Προς το περιεχόμενο

.jpg επεκταση(extension).

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα....Βλεπω οτι σε ολες τις εικονες & φωτογραφιες μου, ακολουθει & η επεκταση .jpg.......Δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε αυτο....Ηξερα οτι με δεξι κλικ σε μια εικονα & ιδιοτητες εβλεπα τι επεκταση ειχε, τωρα-απο σημερα-μου τσονταρει & το .jpg....Πως διορθωνεται αυτο ?

Επεξ/σία από vounisios
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vounisios είπε

Καλησπερα....Βλεπω οτι σε ολες τις εικονες & φωτογραφιες μου, ακολουθει & η επεκταση .jpg.......Δεν μπορω να καταλαβω πως εγινε αυτο....Ηξερα οτι με δεξι κλικ σε μια εικονα & ιδιοτητες εβλεπα τι επεκταση ειχε, τωρα-απο σημερα-μου τσονταρει & το .jpg....Πως διορθωνεται αυτο ?

Κοιταξτε μερικες φωτο που σας βαζω....Ολες εχουν & ενα .jpg.......

Αυτό συμβένει μόνο με τις Φώτο ή όλα τα αρχεία; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kinhthra είπε

Αυτό συμβένει μόνο με τις Φώτο ή όλα τα αρχεία; 

Οτι εχω μπροστα στην οθονη μου, το κοιταζω τωρα & ολα εχουν επεκταση .jpg.....Πως εγινε αυτο ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vounisios είπε

Οτι εχω μπροστα στην οθονη μου, το κοιταζω τωρα & ολα εχουν επεκταση .jpg.....Πως εγινε αυτο ?

Τα αλλά αρχεία σου βγάζουν τι είδος αρχείο είναι; κάνε ένα prinscreen. 

Επεξ/σία από kinhthra
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα εχουν καταληξη .jpg   σαν βεντουζα κολαει στο τελος.....

Επεξ/σία από vounisios
Δημοσ.

Εμφάνισες τις καταλήξεις των αρχείων, μάλλον κατά λάθος. Άνοιξε την εξερεύνηση αρχείων και πάτα στο πάνω μέρος στην καρτέλα Προβολή. Θα εμφανιστεί ένα μενού από πάνω, ξετσεκάρισε την επιλογή Επεκτάσεις ονόματος αρχείων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, micos000 είπε

Εμφάνισες τις καταλήξεις των αρχείων, μάλλον κατά λάθος. Άνοιξε την εξερεύνηση αρχείων και πάτα στο πάνω μέρος στην καρτέλα Προβολή. Θα εμφανιστεί ένα μενού από πάνω, ξετσεκάρισε την επιλογή Επεκτάσεις ονόματος αρχείων.

Και αυτο σωστο φιλε μου micos....Ηδη πριν λιγο εκανα το αλλο, κατι παρομοιο-->Στην προβολη εκανα Επαναφορα προεπιλογων & ολα φτιαξανε, φυγανε οι επεκτασεις(ουρες-jpg)....αυτο ητανε....Σας ευχαριστω πολυ ολους...καλο σας βραδυ!

Επεξ/σία από vounisios
Δημοσ.

Δεν ξέρω για σένα αλλά αν δεν βλέπω τις επεκτάσεις των αρχείων αρρωσταίνω... κι αμέσως ενεργοποιώ τη σχετική ρύθμιση. Το να βλέπουμε τις επεκτάσεις είναι μία από τις πιο ασφαλείς επιλογές, ώστε να μην κάνουμε διπλό κλικ (εκτέλεση) σε κάποιο κακόβουλο αρχείο που είναι "μεταμφιεσμένο" σε κάτι άλλο - π.χ. ένα exe αρχείο που έχει το εικονίδιο του pdf και θεωρούμε εσφαλμένα ότι είναι ένα pdf αρχείο. Βέβαια μπορούμε να βλέπουμε το είδος του αρχείου στη στήλη "Τύπος" της Εξερεύνησης, αλλά ποτέ δεν με βόλεψε κάτι τέτοιο.

• Like 3
Δημοσ.

+1000 στον accipio και από μένα. Κι εγώ θέλω να βλέπω τις επεκτάσεις ΚΑΙ τα κρυφά αρχεία. Δεν βάζω και τα system file and folders γιατί μετά γεμίζει η επιφάνεια με αρχεία ini :) . Από τότε που η ms έκρυψε από προεπιλογή την εμφάνιση των επεκτάσεων των αρχείων έγινε ευκολότερο στους λιγότερο υποψιασμένους χρήστες να πατήσουν σε ένα Έγγραφο.doc.exe με εικονίδιο του word γιατί απλά δεν θα βλέπει την κατάληξη exe ο χρήστης. Παρόμοια την πάτησε φίλος που "έτρεξε" αρχείο με το όνομα "Το έγγραφο που ζήτησες.doc.....................................................................................................................................................................................exe" γιατί στο email που του ήρθε σαν συνημμένο δεν φαινόταν το τελικό exe λόγο περιορισμένης προεπισκόπησης. :(

• Like 1
Δημοσ.

Εννοείται ότι είναι απαραίτητο να βλέπω τις επεκτάσεις των αρχείων μου είναι το πρώτο πράγμα που κάνω μετά από φορματ, τώρα τι κόλλημα τρώνε μερικοί δεν μπορώ να το καταλάβω, φωτογραφία είναι jpg word docx κλπ, έτσι οι περισσότεροι τρέχουν ότι νάνε και κολλάνε ιούς. 

Δημοσ.

Πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι θα πρεπει να υπαρχει μια <<ουρα>>στο τελος του αρχειου...με το που περνας το ποντικι απο πανω ή κανεις δεξι κλικ στο αρχειο βλεπεις την επεκταση του....Τελος παντων, ο καθενας οτι του αρεσει....σας ευχαριστω & παλι. καλο σας βραδυ φιλοι μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...