Προς το περιεχόμενο

iOS 14.4 με υποστήριξη παρακολούθησης ήχου μέσω Bluetooth

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 minutes ago, Chris_BMW said:

Κοιτα να δεις ,

το νόμισμα έχει δυο όψεις .

Προφανώς και είναι άδικο αυτό για κάποιον γνώστη που μπορεί να κάνει την αλλαγή του module της κάμερας με τα στάνταρ της apple και της κάθε apple και ενώ μπορεί να το κάνει αψεγάδιαστα να του εμφανίζεται αυτό το μνμ ·

Από την άλλη πόσοι είναι «αυτοί» που μπορούν να το κάνουν με αυτά τα στάνταρ .

Και γιατί ο υποψήφιος αγοραστής ενός μεταχειρισμένου pro μοντέλου που θα σκάσει στην καλύτερη ένα ποσο άνω των 600€ να μην γνωρίζει αν αυτή η αλλαγή έγινε σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα ;;

Από την άλλη ένας κάτοχος μιας νέας συσκευής που έχει κάποιο πρόβλημα με κάποιο από τα part της συσκευής γιατί να ρισκάρει να δώσει λίγα λιγότερα (γιατί θέλει γνήσιο part ) με κίνδυνο να μην γίνει σωστή δουλεια από κάποιον που σίγουρα δεν έχει ανοίξει το πλήθος των συσκευών που ανοίγουν τεχνικοί που ασχολούνται αποκλειστικά με αυτές τις συσκευές έχουν εκπαιδευτεί σε αυτό και έχουν και τα κατάλληλα υλικά .

Επίσης γιατί να ρισκάρει να χάσει την εγγύηση της συσκευής για λίγο λιγότερα χρήματα .

Αν τα σκεφτείς όλα αυτά θα δεις πως στην τελική καλώς πράττει . 

αρχικά να πω ότι χαίρομαι επιτέλους να ακουγονται επιχειρήματα ακόμα κι αν πιστεύω ότι δεν είναι ακριβώς έτσι και μόνον τα πράγματα

τα βίντεο που υπάρχουν μαρτυρούν ότι όχι μόνο δεν πρόκειται για απλή υπόμνηση μη γνήσιων εξαρτημάτων αλλά μέχρι και ότι χάνεται λειτουργικότητα σε επισκευή με γνήσια εξαρτήματα που απλώς δεν έχουν «κλειδώσει» στη συγκεκριμένη συσκευή

να μου έλεγε ο άλλος ότι περιορίζει τις κλοπές που γίνονται για ανταλλακτικά,
να το συζητάγαμε,
αλλά εδώ δε μιλήσαμε για κάτι τέτοιο

αυτός που επισκευάζει σε μη εξουσιοδοτημένο ή επισκευάζει μόνος του,
θεωρώ δεδομένο ότι αβίαστα κάνει μια επιλογή στο τί θέλει να ξοδέψει
και στο είδος της επισκευής που θα λάβει

η απάλειψη της επισκευασιμότητας σε τρίτους από την παλέτα των επιλογών
σημαίνει μονοπώλησή της στο επίσημο σέρβις
και αυτό μεταφράζεται μόνο σε οικονομικό κόστος

και εδώ θα προσθέσω κάτι πολύ σοβαρό:
το να εξαρτάται κάποιος από την πολιτικη επισκευασιμότητας της εκάστοτε εταιρείας
σημαίνει πολύ απλά πως η εταιρεία αυτή θα αποφασίζει όχι μόνο για το όριο υποστήριξης του λογισμικού
αλλά πλέον και για το φυσικό όριο ζωής ενός μοντέλου μόλις θα λήγει η περίοδος υποστήριξης του σέρβις

5 minutes ago, AtiX said:

Δεν διαφωνώ αλλά όπως κάποιοι, σωστά σκεπτόμενοι, υποστηρίζουν ότι μια εταιρία “μπαίνει” μέσα και πάει για κλείσιμο (LG, HTC, Sony κλπ) έτσι κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι όταν έχουν κέρδη και πάνε καλά (Apple, Samsung κλπ)...

είναι και αυτό ένα δείγμα ευρωστίας μαζί με τις πωλήσεις...

δεκτον αλλά εδώ δε μιλάμε για την ελάχιστη ευρωστία βιωσιμότητας
μιλάμε για ιστορικά επίπεδα της πιο υψηλής αποτίμησης σε κεφαλαιοποίση στον κόσμο των επιχειρήσεων

πρόκειται για κάτι άλλο που η Apple αυξάνει τα έσοδα που έχει λαμβάνειν

7 minutes ago, billdanos said:

Μπορείς και καλύτερα, προσπάθησε κι άλλο! 🤩

ναι το κάνω
συζητώ πολιτισμένα 😄

• Thanks 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

8 λεπτά πριν, KoreanW είπε

η απάλειψη της επισκευασιμότητας σε τρίτους από την παλέτα των επιλογών
σημαίνει μονοπώλησή της στο επίσημο σέρβις
και αυτό μεταφράζεται μόνο σε οικονομικό κόστος

Εδώ ίσως τέμνονται κάπως οι απόψεις μας βάση επιχειρηματολογίας .

Το σωστό λοιπόν θα ήταν να γράφει πως δεν επισκευάστηκε σε επίσημο σέρβις με ότι αυτό συνεπάγεται .

Συμφωνείς σε αυτό ;

Γιατί στην ουσία δεν μπορούμε να θελουμε και την πίτα ολόκληρη και το σκυλί χορτάτο .

Το ίδιο ισχύει και στις αντιπροσωπίες των αυτοκινήτων .

Έχω ένα 116 του 14 . Με τη λήξη της εγγύησης πλέον το πάω σε εξουσιοδοτημένο μεν σέρβις αλλά δυστυχώς ακόμα και σε αυτά η BMW δεν δίνει τα μηχανήματα ιντερνετικής ενημέρωσης .

Που σημαίνει πως ναι μεν περάστηκε το τελευταίο σέρβις στον σέρβερ της αλλά ο κωδικός που χρησιμοποιείτε είναι τέτοιος που υποδηλώνει πως δεν έγινε το σέρβις σε επίσημη αντιπροσωπεία !

Όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποίησα ήταν γνήσια όμως αυτός που θα το πάρει (αν πουληθεί ποτέ) θα ξέρει πως αυτό το σέρβις δεν έγινε σε επίσημο αντιπρόσωπο πάλι με ότι αυτό συνεπάγεται .

Ουσιαστικά το όφελος το έχει ΜΟΝΟ ο υποψήφιος αγοραστής του εκάστοτε μεταχειρισμένου .

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, KoreanW είπε

μιλάμε για ιστορικά επίπεδα της πιο υψηλής αποτίμησης σε κεφαλαιοποίση στον κόσμο των επιχειρήσεων

Ο λογος δεν ειναι οτι οι πελατες της ειναι αρνια προβατα και πρασινα αλογα αλλα οτι εχει επιχειρηματικο σχεδιο.

Οταν ειδε οτι λογω της πανδημιας οι πωλησεις θα ειχαν μονο μια μικρη ανοδο εδειξε ευελιξια λανσαροντας φθηνοτερα μοντελα iPhone, το πηγε ενα βημα παραπανω στα desktop/laptop με τους εκπληκτικους M1 δινοντας στους πελατες της περισσοτερες επιλογες που αυτοματα σημαινει υψηλοτερες πωλησεις, τιποτα δεν ειναι τυχαιο...

Και οι καταναλωτες καταλαβαινουν πολυ καλα ποτε κατι αξιζει η οχι και επιβραβευουν αναλογα.

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Confused 1

• Super Moderators
1 hour ago, KoreanW said:

ναι το κάνω
συζητώ πολιτισμένα 😄

προφανώς δεν διαβάζεις ούτε αυτά που γράφεις ο ίδιος! :) 

Να πω και εγω την αποψη μου... Στο 3gs μου το μακρινο 2012, οταν χαλασε το mute button πηγα σε εξουσιοδοτημενο και μου ειπαν αλλαζουμε ολη την καλωδιοταινια, το πλαστικο back cover και δε θυμαμαι κι εγω τι αλλο. Το πηγα σε αλλο καταστημα επισκευης, οπου την πρωτη φορα μου αλλαζει μονο το button, χαλαει μετα απο τρεις μερες, ξανα πισω επισκευη στον ιδιο, το παιρνω κ επαιζε η δονηση μονη της, το παω αλλου... μια απο τα ιδια.

Σε 5αρι που αλλαξα οθονη και μπαταρια, δεν εκατσε ποτε καλα το home button και η μπαταρια εξ αρχης δε μου φανηκε σοι.

Τι θελω να πω με ολα αυτα? Αν ειχα παει απο την αρχη στο εξουσιοδοτημενο σερβις, σιγουρα θα ειχα αλλη ποιοτητα στην επισκευη, εγγυηση για την επισκευη και τελικα τα λ7 θα ηταν ισα ή λιιιγο πιο ακριβα εν τελει. Αρα δε μου φαινεται παραλογο πλεον, οταν δινεις 1000 ευρω για κινητο, να το επισκευαζεις στην "αντιπροσωπεια" που γνωριζει και εχει τα σωστα ανταλλακτικα.

Ειναι σα να παρεις μερσεντες 60.000 και να πας στο μαστρο μητσο να σου βαλει τηγανολαδο. Καλυτερα παρε κατι φθηνοτερο και κρατα τη διαφορα να την επενδυσεις στη σωστη συντηρηση.

• Like 4

6 ώρες πριν, AtiX είπε

Είναι νωρίς αλλά παρατηρώ βελτίωση στην μπαταρία του 12 mini μου...

Γεγονός, εγώ ακόμα δεν έχω κάνει update το δικό μου, αλλά λένε ότι σε προηγούμενα μοντέλα τουλάχιστον, υπάρχει αισθητή βελτίωση.

https://www.iphonehacks.com/2021/01/ios-14-4-battery-drain-test.html

• Like 2

1 ώρα πριν, Chris_BMW είπε

Κάποιος με 12 pro max να μου πει εντυπώσεις για μπαταρία κυρίως !

Μια χαρά είναι για εμένα, την τρέχω κάποιες μέρες τώρα από την public beta, ελαφρός βελτιωμένη ίσως. Μην περιμένεις τπτ τρομερό όμως. 

7 λεπτά πριν, Marios092 είπε

Μια χαρά είναι για εμένα, την τρέχω κάποιες μέρες τώρα από την public beta, ελαφρός βελτιωμένη ίσως. Μην περιμένεις τπτ τρομερό όμως. 

Σε ευχαριστώ για την πληροφορία !

Την περνάω σήμερα λοιπόν !

Τρομερο δεν περιμένω να μην χαλάσει η τρέχουσα αυτονομία θέλω !Η οποία για μένα είναι κορυφαία !Εχω τουλάχιστον 10 ώρες screen από 85 σε 25 %

• Like 1

• Super Moderators
2 hours ago, KoreanW said:

τί να κάνουμε ρε billdanos

δε σου τη δίνω τη ρημάδα την αφορμή...
😂

Και δεν έχω αθροίσει ακόμη τα παλιά... 😛

Να γράψω και κάτι on topic.

Έκανα την αναβάθμιση σε iphone 11 και τώρα εμφάνισε αυτό 

image.png.4295b2422c6d916b17b087ee6dca5f6e.png

Ξαναπερνώ το firmware, ελπίζω να φτιάξει γιατί δε θα αντέξω τρεχάματα σε service.

4 ώρες πριν, KoreanW είπε

Και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να κάνει κάποιος τον διαχωρισμό μεταξύ μεγάλων ή μικρών κερδών σε μια εταιρία… προσωπικά αν μια εταιρία έχει κέρδη είναι ένας από τους πολλούς δείκτες για την δυναμικότητα της…

Φαντάσου τι κέρδη θα είχε η google αν είχε τις πωλήσεις της samsung στα κινητά…

• Super Moderators
43 minutes ago, djuan1988 said:

Να γράψω και κάτι on topic.

Έκανα την αναβάθμιση σε iphone 11 και τώρα εμφάνισε αυτό 

image.png.4295b2422c6d916b17b087ee6dca5f6e.png

Ξαναπερνώ το firmware, ελπίζω να φτιάξει γιατί δε θα αντέξω τρεχάματα σε service.

Αυτό νομίζω είναι τα carrier settings και δεν έχει να κάνει με το update του λειτουργικού! Μήπως χρησιμοποιείς την esim?

Δες και αυτό: https://www.ikream.com/cellular-update-failed-error-on-iphone-xs-max-cellular-data-not-working-after-ios-update-30339

9 ώρες πριν, Vasilisxd είπε

εν τω μεταξύ , το Apple Watch παίζει να έχει τα χειρότερα Watchfaces ever , κανα 2,3 είναι καλα και τα υπόλοιπα δεν 

υπαρχει και εφαρμογη που βαζεις χιλιαδες διαφορετικα watchfaces.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...