MikeToumpa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους. Ακούω έναν ήχο σαν μέταλλο που σέρνεται, ελαφρύ κροταλισμα από τον κινητήρα, ο οποίος λειτουργεί με καδενα, όταν παίρνει μπροστά το αυτοκίνητο για κάνα 15 λεπτά στο ρελαντί. Έπειτα στην πορεία ο ήχος χάνεται. Φυσικά θα πάω στο συνεργείο, απλά μια πρώτη γνώμη από κάποιον που το έχει συναντήσει για το τι μπορεί να είναι;
tigergreg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Αν ακουγεται μονο κρυο ειναι σιγουρα τα υδραυλικα των βαλβιδων. ΜΑΡΚΑ? ΜΟΝΤΕΛΟ? ΜΟΤΕΡ? ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ?
MikeToumpa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 207 φίλε μου με το μοτερ της BMW, 1400 κ.εκ., 150000 χ.λ.μ.
tigergreg Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Απο αυριο κιολας συνθετικα λαδια 5-40 και καθαρισες. TOTAL αν βρεις. Πριν χρονια βαζοντας 15-50 στο δικο μου ειχα ιδιο θεμα. SAAB 9-5 16V TURBO. Τελικα εβαλα αυτα του κατασκευαστη δηλ συνθετικα 10-40 και δεν ξανα ασχοληθηκα. Ειδικα χειμωνα με κρυο το προβλημα ειναι μεγαλυτερο. Αν χτυπα ξυλο συνεχισει τοτε μηχανικο αμεσα.
MikeToumpa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σου. Φοράω 10-40 ημισυνθετικά. Η αρχική μου σκέψη ήταν να αλλάξω λάδια, αν και δεν έχουν κάνει τον κύκλο ζωής τους και αν είναι θα προτιμήσω συνθετικά
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχεις κοιτάξει στάθμη λαδιών; Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από Ukforthemoment 2
MikeToumpa Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Οχι και το δέχομαι οτι είναι αμέλεια μου. Αύριο το πρωί θα ελέγξω την στάθμη των λαδιων.
LouCi4er Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Το συγκεκριμενο μοτερ νομιζω οτι παιρνει 5W30,λαθος να βαζεις 10W40.Ο θορυβος που ακους κατα 99% ειναι απο τον τεντωτηρα της καδενας και ειναι το κυριοτερο συμπτωμα οταν βαζουμε λαθος λαδια σε κινητηρες με καδενα. Το οτι το μοτερ των 207 ειναι της BMW πως σας εχει ερθει?Απλα ρωταω γιατι το εχω διαβασει αρκετες φορες εδω μεσα.Ο THP (Prince engine) ειναι κινητηρας που αναπτυχθηκε απο την PSA κατα κυριο λογω και την BMW,απο κοινου με το μεγαλυτερο αριθμο να φτιαχνεται στην Γαλλια.Γερμανοι,Ιαπωνες,Αμερικανοι,Κορεατες προσεχως και Ιταλοι,φορανε Γαλλικα μοτερ.Γαλλοι να φορεσουν μοτερ αλλου κατασκευαστη δεν νομιζω να εχει γινει ποτε και ουτε προκειται.
meletis_m Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, MikeToumpa είπε Καλησπέρα σε όλους. Ακούω έναν ήχο σαν μέταλλο που σέρνεται, ελαφρύ κροταλισμα από τον κινητήρα, ο οποίος λειτουργεί με καδενα, όταν παίρνει μπροστά το αυτοκίνητο για κάνα 15 λεπτά στο ρελαντί. Έπειτα στην πορεία ο ήχος χάνεται. Φυσικά θα πάω στο συνεργείο, απλά μια πρώτη γνώμη από κάποιον που το έχει συναντήσει για το τι μπορεί να είναι; Το αμάξι πόσα χιλιόμετρα έχει; Είναι μεταχειρισμένο ή εισαγωγής . Μερικά έχουν δυνατότητα ελέγχου φθοράς της καδένας . Δές και τον τεντωτήρα . Σε πρώτη φάση άνοιξε το βιβλίο , διάβασε τις προδιαγραφές λαδιού που προτείνει ο κατασκευαστής και κάνε μια αλλαγή μαζί με φίλτρου λαδιού . Και το παρακολουθείς . Το είχα πάθει σε Corsa C , αλλά ξεκίνησε μετά τίς 200,000 χιλιόμετρα, όποτε άλλαξα καδένα και όλο το σέτ χρονισμού Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2021 από meletis_m
MikeToumpa Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτό θα κάνω σε πρώτης φάση, θα αλλάξω λάδια σήμερα κιόλας με βάση αυτά που προτείνει ο κατασκευαστής. Τα χαρακτηριστικά τα αναφέρω λίγο παραπάνω, αν δεν σου είναι κόπος μπορείς να τα δεις. Αν επιτρέπεται πόσο σου είχε κοστίσει χονδρικά η αλλαγή καδένας; Ναι δεν είναι της BMW, για συντομία το ανέφερα για να τον ξεχωρίζουμε, είναι ο κινητήρας που κατασκευάστηκε αρχικά σε συνεργασία της PSA με την BMW και χρησιμοποιήθηκε σε κάποια μοντέλα του γαλλικού ομίλου. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2021 από MikeToumpa
xsterg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 μου θυμιζει εναν συναδελφο που αγορασε προσφατα μερσεντεδακι. ξερετε αυτα τα μερσεντες που ειναι μονο μερσεντες στο σημα! μας κουνιοταν οτι αγορασε top αυτοκινητο! μεχρι που τον προσγειωσαμε! μοτερ γαλλικο απο ρενω! η οθονη του κοντερ μια σταλια λες και ειναι απο κανα κινητο! περιμενε ο δολιος με 26000€ οτι θα επερνε μερσεντες! αγορασε ενα σημα και εχει να το δειχνει! 1 1
agnostos13 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 27 λεπτά πριν, xsterg είπε μου θυμιζει εναν συναδελφο που αγορασε προσφατα μερσεντεδακι. ξερετε αυτα τα μερσεντες που ειναι μονο μερσεντες στο σημα! μας κουνιοταν οτι αγορασε top αυτοκινητο! μεχρι που τον προσγειωσαμε! μοτερ γαλλικο απο ρενω! η οθονη του κοντερ μια σταλια λες και ειναι απο κανα κινητο! περιμενε ο δολιος με 26000€ οτι θα επερνε μερσεντες! αγορασε ενα σημα και εχει να το δειχνει! Αν δεν είναι G Class εσύ δεν το δέχεσαι για Mercedes ε; 1
Jos3ph Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, xsterg είπε μου θυμιζει εναν συναδελφο που αγορασε προσφατα μερσεντεδακι. ξερετε αυτα τα μερσεντες που ειναι μονο μερσεντες στο σημα! μας κουνιοταν οτι αγορασε top αυτοκινητο! μεχρι που τον προσγειωσαμε! μοτερ γαλλικο απο ρενω! η οθονη του κοντερ μια σταλια λες και ειναι απο κανα κινητο! περιμενε ο δολιος με 26000€ οτι θα επερνε μερσεντες! αγορασε ενα σημα και εχει να το δειχνει! Για τον κινητήρα , οκ , έτσι και αλλιώς η mercedes δεν θα μπει ποτέ στον κόπο να φτιάξει μικρότερο κινητήρα , άρα πήρε από το ράφι κινητήρα διαμαντάκι. Για τον εξοπλισμό , ναι θέλει να στάξεις αρκετά , με 26 δεν παίρνεις πολυτελή εξοπλισμό , μόνο σε ταπεινότερες μάρκες τύπου Skoda. Να το χαίρεται το αμάξι του , να του προσφέρει πάντα χαμόγελα.
tigergreg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Ενω οι υπολοιποι που αγοραζουν αλλα σηματα πιστευουν οτι ειναι 100% γνησια και οχι κινα-ταιβαν η και ινδια ακομα..... Μην αρχισουμε συζητηση για τα τουρκικα τογιοτα τα ισπανικα φολκς και τα βραζιλιανικα σερμεντε γιατι δεν θα τελειωσουμε ποτε! Αν ελεγε καποιος πριν 40 χρονια οτι τις μπεντλευ θα τις εφτιαχναν οι κατασκευαστες του σκαραβαιου και τις ρολς οι κατασκευαστες της 2002 θα τον πηγαιναν σηκωτο στο δαφνι!!!😃 1
thanasisxask Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, xsterg είπε μου θυμιζει εναν συναδελφο που αγορασε προσφατα μερσεντεδακι. ξερετε αυτα τα μερσεντες που ειναι μονο μερσεντες στο σημα! μας κουνιοταν οτι αγορασε top αυτοκινητο! μεχρι που τον προσγειωσαμε! μοτερ γαλλικο απο ρενω! η οθονη του κοντερ μια σταλια λες και ειναι απο κανα κινητο! περιμενε ο δολιος με 26000€ οτι θα επερνε μερσεντες! αγορασε ενα σημα και εχει να το δειχνει! Να ξέρεις ότι το Pagani έχει Mercedes κινητήρα, μην το πάρεις και μετά ζητάς τα ρέστα από τον Οράσιο 😂 Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2021 από thanasisxask
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα