Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδια, θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με το irepair. 

Εχει παει κανεις εκει κάποια συσκευή και αν ναι, ποια ηταν η ολη εμπειρία, μείνατε ευχαριστημένοι; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, DownUNDERground είπε

Έχω διαβάσει πολύ κακές κριτικές παλιά. Δϋσκολο να θυμηθώ που. Ίσως και σε τόπικ εδώ; Κάνε μια αναζήτηση.

Να, κάτι βρήκα:

http://www.iphonehellas.gr/forum/topic/135305-αγανακτηση-στο-irepair-στο-μαρουσι/

Σ΄ευχαριστω φιλε μου! απ΄ο,τι καταλαβα μακρια απο τους συγκεκριμένους 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μακρια?

Μονο?

Προτεινω να το δωσεις στο παιδι δημοτικου να επισκευασει την συσκευη μου μετα απ οσα ακουσα τις τελευταιες μερες απο αυτους.

Εδωσα 300 ευρω για να κανω αλλαγη μπαταριας - πλατης - οθονης και οταν πηγα πισω με θεμα στην μπαταρια μου ειπανε οτι φταιει οτι εσπασα την πλατη (τι σχεση εχει η πλατη, που εσπασε οταν αφησα το κινητο σε ενα τραπεζι?!?!).

Ο υπαλληλος με υφος μετα το δευτερο τηλεφωνο που πηρα για να μαθω αν ειναι ετοιμη η συσκευη και που πηρα να καταλαβω πως εχει σχεση η θραυση της πλατης με την μπαταρια μου. Που την ειχανε λαβει ηδη πισω μια φορα γιατι μου ειχε μισο-ξεκολλησει

Εγω ρωτησα το εξης: η πλατη τι εγγυηση εχει;

• (α) κινητα μερη δεν εχει,
  • (2) ειναι ενα κομματι γυαλι.

Αν μου κοψει το χερι ή ξεκολλησει (που εγινε σε μια κοπελα διπλα μου στο service) τοτε θα παρω δωρεαν καμια θηκη για να το καλυψω;

Λογω της θραυσης, προφανως πλεον δεν εχω εγγυηση ουτε στην μπαταρια αλλα ουτε στην οθονη γιατι "φαινεται κακομεταχειρισμενο".

Μια καλυτερη χρηση για τα λεφτα μου θα ηταν αυτη:

758726705ea4642024e9cb62ac31e176.gif

Ο μονος ανθρωπος εκει μεσα που πραγματικα δεν μου εφταιγε σε κατι ηταν η κοπελα στην εισοδο που πραγματικα απλα ηθελε να με βοηθησει. Πριν απο αυτο μονο γλαστρες γνωρισα που απλα δεν θελανε να μου πουνε στο τηλεφωνο/μουρη μου οτι δεν δεχονται καμια ευθυνη για τα ΟΕΜ ανταλλακτικα τους.

Στις 27/1/2021 στις 3:25 ΜΜ, markos9 είπε

Σ΄ευχαριστω φιλε μου! απ΄ο,τι καταλαβα μακρια απο τους συγκεκριμένους 

Δημοσ.

Γενικα εχω ακουσει τα χειροτερα γι αυτους, αλλα απο προσωπικη εμπειρια δεν εχω παραπονο. 2 φορες εχω παει για αλλαγη οθονης και δεν επαθα κατι

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 14/5/2021 στις 6:03 ΜΜ, Ntinaras είπε

Γενικα ολα τα μαγαζια τετοιου τυπου ειναι gtp.

ΟΛΑ

To Fixers είναι μια χαρά όσες φορές τους έχω χρειαστεί. Ή απλά έπεσα εγώ στην περίπτωση..

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

irepair, για mac

Τους εμπιστευτηκα προσφατα, για αλλαγη μπαταριας σε macbook pro.
Ηταν αψογοι.

Εξυπηρετηση μεσω acs. Δεν πληρωσα στην acs ουτε την αποστολη ουτε την επιστροφη.
Εκαναν την εργασια αμεσα.
Επιμεληθηκαν χωρις κοστος και ψιλοεργασιες στο μηχανημα. Φυσηγμα εντος (ειχε αρκετη σκονη μου ειπαν), και λιγο το σασι το επανεφεραν σε πιο σωστη κατασταση απ'οτι ηταν κλπ.
Τιμη λογικη.
Ολα εγιναν εντος λιγων ημερων.

Οποτε, θετικη η εμπειρια μου και η αποψη μου γι'αυτους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...