Προς το περιεχόμενο

9500->9500 pro

matrixlord

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

πάντως με softmod drivers από ocfaq έχω φτάσει την 9500 μου (που έγινε pro) μέχρι 325/360 και μετά άρχισαν προβληματάκια, με ati tool. Χωρίς αλλαγή στη ψύξη μάρκας sapphire η κάρτα.

Αξίζει να αλλάξω ψύξη και να κερδίσω μερικά mhz παραπάνω ή τα λεφτά για νέα ψύκτρα δεν θα αποδώσουν το παραπάνω κέρδος σε mhz; :shock:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

mhn pareis allh psixtra. kala eise, tsampa lefta tha eine.

Δεν είναι και τόσο απίθανο αυτό. Εξαρτάται από τις μνήμες που έχει βάλει ο κάθε κατασκευαστής.

Αν έχουν και οι δύο κάρτες 2.8ns μνήμη δεν είναι καθόλου περίεργο. Οι κατασκευαστές πολλές φορές βάζουν πολύ πιο γρήγορες μνήμες από ότι χρειάζεται... Και σε μια 9200 να βάλεις τις ίδιες μνήμες, την ίδια συχνότητα θα πιάσουν...

mhn pareis allh psixtra. kala eise' date=' tsampa lefta tha eine.[/quote']

Δεν είναι και τόσο απίθανο αυτό. Εξαρτάται από τις μνήμες που έχει βάλει ο κάθε κατασκευαστής.

basika gia na anebeis 20 mhz na dwseis 40-50 eyra, eine PETAMA.

kalitera na ta filaksis kai na perimeneis na pas se 9800pro h kati akoma kallitero.

Καλά θα βάλω το screenshot στην σελίδα μου μια απο αυτές τις μέρες και θα κάνω link. Οι καινούρια 9500(np) ξεκλειδώθηκε μέσω ocfaq.com drivers. Και οι συχνότητες λειτουργείας είναι 405.00/320.82. Για όποιον πάλι αμφιβάλει, μπορώ να του στείλω το screenshot με mail. Επισημένω οτι δουλεύουν και τα 8 pipelines.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...