Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στο ίντερνετ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Βρες ποια είναι η κάρτα δικτύου σου και κατέβασε drivers. Αν και πάλι δεν αλλάξει κάτι τότε θα πρέπει να το πας σε κάποιον να το δει μήπως έπαθε κάτι η κάρτα δικτύου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα τρελαθώ.. πέστε μου τι φταίει τα δίκτυα τούς  η το λάπτοπ μου ρε παιδιά?????? Πάλι δεν έχω ίντερνετ. Το wifi μου πάλι δεν έχει σήμα ούτε φαίνεται στους προσαρμογεις πάλι.... Τι παίζει?????  Φοβόμουν να το κλείσω το λάπτοπ. Αλλά δε γινόταν... Το έκλεισα χθες . Το ανοίγω τώρα και πάλι τα ίδια . Αν είναι δυνατόν πια

Στις 31/1/2021 στις 6:04 ΠΜ, dkmaster είπε

Τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Βρες ποια είναι η κάρτα δικτύου σου και κατέβασε drivers. Αν και πάλι δεν αλλάξει κάτι τότε θα πρέπει να το πας σε κάποιον να το δει μήπως έπαθε κάτι η κάρτα δικτύου.

Πώς το βρίσκω αυτό που μου λες και πως θα κατεβάσω drivers . Δεν υπάρχουν χρήματα 💸💰 για τεχνικό

Μήπως φταίει η ενημέρωση που κάνουν τα Windows???  Και την άλλη φορά την ίδια ενημέρωση έκανε και έγινε αυτο

1612190065693692761195.jpg

Όπως καταλαβαίνεις το πρόβλημα είναι το laptops όχι τα δίκτυα. Με τις πληροφορίες που μας δίνεις και τις γνώσεις που έχεις δε μπορούμε να σε βοηθήσουμε περισσότερο. Υποψιάζομαι ότι και ο driver δεν θα αλλάξει κάτι. Επίσης, θεωρώ ότι αν ήταν η αναβάθμιση των windows θα είχες μόνιμο πρόβλημα, αλλά ίσως κάνω λάθος. 

Γράψε στο google το μοντέλο του laptop σου και πήγαινε στην εταιρεία του. Έπειτα θα πας στην υποστήριξη και θα κατεβάσεις τους αντίστοιχους drivers για την ασύρματη κάρτα δικτύου. Παρόλα αυτά, εγώ θεωρώ ότι το πρόβλημα είναι υλικό και όχι λογισμικό.

Η "κεραία" για το ασύρματο στα laptop συνήθως βρίσκεται στην οθόνη. Αυτό το καλώδιο είναι πολύ λεπτό, αν έχεις κακομεταχειριστεί το laptop μπορεί να κόπηκε και να μην κάνει καλή επαφή. Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να το δει κάποιος τεχνικός για να το ανοίξει. Αν δε θέλεις να δώσεις χρήματα για τεχνικό και δε μπορείς να συνδεθείς με ethernet τότε πάρε μια εξωτερική κάρτα δικτύου.

• Sad 1

• 1 μήνα μετά...
On 28/01/2021 at 14:09, Gold_angel said:

Εθερνετ είχα μπει. Πάλι δεν είχε σύνδεση  έμπαινα στο Google και έλεγε χωρίς σύνδεση. Κινητό και ταμπλετ  μπαίνει κανονικά το ίντερνετ.  

Εθερνετ είχα μπει. Πάλι δεν είχε σύνδεση  έμπαινα στο Google και έλεγε χωρίς σύνδεση. Κινητό και ταμπλετ  μπαίνει κανονικά το ίντερνετ.  

16118361906251938483041.jpg

1611836296461230538844.jpg

αν μπεις με καλωδιο ή ασυρματα με ipconfig τι σου βγαζει? ipconfig απο command prompt.

θα κοιταγα και για bios update και θα εκανα ενα clean install τα windows.επισης περασε drivers για hotkeys στο πληκτρολογιο γιατι σε καποια λαπτοπ το ασυρματο ναι μεν ανοιγει με διακοπτη αλλα μπορει να το κλεισεις και με hotkeys. παιζουν κατι κουφα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...