θα σε ζαλίσω λίγο όταν με το καλό έρθει και κολλήσω κάπου... Το έχω σκεφτεί με την εξής σειρά, συναρμολόγηση, μετά πέρασμα windows από φλασάκι και μετά αν τυχόν χρειαστεί κάποιο update το bios μέσα από τα windows.... Σωστός?
jgeorgiou Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Antman είπε Κάτι μερεμετάκια έχω κάνει στο παρελθόν αλλά πιστεύω θα το καταφέρω, διαφορετικά θα σε ζαλίσω λίγο όταν με το καλό έρθει και κολλήσω κάπου... Το έχω σκεφτεί με την εξής σειρά, συναρμολόγηση, μετά πέρασμα windows από φλασάκι και μετά αν τυχόν χρειαστεί κάποιο update το bios μέσα από τα windows.... Σωστός? Σωστός , είναι "εύκολη-γρήγορη" περίπτωση μην σε ανησυχεί καθόλου η συναρμολόγηση. Για εμένα όποιος δεν θέλει gpu , είναι μια ΠΟΛΥ καλή λύση τώρα που χρησιμοποιούμε NVMΕ ssd και μπορεί να πάρει έξτρα 2.5" hd/ssd. To βιδώνεις πίσω από την οθόνη , απολαμβάνεις την ταχύτητα της σύγχρονης-desktop cpu και απορείς γιατί στήνουν οι άλλοι συμβατικά pc αν δεν έχουν ειδικές απαιτήσεις. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2021 από jgeorgiou
Antman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Επισυνάπτω την τελική σύνθεση...αν έχουμε το οκ, την προχωράω...αν βλέπεις κάτι στραβό μου λες...thx Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2021 από Antman 1
Antman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 522 σύνολο...δεν το λες και φθηνό πάντως...αλλά οκ
jgeorgiou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Antman είπε Επισυνάπτω την τελική σύνθεση...αν έχουμε το οκ, την προχωράω...αν βλέπεις κάτι στραβό μου λες...thx 1) βγάλε την πάστα , μια χαρά κάνει η μαμίσια 2) γιατί βάζεις 2 ssd? Ασε τον 2ο για αργότερα ή πάρε usb3.0 external ssd
Antman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Τν δεύτερο δίσκο τννθελω για διαμοιρασμό ταινιών....τν έδωσα τν παραγγελία... Τώρα κοιτάω για οθονουλα μέχρι 24 ιντσες....
jgeorgiou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 8 ώρες πριν, Antman είπε Τν δεύτερο δίσκο τννθελω για διαμοιρασμό ταινιών....τν έδωσα τν παραγγελία... Τώρα κοιτάω για οθονουλα μέχρι 24 ιντσες.... https://www.skroutz.gr/s/24563088/BenQ-GW2475H-Monitor-23-8-FHD.html#reviews φθηνή , πολύ καλή για όλα εκτός από παιχνίδια
Antman Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε https://www.skroutz.gr/s/24563088/BenQ-GW2475H-Monitor-23-8-FHD.html#reviews φθηνή , πολύ καλή για όλα εκτός από παιχνίδια Επειδή το desκmini έχει display port δεν πρέπει να πάρω οθόνη που να το υποστηρίζει επίσης? Διάβασα ότι την θεωρούν ανώτερη ως σύνδεση από την απλή hdmi, αλλά δεν ξέρω αν αφορά μόνο τα παιχνίδια...ή αν γενικότερα δεν έχει νόημα αν η οθόνη δεν είναι 4κ...Γνωρίζεις ή να ρωτήσω στο thread με τις οθόνες? Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2021 από Antman
jgeorgiou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 43 λεπτά πριν, Antman είπε Επειδή το desκmini έχει display port δεν πρέπει να πάρω οθόνη που να το υποστηρίζει επίσης? Διάβασα ότι την θεωρούν ανώτερη ως σύνδεση από την απλή hdmi, αλλά δεν ξέρω αν αφορά μόνο τα παιχνίδια...ή αν γενικότερα δεν έχει νόημα αν η οθόνη δεν είναι 4κ...Γνωρίζεις ή να ρωτήσω στο thread με τις οθόνες? μέχρι 1440p δεν υπάρχει διαφορά στα 4Κ το "απλό" hdmi 1.4B που πλέον είναι παλιό φτάνει τα 4Κ/30ΗΖ κυκλοφορεί εδώ και χρόνια το hdmi 2.0 4Κ/60ΗΖ ενώ πλέον υπάρχει (σπάνιο ακόμη) το 2.1 για 4Κ/120ΗΖ Οπότε αν μιλάμε για αναλύσεις μέχρι 1440p προχώρα με hdmi (όλα είναι ψηφιακά και δεν υπάρχει διαφορά σε ποιότητα) 1
Antman Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Ήρθαν σήμερα τα πράγματα και λέω αύριο αν βρω χρόνο να κάτσω να το στήσω.... Ερώτηση...γνωρίζουμε μέχρι τι refresh rate υποστηρίζει τα γραφικά του i5 10400? Δηλαδή μια οθόνη 27 QHD 144hz θα πάει άχρηστη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα