captainrodos5 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Οπως ειπα και στον τιτλο εκανα νεα συνδεση 100 οτε, και ενω βλεπω μεσα απ το ρουτερ οτι κλειδωνει στα 103 στο speedtest (εννοειται με καλωδιο και τα παντα κλειστα) πιανει 85-86 σταθερα... Υπαρχει τροπος να πιανω εστω 95-96? Εχω το ρουτερ του οτε κ αυριο περιμενω το fritz 7590 Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από captainrodos5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 30 minutes ago, captainrodos5 said: Οπως ειπα και στον τιτλο εκανα νεα συνδεση 100 οτε, και ενω βλεπω μεσα απ το ρουτερ οτι κλειδωνει στα 103 στο speedtest πιανει 85-86 σταθερα... Υπαρχει τροπος να πιανω εστω 95-96? Εχω το ρουτερ του οτε κ αυριο περιμενω το fritz 7590 Αυτο το καιρο μπορει να ειναι και λογικο, λογω υψηλης χρησης. Και εγω κλειδωνω 110 αλλα στο speedtest πιανω 60-80. Ειμαι με fritzbox 7530. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captainrodos5 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, DanielRGr είπε Αυτο το καιρο μπορει να ειναι και λογικο, λογω υψηλης χρησης. Και εγω κλειδωνω 110 αλλα στο speedtest πιανω 60-80. Ειμαι με fritzbox 7530. Πριν δλδ απ την καραντινα επιανες παραπανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 1 minute ago, captainrodos5 said: Πριν δλδ απ την καραντινα επιανες παραπανω? Σε κανονικες ημερες πιανω 102/11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captainrodos5 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, DanielRGr είπε Σε κανονικες ημερες πιανω 102/11 οκ θα ξανα δοκιμασω καλοκαιρακι 😛 να σε καλα. παντως ειχα δει ενα αρθρο καπου εδω μεσα για το πως να αυξησουμε την ταχυτητα στο fritze αλλα δεν ξερω αν ειναι για τοσο πολυ πανω που θελω (10-15 mbps) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DanielRGr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Just now, captainrodos5 said: οκ θα ξανα δοκιμασω καλοκαιρακι 😛 να σε καλα. παντως ειχα δει ενα αρθρο καπου εδω μεσα για το πως να αυξησουμε την ταχυτητα στο fritze αλλα δεν ξερω αν ειναι για τοσο πολυ πανω που θελω (10-15 mbps) Αλλο αυτο με το fritzbox, μη τα μπερδευεις. Δεν ειναι οτι αμα βαλεις το fritz θα εχεις μεγαλυτερες ταχυτυτες και απο τα 'μαμα' μοντεμ, απλα επειδη το fritz επικεντρωνεται κυριως στη σταθεροτητα, σκοτωνει τα "πολυ υψηλα" στατιστικα. Με το τροπο που διαβασες, εμμεσα τα ξαναφερνεις πισω. (Απλα να κοιταξεις να εχεις καλο SNR) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captainrodos5 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, DanielRGr είπε Αλλο αυτο με το fritzbox, μη τα μπερδευεις. Δεν ειναι οτι αμα βαλεις το fritz θα εχεις μεγαλυτερες ταχυτυτες και απο τα 'μαμα' μοντεμ, απλα επειδη το fritz επικεντρωνεται κυριως στη σταθεροτητα, σκοτωνει τα "πολυ υψηλα" στατιστικα. Με το τροπο που διαβασες, εμμεσα τα ξαναφερνεις πισω. (Απλα να κοιταξεις να εχεις καλο SNR) Ok προς το παρων αυτο το router δεν βλεπω πουθενα την ενδειξη snr θα δω αυριο με το αλλο πως θα παει. Σε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 On 1/26/2021 at 21:46, captainrodos5 said: Οπως ειπα και στον τιτλο εκανα νεα συνδεση 100 οτε, και ενω βλεπω μεσα απ το ρουτερ οτι κλειδωνει στα 103 στο speedtest (εννοειται με καλωδιο και τα παντα κλειστα) πιανει 85-86 σταθερα... Υπαρχει τροπος να πιανω εστω 95-96? Εχω το ρουτερ του οτε κ αυριο περιμενω το fritz 7590 εφοσον κλειδωνεις 100 και πιανεις λιγοτερο λογικα θεμα πιταρισματος.το tweek στο fritz εχει νοημα αμα δεν συγχρονιζεις στα 100 και οχι αμα δεν κατεβαζεις 100.αν συγχρονιζεις 100 και να το κανεις δεν θα αλλαξει τπτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
captainrodos5 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, poulinos είπε εφοσον κλειδωνεις 100 και πιανεις λιγοτερο λογικα θεμα πιταρισματος.το tweek στο fritz εχει νοημα αμα δεν συγχρονιζεις στα 100 και οχι αμα δεν κατεβαζεις 100.αν συγχρονιζεις 100 και να το κανεις δεν θα αλλαξει τπτ. Ισχυει αυτο που λες οντως το εκανα και ανεβηκε 1-2 mbps σχεδον τπτ. Το ρουτερ πραγματικα δεν υπαρχει με τις ταχυτητες wifi που δινει και με αυτα που μπορεις να κανεις με τα τηλεφωνα. Διαβαζω τον οδηγο σου και προσπαθω να τα κανω κ εγω.Το μονο περιεργο ειναι οτι με καλωδιο σε σταθερο pc εχω 3-4 mbps πιο λιγα απο wifi...Δηλαδη σταθερο πιανω 85 με wifi 89... Σε ευχαριστουμε Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2021 από captainrodos5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2021 32 λεπτά πριν, captainrodos5 είπε Ισχυει αυτο που λες οντως το εκανα και ανεβηκε 1-2 mbps σχεδον τπτ. Το ρουτερ πραγματικα δεν υπαρχει με τις ταχυτητες wifi που δινει και με αυτα που μπορεις να κανεις με τα τηλεφωνα. Διαβαζω τον οδηγο σου και προσπαθω να τα κανω κ εγω.Το μονο περιεργο ειναι οτι με καλωδιο σε σταθερο pc εχω 3-4 mbps πιο λιγα απο wifi...Δηλαδη σταθερο πιανω 85 με wifi 89... Σε ευχαριστουμε http://speedtest.ftp.otenet.gr/ Γιατί δεν κάνεις πρώτα ένα τεστ εδώ και να μας ενημερώσεις μετά για το αποτέλεσμα του (ταχύτητα download), που θα είναι σίγουρα περισσότερο "διαφωτιστικό"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 On 28/01/2021 at 08:36, captainrodos5 said: Ισχυει αυτο που λες οντως το εκανα και ανεβηκε 1-2 mbps σχεδον τπτ. Το ρουτερ πραγματικα δεν υπαρχει με τις ταχυτητες wifi που δινει και με αυτα που μπορεις να κανεις με τα τηλεφωνα. Διαβαζω τον οδηγο σου και προσπαθω να τα κανω κ εγω.Το μονο περιεργο ειναι οτι με καλωδιο σε σταθερο pc εχω 3-4 mbps πιο λιγα απο wifi...Δηλαδη σταθερο πιανω 85 με wifi 89... Σε ευχαριστουμε δινει απειρα πραγματα το Fritz μεσα και θα το ευχαριστηθεις. για τα 3-4 λιγοτερα Mbps Στην καρτα δικτυου κανε αναβαθμιση τους Drivers της καρτας δικτυου και β.στο green power του fritz βγαλε την επιλογη για εξοικονομηση για να παιξουν οι lan port στα 1000 και οχι στα 100.απο default νομιζω μονο μια παιζει 1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα